Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
cobraIX kaže...

Moram priznati da to lijepo izgleda. Vidim da dosta pazis na detalje sto je u jednu ruku dobro, ali to moze i da izazove neke bugove ( sve zavisi od modela ). Samo nastavi sa radom i obavjestavaj nas kako napredujes, veoma me zanima ovakav projekat.

Detalji znači puno i bitno je ne ostavljat puno praznog prostora u dizajniranju. Da može izazvati probleme i errore, ali ako se svaki put testira neće biti problema. Evo odlučio sam malo više raditi i završiti ako mogu što prije :)

Life is Hard :)
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Coldplay,imaš moju podršku od početka.Nastavi raditi i završi igru što prije(ima nas koji bi je što ranije igrali)

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Coldplay,imaš moju podršku od početka.Nastavi raditi i završi igru što prije(ima nas koji bi je što ranije igrali)

Pokušat ću, ali ne želim previše da žurim. Možda neku manju igru sklepam, da skratite vrijeme do Life is Hard :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Evo malo sam pokušao da ubacim i realnosti, tako da sam stavio ove znakove :D Također malo preuređano ona soba koju sam prikazao ranije :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Evo malo sam pokušao da ubacim i realnosti, tako da sam stavio ove znakove :D Također malo preuređano ona soba koju sam prikazao ranije :)

vise me strah hodati po life is hard, hodnicima nego recimo dead space 2 {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Legenda si :D Nisam ubacivao puno horor elemenata, ali u ovim predstojećim misijama koje će te igrati definitivno hoću jer ću imati dovoljno vremena. Posebno sound hoću dobro da izvedem.

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Kewin kaže...

Legenda si :D Nisam ubacivao puno horor elemenata, ali u ovim predstojećim misijama koje će te igrati definitivno hoću jer ću imati dovoljno vremena. Posebno sound hoću dobro da izvedem.

samo te molim ako je moguce, kad igra bude full dovrisena javi na pm....{#}

Explosiv wie Kerosin!!!
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Večeras ili sutra stiže jedan trailer ! :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Nešto novo, nova mjesta :) 

Any feedback would be useful  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Life is Hard

jezivooooo...mozda malo manje crnila, ostalo sve 5

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Uzet ću u obzir, hvala :D

16 godina
Life is Hard

da precrno je inace ok.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Life is Hard

po ovim slikama sta si stavio izgleda odlicno {#}

kada bi otprilike trebala izac igra?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

da precrno je inace ok.

Mjenjam zidove, ili ću malo osvjetljenje poboljšati. Hvala :)

oo7 kaže...

po ovim slikama sta si stavio izgleda odlicno {#}

kada bi otprilike trebala izac igra?

Hvala mnogo :) Ne želim ništa obećavati ni prognozirati jer ima još dosta toga da se uradi. Planiram napraviti dosta veću igru od minimalno 5 levela, ali na svu sreću imam veliku pomoć od @EVO koji mi dosta pomaže. Uglavnom vi ćete biti obaviješteni o svakom novom koraku, a ja se nadam da će igra brzo da se pojavi :D

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Možda bi bilo super da ostavis tako crno i tamno da bude neki specifični horor osjećaj u igri.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Možda bi bilo super da ostavis tako crno i tamno da bude neki specifični horor osjećaj u igri.

Prvo ću vidjeti sa @EVO-om pošto on ima sjajne ideje i već mi je dosta toga pomogao. Imao sam u zamisli možda da ove segmente ( zidove ) stavim u neke sewere ili nešto slično, ipak je ovo sami početak i možda je pregrubo odmah stavljati previše crnila, ali opet kažem vidjećemo :D Hvala na komentaru i tvojoj zamisli :)

Također igra će imati i onaj dugo očekivani achievement system :) Večeras kada dođem postat ću i video kako to izgleda :D

15 godina
neaktivan
Life is Hard

jedva cekam!

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Naslov me bas podsjetio na nesta... update jednog webcomica al nvm... kak ide izrada igre?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

jedva cekam!

Mislim da neće biti razočarenja, potrudit ću se sredim sve do kraja :)

8ax kaže...
Naslov me bas podsjetio na nesta... update jednog webcomica al nvm... kak ide izrada igre?

Izrada ide super, bez ikakvih velikih problema, ali ima još dosta toga da se uradi :) Imam i pomoć na priči i imam savjete tako da mi je dosta lakše :D

Ako još ko ima kakvu primjedbu na ove viđene slike ili neku ideju u samom gameplayu volio bih da kaže, dosta bi pomogao :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Rekao sam da ću vas obavijestiti o svakom koraku, ali možda je ovo i zadnji update , jer ih neće biti narednih par dana ( 7-10 ). Tada ću vam spremiti veliki broj screenshotova i dodatnih informacija o igri :) @EVO uveliko radi na novoj priči koju ćemo prikazati vjerovatno kroz neke vrste stripova u igri. Achievement system će biti tu, biće i neke puzzle koje će te morati riješiti kako bi nastavljali. To je to za sada od update :)

Još neke slike i naravno opet kažem kao i uvijek izuzetno bih volio komentare koji me uvijek usreće bili oni pozitivni ili negativni :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@CoLdPlay kaže... (autor teme)

Ti si bio u timu koji je napravio igru ?

jer ja nikad prije cuao za Lovley Studios...

Uglavnom igra je odlicna i dala bi se prodat

nekoj dobroj firmi...

AOM... (mmm)
14 godina
neaktivan
Games 4 life kaže...

Ti si bio u timu koji je napravio igru ?

jer ja nikad prije cuao za Lovley Studios...

Uglavnom igra je odlicna i dala bi se prodat

nekoj dobroj firmi...

Nisam, to sam ja nešto pisao, ali uglavnom ja sam radim igru uz pomoć ostalih članova foruma :)

Hvala, ali ne bih se mogla prodati dobroj firmi, možda jedino nekim manjima jer su to ljudi već radili. Imam ja i spisak manjih studia kojima ću ponuditi neke opcije kasnije :)

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Mozda jos malo osvjetljenja, znam da je to horor ali ipak malo osvjetljenja nece nastetiti . Ja ti predlazem da pocnes uciti neki game engine npr. unity 3d ili nesto slicno tome imas ti talenta za ovo :) 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Life is Hard

Preporuka : Crveno osvijetljenje sa izraženim ali ne prejakim bloomom (kao kod recimo slike smile.dog) daje dobru strašnu atmosferu.

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

Mozda jos malo osvjetljenja, znam da je to horor ali ipak malo osvjetljenja nece nastetiti . Ja ti predlazem da pocnes uciti neki game engine npr. unity 3d ili nesto slicno tome imas ti talenta za ovo :) 

Zamišljeno je da u nekim prostorijama bude malo više osvjetljenja, a u drugim malo manje, ali ipak ću prihvatiti tvoj prijedlog i malo ću poboljšati :) Da, razmišljao sam o nekom naprednijem game enginu i definitivno ću preći, ali kada ne znam, još sam mlad :D

8ax kaže...

Preporuka : Crveno osvijetljenje sa izraženim ali ne prejakim bloomom (kao kod recimo slike smile.dog) daje dobru strašnu atmosferu.

Da, u neke specifične prostorije ću ubaciti :)

Hvala na komentarima :D

15 godina
neaktivan
Life is Hard

fenomenalan je handling oruzija!!

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Trailer je spreman i uskoro će biti stavljen na upload. Neću ništa kompresovati i koliko god ispao stavit ću ga, nadam se da će do večeras biti gotov. Ništa posebno samo jedan "hod" kroz dosad urađeni level :D Sljedeći bi mogao sadržavati malo gun-fighta :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Samo makni te health barove dole.
I stavi nekakakav objectives ekran, I nesta u stilu perkova iz BO Zombiesa da ti se health napuni...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
I stavi nekakakav objectives ekran, I nesta u stilu perkova iz BO Zombiesa da ti se health napuni...

Nisu tu health barovi, nego statistički podaci u buildu igre, oni neće biti na kraju igre kao i onaj broj u desnom ćošku :) Naći ću neki dobar health bar, također ima skripta za health u COD-u u onom obliku da kad te previše rane malo se sakriješ i health ti se povrati bez ikakve brojke i bara, ali nisam siguran koji ću system staviti, obični ili COD system :)

Tu je i jedna slika, ne mogu se strpiti, a da ih ne stavim xD

I want feedback {#}

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
8ax kaže...

Nisu tu health barovi, nego statistički podaci u buildu igre, oni neće biti na kraju igre kao i onaj broj u desnom ćošku :) Naći ću neki dobar health bar, također ima skripta za health u COD-u u onom obliku da kad te previše rane malo se sakriješ i health ti se povrati bez ikakve brojke i bara, ali nisam siguran koji ću system staviti, obični ili COD system :)

Tu je i jedna slika, ne mogu se strpiti, a da ih ne stavim xD

I want feedback {#}

texture su pre sex... kkkhmkh dobre {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice