Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 375.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2
fareee kaže...

Moraš postaviti na datum 26. listopad 2009..

Mislim da je 29. listopada, tako je i meni bilo, neznam zašto.

Btw, ispričavam se na duplome postu.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan

Ja sam tako uradio i sve je bilo u redu a kada ne bi postavio imao bi isti problem kao i ti.

26. listopad 2009..

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 21:48 (fareee).
16 godina
Left 4 Dead 2

Evo nakon što nisam ozbiljno igrao L4D2 od izlaska, ponajviše zbog MW2, jučer sam se baš zaželio krkanja zombija.

Odigrao sam 2 kampanje, i zbilja sam se zagrijao, nadam se reprizi danas.

Prvu sam igrao sa Skankom, M_diplom i  jednim dečkom kojeg ne poznam. Bilo je super. Dobra komunikacija i medium težina osigurali su gladak prelazak.

Bilo je plutajućih trupala, visećih trupala i svega što jedan zombi šuter treba imati. :)

Nešto kasnije, nakon malo MW2 ja i M_dipl odlučili smo još jednu kampanju baciti, ovaj puta sa Deusom i njegovim kolegom Švedom.

Ovo je bilo, meni osobno, najbolje L4D iskustvo ikad. Igrali smo vrhunsku kampanju 'Heavy rain', na advanced, i bio je izazov. Ali uspjeli smo.

Mapa je atmosferična do bola, definitivno najbolja mapa u franšizi. Oluje, poplave... uh. Vrhunska runda.

Definitivno želim danas novu rokačinu sa ekipom, možda čak realism mod. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 10:47 (Danny_HR).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Igra je odlična. Danny koji ti je steam pa da bacimo zajedno koju partiju? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Iako L4D2 ima svoje prednosti, za vrhunsko iskustvo ja preporucam L4D1, No Mercy na Advanced. Na expert se no mercy prolazi samo uz ekstremni oprez i sporost - nama je taj prelaz potrajao oko 3 ure, i to smo tenkove uvijek dobijali na trik. Na advanced covjek mora biti oprezan, ali opet i dovoljno opusten da bude vrhunsko iskustvo.

Po meni, standout na No Mercy - jedno od najboljih iskustava u videoigrama uopce.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

1 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ima No Mercy i za L4D2, kao custom kampanja. Jučer sam vidio na popisu servera.

Skinem to danas pa možemo probati.

http://l4dmaps.com/details.php?file=3793

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 14:28 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

al smo pushili jucer, bar ja! ahahahahhaha! one special krepaline su nas unistavale. a danas?

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jučer smo žešće suxali. Svi koji smo igrali. LOL

Danas nisam siguran, imam neke goste. Ali sutra sam raspoložen za maraton pa da u jednom šusu maznemo sve kampanje. Znam da je M_dipl za. :)
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Danas rince & repeat. Sad makar znam kako izgledaju mape i u kojem smjeru ici otprilike. Steta sto nismo stigli rijesiti finale.

"Dislocate your spine if you don't sign he says, I'll have you see in double."

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ako vam fali igrača možete me zvati. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako je netko zainteresiran ja bih igrao preko hamachia...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

dajte igra je katastrofalno-blesava

0 13 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

požalio truda da je skinem i instaliram a jedino štomi se kod nje sviđa je opcija "uninstall"

0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

se moze?

ja probao preko garene i ide

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
odjavljen
arpeggios_from_hell kaže...

da si ovako napisao "dajte igra je meni katastrofalno-blesava" bilo bi OK, inace.... lose

JESUS SAVES!!!
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
APazinjan kaže...

se moze?

ja probao preko garene i ide

Da može se. Jesi zainteresiran? Ako da mreža je bugforum , šifra nije potrebna

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

da si ovako napisao "dajte igra je meni katastrofalno-blesava" bilo bi OK, inace.... lose

slažem se.

ima vrhunsku grafu ali ono...

meni ne odgovara

16 godina

Ja razumijem da je nekome igra glupa i da ne valjam, ali barem navedi razloge jer je glupo pljuvati po nekome bez razloga. A vjerojatno nemaš original nego si skinuo s neta, zato ti i ne valja. Da probaš igrati original na Steamu promjenio bi mišljenje.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
16 godina
Left 4 Dead 2

Jedna informacija za "vlasnike" nelegalne igre na Win 7..... nakon deinstalacije obriše vam nekoliko najvažnijih fontova tako da OBAVEZNO napravite kopiju FONTS foldera prije deinstalacije. Da ne bi bilo rekao sam vam.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

šta ima razlike između orginala ili piratske verzije osim dodatnih komplikacija u instalaciji?

a zašto mi je loša? pa mogli su malo bolje one zombije napravit i pametnije.... i igrivost malo poboljšat, kao u codu...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja razumijem da je nekome igra glupa i da ne valjam, ali barem navedi razloge jer je glupo pljuvati po nekome bez razloga. A vjerojatno nemaš original nego si skinuo s neta, zato ti i ne valja. Da probaš igrati original na Steamu promjenio bi mišljenje.

nisam ja rekao da ti ne valjaš, nit sam pljuvao po tebi.. čime si to zaključio?

komentirao sam samo igru...

16 godina

nisam ja rekao da ti ne valjaš, nit sam pljuvao po tebi.. čime si to zaključio?

komentirao sam samo igru...

Općenito sam mislio, nisam ni rekao da pljuješ po meni, dapače savatko ima pravo na svoje mišljenje, ali sam htio reći da obrazložiš, pa nisam ti ni dao TDNevinašce

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
16 godina
neaktivan

šta ima razlike između orginala ili piratske verzije osim dodatnih komplikacija u instalaciji?

a zašto mi je loša? pa mogli su malo bolje one zombije napravit i pametnije.... i igrivost malo poboljšat, kao u codu...

Kod većine igara nema, ali ovo je MP, i to Valveov. Valve stalno izdaje zakrpe da muči pirate :)

ROFL@pametni zombiji - da su pametni, ne bi bili zombiji, njihova svrha je pojesti naš mozak, to je jedino što znaju. Zapravo, ovo su najnapredniji zombiji u igrama, ova gamad skače, trči, radi bilo što samo da te ubije; zombiji su inače spori ;) Ako si mislio na njihov dizajn, ne znam što im fali, glavno da su efekti kad ih mrcvariš odlični. Vidim da želiš svršavati na grafiku, onda se lijepo vrati se Crysisu. Ovo s igrivošću neću komentirati jer to ovisi isključivo o tebi, nekima je bolji CoD, nekima L4D. Heh, ipak sam komentirao :D

Vaš treći hrvatski predsjednik
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 10:14 (Horagio).
16 godina

Ček jesil uopće probao igru u Multiplayeru?

BTW. ja sam probao kod frenda on ima orginal, predobra je igra, sad se mislim dal da nabavim sebi MW2 ili L4D2, obje igre su vrhunske.

- -.- --- / .--. .-. --- -.-. .. - .- / --- ...- --- / --. --- ...- -. --- / .--- . / ---... -.--.-
15 godina
neaktivan

Ne trebaš tu biti u nekoj dilemi kupi obje.

15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ja sam na moju veliku žalost nedostupan do nedjelje popodne za bilo kakvo online igranje, od tada pa nadalje opet peglamo pa se tad vidimo na nekoj od L4D2 kampanja, nadam se da ćemo ovaj put završiti ono finale, ubilo nas je zadnji put :D

Mi smo to jucer finili na realism, ja i jos 2 kolega + Ellis El Retardo La Grande - jer nismo mogli naci zivog igraca da se prikljuci. Tupan ima tako dobar pathfinding da nije sposoban sa gornjeg kata skociti na donji, nego trci na stepenice, pa u prizemlje, pa stepenicama na drugom kraju mape na drugi kat i onda do nas. Sjeti se da bi mogao ishealati nekog od nas taman kad trcimo naokolo i dodajemo kante za punjenje auta, a horda napada.

Ali nekako smo rijesili, u jednom trenutku Retarda je pogodila svijetla tocka lucidnosti, pa je vrijedno odbijao zombije dok sam ja bacao 2 od zadnjih 6 kanti dolje, i sisao za mnom kad sam krenuo puniti auto, dok je ostatak tima pobacao zadnje 4. I uspijeli smo. Cak i Retardo.

Realism je fora, ali nije bas 'realan'. Kad spicis svog kolegu sjekirom po glavi, skines mu 1HP.

"Dislocate your spine if you don't sign he says, I'll have you see in double."
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 10:00 (Deus ex machina).

1 0 hvala 0
15 godina

nek me netko doda na gareni ( Hexx2012 )  ...da malo spilamo...ovako mi s nepoznatima dosadno....

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 10:56 (rocker55555).
16 godina
fareee kaže...

Ne trebaš tu biti u nekoj dilemi kupi obje.

Daj mi love, odmah ću.

- -.- --- / .--. .-. --- -.-. .. - .- / --- ...- --- / --. --- ...- -. --- / .--- . / ---... -.--.-
15 godina
protjeran
rocker55555 kaže...

nek me netko doda na gareni ( Hexx2012 )  ...da malo spilamo...ovako mi s nepoznatima dosadno....

Oćeš igrat preko hamachia

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice