Sad je instalacija trajala malo duže, čini mi se da je sve u redu, samo moram skinuti DirectX ručno, friški windowsi, sekund.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pojavi mi se ovo kod loadanja, pa mi se loada do pola i crasha malo kasnije.
Dark Basic Pro - Enchantments Expansion Pack Runtime Error i ispod broj 13. (nemogu slikat)
To bude uvijek, jesi pokušao " run as admin " ?
Evo restarto sam Windowse i sve je OK. Ne mogu ti dati neki detaljni opis svog iskustva dok ne dođem kući za 2 dana jer mi lagga na laptopu. Neprijateljev health mi se čini fino doziran, više ne mogu reloadati weapone kad su puni, čini mi se da si i malo sve posvijetlio na početku? (ona kuća iz Alphe, početak).
Samo mi neprijatelji izgledaju čudno, tj. prvo me napadne demon pa onda neki vojnik? (Možda će priča razrješiti odakle ga/ih tu?)
Inače, malo mi je duži loading što je logično, ali ne smeta, kad je samo na početku.
Evo restarto sam Windowse i sve je OK. Ne mogu ti dati neki detaljni opis svog iskustva dok ne dođem kući za 2 dana jer mi lagga na laptopu. Neprijateljev health mi se čini fino doziran, više ne mogu reloadati weapone kad su puni, čini mi se da si i malo sve posvijetlio na početku? (ona kuća iz Alphe, početak).
Samo mi neprijatelji izgledaju čudno, tj. prvo me napadne demon pa onda neki vojnik? (Možda će priča razrješiti odakle ga/ih tu?)
Inače, malo mi je duži loading što je logično, ali ne smeta, kad je samo na početku.
Drago mi je čuti da ti radi konačno.
Vidi, ovo je beta, samo sam želio da isprobam neke solucije i da vidim kako će te vi reagovati. U beti nema nikakve priče :)
Sve se svodi na zombie i demone, ima i par ljudi, čisto da isprobam :)
Stavio sam i ja da se skida,javim dojmove kad malo proigam
Meni radi sve super.
Sporo ide DL: LF.exe193 kB/s - 306 MB od 424 MB, Preostalo minuta: 10
Kod mene još minuta pa ću proabt. :)
Ma sad će to :D
Kod mene još minuta pa ću proabt. :)
Ako bude kakvih problema, samo " run as admin " i trebalo bi bit sve uredu :)
Kod mene 420kb/s,301 od 424,7 minuta preostalo
Evo malo igro pa zasto ne slikat?
meni bas upada u oci
To nevidljivo sam htio jedno ili dvoje, a na kraju mi ispalo 5 xD Jesi prošao u drugi dio misije ? I kako ti se sviđa za sad ? :D
Meni je islo i preko prosjecne brzine, oko 1.6 MB/s
Evo malo igro pa zasto ne slikat?
meni bas upada u oci
To nevidljivo sam htio jedno ili dvoje, a na kraju mi ispalo 5 xD Jesi prošao u drugi dio misije ? I kako ti se sviđa za sad ? :D
zasad je super, atnosfera odlicna, handling oruzija je isto super, strasnije nego DS2 ali ono sta me prati nevidljivo jos se cuje zvuk motorne pile
drugi dio misije nisam budem dns popodne (p.s trebao bi napravit opcije osvijetljenja).
Je8emu mater,zašto mi stoji već 15 min an loadingu???
Meni je trajalo oko 2minute...
zasad je super, atnosfera odlicna, handling oruzija je isto super, strasnije nego DS2 ali ono sta me prati nevidljivo jos se cuje zvuk motorne pile
drugi dio misije nisam budem dns popodne (p.s trebao bi napravit opcije osvijetljenja).
Možeš koristit ja mislim " . " ( tačku ) i " , " ( zarez ) za osvjetljenje. Da, to sam i ja sinoć primjetio ( za motornu pilu ) to će se ispraviti :) Imaš još da igraš :D
Je8emu mater,zašto mi stoji već 15 min an loadingu???
Pokušaj ponovo ući i izaći ili restartovati komp, također " run as admin " :D
Menije trajalo oko 2minute...
Ne mogu utjecat na loading, tako je kako je xD Koliko napraviš veliku misiju, toliki će loading biti :)
e jel se moze napraviti podrska za xfire?
Misliš na multiplayer?
Misliš na multiplayer?
ne neg da ucitava igru
Odmah da napomenem,mislim da sam ovu igru zeljno iscekivao vise nego BFBC 3,ali nece,pa nece!
Instalacija je tekla glatko!
Prilikom pokretanja igre pojavio mi se error o nedostatku d3dx9_31.dll filea.Ok skinuo sam ga i uz standardni error 13 pokrenuo loading!
Zapne na 99.9% loadinga i niti mrdnuti,cekao sam oko 15-tak min,nista,samo monotona pozadinska glazba sa slikom loadinga!
Posto su isto"friski" win,instalirao sam direct x 10,restartirao komp,run as admin....nista!
Previse je ovo za mene,dosao sam iz nocne,odo spavati,pa cemo vidjeti kasnije!
Odmah da napomenem,mislim da sam ovu igru zeljno iscekivao vise nego BFBC 3,ali nece,pa nece!
Prilikom pokretanja igre pojavio mi se error o nedostatku d3dx9_31.dll filea.Ok skinuo sam ga i uz standardni error 13 pokrenuo loading!
Zapne na 99.9% loadinga i niti mrdnuti,cekao sam oko 15-tak min,nista,samo monotona pozadinska glazba sa slikom loadinga!
Posto su isto"friski" win,instalirao sam direct x 10,restartirao komp,run as admin....nista!
meni sve super radilo. igra je vrh.
Pa koliko vam se mora reći, Run as administrator!
Gle boldanoga moga texta!
Gle boldanoga moga texta!
E, sry onda.
Čim sam vidio da spominješ error 13 morao sam napisat. :P
RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Pitanje kako da uzmem oružje xD
Press enter to use
Hvala mnogo na dobrim riječima :)
Evo Tommy_123 je riješio, mora i tebi moći i njemu je bio isti problem :)
RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Pitanje kako da uzmem oružje xD
Kako ti je proradilo ?
Enter ako želiš uzeti :)