Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Feedback:

možda bi bilo dobro da malo korigiraš gammu zidova odnosno posvijetliš ih, prevelik je kontrast između njih i in-game objekata.

I'm just sayin'..

Inače, svaka čast na volji i trudu, keep it up {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
forzzuk kaže...

Feedback:

možda bi bilo dobro da malo korigiraš gammu zidova odnosno posvijetliš ih, prevelik je kontrast između njih i in-game objekata.

I'm just sayin'..

Inače, svaka čast na volji i trudu, keep it up {#}

Eh ovakve komentare izuzetno cijenim :D Biće malo teže morat ću naći neki program za segmente, ali trebao bih moći, još mi je neko ranije govorio za ovo :) Hvala mnogo @forzzuk :)
Ono što mi je drago da smo evo već 20 strana ispisali :)

Sada je bila jedna scena u kojoj sam mogao sve polupati. Upload videa je stigao do 63% kad ono nestade struje {#} Ipak još vjerujem da će do večeras biti gotovo, nažalost opet je veoma loša kvaliteta videa, ali puno bolja za razliku od ostalih :) 

Life is Hard :)
14 godina
neaktivan

Ako moderator svrati neka obriše ovaj post :) Dva puta mi se isto postalo xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 17:27 (CoLdPlay).
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Nemas srece :) kud bas tad struje da nestane :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

Najviše me živcira što nije prvi put i ranije mi se dešavalo xD

14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

Najviše me živcira što nije prvi put i ranije mi se dešavalo xD

Znam pratim ovu temu od pocetka :) 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Preostalo 72 minute, tako da će oni koji ranije idu spavati vidjeti ujutro kada ustanu, a oni koji pak kasno legnu moći će vidjeti večeras, video će biti nešto poslije ponoći :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 23:27 (CoLdPlay).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Jeli gotov video?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Imali tog videa ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Da, sinoć je bio gotov, ali nisam imao vremena da ga stavim. Kvaliteta je malo loša, ali opet solidna :D Imajte u vidu da sve sobe u ovom videu nisu završene, treba biti još dorade :) 

Svakako očekujem komentare {#}

Moj PC  
9 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Life is Hard

Dosta lijepo izgleda, nemam neki većih primjedbi ( izuzv oni na koje ti je ekipa već ukazala, da se ne ponavljamo ).

Možda malo cjepidlačim, ali čini mi se da se vrata prebrzo otvaraju, ja bi ih usporio i ubacio nekakav zvuk, da bude creepy, ipak je ovo horor igra.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
pogledo sam video i sviđa mi se ali bi bilo fora da bude nekakva svjetiljka kod lika
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Dosta lijepo izgleda, nemam neki većih primjedbi ( izuzv oni na koje ti je ekipa već ukazala, da se ne ponavljamo ).

Možda malo cjepidlačim, ali čini mi se da se vrata prebrzo otvaraju, ja bi ih usporio i ubacio nekakav zvuk, da bude creepy, ipak je ovo horor igra.

Hvala, da trudim se da ispravim ono što je ekipa ranije ukazala i dijelom jesam, samo što je ovaj video sniman ranije :) Ne, kakvu god primjedbu imaš samo reci, bolje sad nego kad izađe. Ovo su samo neka testna vrata, onako radi reda sam njih stavio, na kraju će biti bolja :)

oo7 kaže...
pogledo sam video i sviđa mi se ali bi bilo fora da bude nekakva svjetiljka kod lika

Da, imam perfektnu svjetiljku, ali nisam siguran da li da je igračima dam odmah ili da je pronađu nešto kasnije i prolaze sa njom kroz potpuno mračna mjesta, zvukovi u toj tami sa svjetiljkom garantuje strah :)

16 godina
neaktivan
Life is Hard

Stavi je da se pronađe negdje pri početku, ali bi nabio par horor scena u kojima je prijeko potrebna prije pronalaženja. Čisto da igrači cijene to što su je našli.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Life is Hard

imam jednu malenu kritiku za zvuk lika sa kojim igramo: preglasan je, tj samo odjednom kad skocis onaj zvuk je iznenadan i po meni preglasan...

sto se tice grafike ok je, malo da manje crno bude kao sto smo vec rekli i super...

jedva cekam da izade!

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Stavi je da se pronađe negdje pri početku, ali bi nabio par horor scena u kojima je prijeko potrebna prije pronalaženja. Čisto da igrači cijene to što su je našli.

Da, biće vjerovatno na nekom skrivenom mjestu, moći će igrači nastaviti i bez nje, ali će biti puno teže i strašnije, ali ja se ne bih usudio ići bez nje xD 

16 godina
neaktivan
Life is Hard

Onda bi bilo bolje staviti ih par porazbacanih, jer ako propuste ovu gotovo im je za cijelu igru, stalno će biti bez flasha.

Staviš ih više, prva se skuplja, a od drugih na koje naiđeš možeš pokupiti baterije ili tako nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

imam jednu malenu kritiku za zvuk lika sa kojim igramo: preglasan je, tj samo odjednom kad skocis onaj zvuk je iznenadan i po meni preglasan...

sto se tice grafike ok je, malo da manje crno bude kao sto smo vec rekli i super...

jedva cekam da izade!

Da i mene ponekad zna malo živcirat, mislim da negdje u svojim arhivama imam drugi pack za lika ( zvukove ) i nadam se da ću pronaći i promijeniti to.

Grafika je slabija nego inače radi videa, biće manje crnila :)
Hvala mnogo !

thuglife kaže...

Onda bi bilo bolje staviti ih par porazbacanih, jer ako propuste ovu gotovo im je za cijelu igru, stalno će biti bez flasha.

Staviš ih više, prva se skuplja, a od drugih na koje naiđeš možeš pokupiti baterije ili tako nešto.

Mislim da negdje imam skriptu, ali jedino kada uzmeš bateriju i koliko je koristiš, toliko se troši i moraš tražiti baterije u slučaju takvog scenarija onda bih stavio flash da se uzme odmah, ali bih razbacao baterije za flash. Uglavnom nešto ćemo sastavit što se tiče baterija i flasha.

16 godina
Koliko je zahtjevna igra?

Pretpostavljam da bi to HD6670 mogla na max bez problema?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Koliko je zahtjevna igra?

Pretpostavljam da bi to HD6670 mogla na max bez problema?

Tu će biti mali problem, sa sistemskim zahtjevima igre, ali mislim da će moći HD 6670 na max :D

16 godina
Onda podijeli graficke u kategorije te nek igra prepozna kategoriju I kompresira teksture...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Onda podijeli graficke u kategorije te nek igra prepozna kategoriju I kompresira teksture...

Ima mnogo programa za FPSC što se tiče tih stvari, to bi se trebalo riješiti :D Hvala na prijedlogu !

14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
8ax kaže...
Samo makni te health barove dole.
I stavi nekakakav objectives ekran, I nesta u stilu perkova iz BO Zombiesa da ti se health napuni...

Nisu tu health barovi, nego statistički podaci u buildu igre, oni neće biti na kraju igre kao i onaj broj u desnom ćošku :) Naći ću neki dobar health bar, također ima skripta za health u COD-u u onom obliku da kad te previše rane malo se sakriješ i health ti se povrati bez ikakve brojke i bara, ali nisam siguran koji ću system staviti, obični ili COD system :)

Tu je i jedna slika, ne mogu se strpiti, a da ih ne stavim xD

I want feedback {#}

Možda bi bio bolji onaj u obliku cod-a.

Meni je takav bio super u amnesia the dark descent.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Možda bi bio bolji onaj u obliku cod-a.

Meni je takav bio super u amnesia the dark descent.

To ćemo riješiti na samom kraju, možda nekom anketom :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

ma to ce  bit odlicna igra! predosjescam...{#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

ma to ce  bit odlicna igra! predosjescam...{#}

Nadam se da će ispasti sve kako treba ! 

Ima li još sugestija i komentara ? Pošto će vjerovatno još jedan video ubrzo želio bih da ispravim sve nedostatke koje ste vidjeli u ovom videu :) Svakako komentirajte i potpuno nova priča bi trebala ubrzo biti gotova :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Nije lose al ova ideja sa svjetiljkom je odlicno to svakako ubaci 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Evo i malog primjera bez flasha i sa flashom.

Bez flasha ! Bez flasha !
Sa flashom ! Sa flashom !
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Life is Hard

WOW, samo probaj zvukove zamjenit (konkretno onaj kod skoka, zvuči prenabrijano :D)

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

WOW, samo probaj zvukove zamjenit (konkretno onaj kod skoka, zvuči prenabrijano :D)

Nadam se da ću to uspjeti promijeniti, hvala na sugestiji :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice