Ne ne, ako kupiš novu igru taj key vrijedi samo za nju. Zato i piše 30 dana free.
key od US igre ne vrijedi za EU verziju ni obrnuto.
Ne ne, ako kupiš novu igru taj key vrijedi samo za nju. Zato i piše 30 dana free.
To za 10$ je samo za američko tržište koje drži Turbine (Codemaster drži evropu). Igram na američkom serveru i moj GRD59 do sad nije imal problema (sa grupnim questovima i sl.) il moj privatni život ima malo shebano vreme . Ja sam išel tam jer mi je to bila prva MMO igra (i još uvek je) a nisam htel davat silne pare - igra me koštala 10$ a ak uzmeš kod Turbine-a 3-mjesečnu pretplatu ispadne 30$ (10$ mjesec). Pretpostavljam da većina ekipe misli da je to nerazborito, da nema naše ekipe, da je teže nać ekipu, al ak vam engleski nije stran... Zapravo svi govore engleski (ne znam kak je sa europskom igrom) i nema problema sa višejezičnošću. Al dobro, nema veze.
Znači ovo je samo za američko tržište. Nema miješanja verzija, nema prebacivanja likova iz Amerike u Europu i sl.
Kornjača na naglo. SWIM recept.
https://www.youtube.com/watch?v=db2Sxpbwq2g&eurl=http%3A%2F%2Fswim.forumh.net%2Fslike-i-video-f7%2Fswim-videos-t446.htm&feature=player_embedded
6 minuta i 40 sekundi.
688k morala.
Odlična organizacija i borba.
Zaista smo se ispraksirali.
Ide sve ko podmazano.
Sad više nije pitanje dali će kornjača pasti, nego kako brzo će pasti.
Kad se sjetim kad sam išao prvi puta 2 put smo zaginuli i tek iz 3. puta smo ju zrokali.
Sad se polako pripremamo za watchera.
I da se pohvalim, sinoć je brajkior konačno dobio radiance rukavice i sad imam cijeli radiance set. :-)
Još samo da se dokopam helmeta i shoulderica koje dropa lignja i bit ću glavna faca. A kako je swimu krenulo samo je pitanje vremena kada ćemo svi to imati. :-)
Ljudi samo da pitam, dali tko od vas zna kad će book8?
Trebao je, koliko sam ja skužio, doći već ovaj tjedan.
@MOrcitheCroat
sa ovog topica
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/lotro-lord-of-the-rings-online-linkovi-savjeti/2810.aspx?page=1&jumpto=403224&sort=asc&view=flat
odgovor
Nadam se da si trial započeo na Europskom serveru Eldar. :-)
Jer se SWIM najveći hrvatski lotro kin nalazi na Eldaru na kojem ti je aktivmo 30ak igrača, a broj svako malo raste. :-)
Igrao ti Moriju ili Shadows of Angmar imaš jednaki install igre, jedina razlika ti je u tome dali ti je otključan pristup moriji.
Postoje 2 verzije LOTRA i to ti je jedna za američko tržište i druga za europsko, ako instaliraš američki lotro ne možeš igrati na europskim serverima i obrnuto.
Trial ti ja mislim traje 14 dana i nemaš nikakvih ograničenja osim što ne možeš trgovati među likovima, primati i slati poštu niti koristiti Auction House, sve ostalo možeš raditi.kad kupiš original Shadows of Angmar, dobivaš 30 dana igre i otkučava ti se mogučnost razmjene dobara sa drugim likovima. MOžeš napredovati do lvl 50 i možeš doći u sve dijelove Lotro svijeta osim Morije i Lothloriena.
Kad kupiš Moriju, dobivaš pristup dvijema klasama Warden i Runekeeper, lvl cap ti se diže na lvl 60, dobivaš pristup svim područjima igre i možeš koristiti legendary oružja. Moje osobno mišljenje je da ti Mines of Morija ne treba do lvl 48 (osim ako baš ne želiš igrati sa wardenom ili runekeeperom, onda ti odmah treba moria), a nakon toga bi bilo dobro da ju kupiš.
Nadam se da si dobio odgovor na svoje pitanje.
PS, kako ti se zove lik i na kojem serveru si ga kreirao.
Preporučam ti da ako nisi kreirao lika na eldaru da napraviš novoga na eldaru, tako da nam se možeš pridružiti.
@MOrcitheCroat
sa ovog topica
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/lotro-lord-of-the-rings-online-linkovi-savjeti/2810.aspx?page=1&jumpto=403224&sort=asc&view=flat
odgovor
Nadam se da si trial započeo na Europskom serveru...
Hvala na iscrpnom odgovoru, a ja sam zaboravio napomenut da sam vec igrao LOTRO prije godinu i pol dana i bio sam u SWIM kinu (MorciTheCroat nick) doveo sam frenda REGOC u kin.
Uglavnom kreirao sam lik klase minstrel (Fijaker nick) lvl.14 trenutno i vec sam u SWIM kinu :-).
Naravno nalazim se na Eldar serveru :-)
Aha, a sorry puno ljudi se izmjenjuje pa nemogu sve popamtiti.
Tako dakle, ti si Regočov frend. :-)
Super. :-) Vidimo se onda u lotru :-)
Dopada mi se kaj su ubacili strelicu za questove, jer se fakat lakse snalazit i ne treba se sluzit stranicama za pomoc
pri rjesavanju questova.
Dopada mi se kaj su ubacili strelicu za questove, jer se fakat lakse snalazit i ne treba se sluzit stranicama za pomoc
pri rjesavanju questova.
To i sta na mapi napokon vidis di su Q (doduse 5 Q je max odjednom) su najbolji dodaci po meni :)
Da da to su dodali u zadnjem booku, a sad u ovom booku će također biti hrpa novosti.
Ono što se meni najviše sviđa je to što će se potioni stackati do 50 kom, a ne do 20 kao do sada. Te će se kraft ingredienti stackati do 100 kom, a ne do 50. te će konačno uvesti red u kritikal kraft ingrediente, koji će se isto stackati do 50 kom, a osim toga sad će svaka kraft profesija imati samo jedan kritikal kraft ingredient za svaki tier, znači biti će ukupno 36 kritikal kraft ingredienata, na kojima će točno pisati za koju su profesiju i koji tier.
Eto toliko za sada, ima toga još ali to su meni najbitnije promjene. :-)
Da da to su dodali u zadnjem booku, a sad u ovom booku će također biti hrpa novosti.
Ono što se meni najviše sviđa je to što će se potioni stackati do 50 kom, a ne do 20 kao do sada. Te će se kraft ingredienti stackati do 100 kom, a ne do 50. te će konačno uvesti red u kritikal kraft ingrediente, koji će se isto stackati do 50 kom, a osim toga sad će svaka kraft profesija imati samo jedan kritikal kraft ingredient za svaki tier, znači biti će ukupno 36 kritikal kraft ingredienata, na kojima će točno pisati za koju su profesiju i koji tier.
Eto toliko za sada, ima toga još ali to su meni najbitnije promjene. :-)
Fala k... da su se sitili napisat za koju profesiju sluzi koji critical item.
To je super.
Evo čitam da američanima danas izlazi patch za book 8, znači nama najbrže sljedeči tjedan i nadam se već s koijm hotfixom i manje bugova :)
Malo sam se zaletio s prognozom, evo pišu na twitteru možda već u četvrtak :)
Evo čitam da američanima danas izlazi patch za book 8, znači nama najbrže sljedeči tjedan i nadam se već s koijm hotfixom i manje bugova :)
Malo sam se zaletio s prognozom, evo pišu na twitteru možda već u četvrtak :)
Super, dobro će nam doći!
Jel se mozete spojit na server?
EDIT: KOOONACNO sam se uspio spojit :-)))
Book 8 nije izasao, nasli su bugove opet i nema nista zasad...valjda ce za koji dan...
Pa rekli su da će b8 doći early next week. Znači do srijede bi trebao doći.
Joooj jedva čekam.
Možda je i bolje da ameri prije nas dobiju update, jer onda srede najgore probleme prije nego update stigne do nas. :-)
Ovak hitno tream pomoc instaliro sam igru i sve i bila se updetala i ostalo je jos 3000 filova i bio sam ugasio komp i sljedeci dan mi dode cannot save data files u updejtu neznam sta da radim vise
Ajme to mi se nikad nije dogodilo, obično mi je bilo da prekinem update, ali onda nastavi gdje je stalo.
Da možda nije server bio down, probaj ponovno.
Ako ne, mislim da ćeš morati ponoviti instalaciju.
Eto ponovio instalaciju sve sad stima :)
ajd drago mi je.
Navodno sutra izlazi Book 8, nadam se da ce bit nekaj dobroga. Cuo sam da ce champove u burglare oslabit...i jos par sitnica koje uvode...
Evo serveri su down i updataju se na book8
jedva čekam! :-)
Nism znao da će i burglare oslabiti. Ovo za champove sam već čuo.
Pa sada sam čitao dev chat za book 8
i iz ovoga vidim da su pojačali burglare a ne oslabili.
Ima dosta novosti koje dolaze sa b8 :-)
Jel ima iko na snowbournu ?
Jel ima iko na snowbournu ?
Koliko ja znam postoje velike migracje sa snowburna na eldar :-)
Naime Juhador, Juhatar, Juhator su prešli sa snowburna na eldar i ušli u SWIM kin :-)
Ja sam na Snowbournu. Tzereen. Ima ih jos barem 5-6.
A Juhatar, Juhator, i Juhadar su jedan te isti frajer ;)
Danas Book 8, valjda će bit ok nove instance i malo tih promjena...
Koliko sam nacuo, spajat ce EU servere možda, ja sam na Gilrainu, ima dosta ljudi ali da bi moglo bit više to svakako...