Umjesto nastavka L4D-a mogli bi napravit VELIKI update s onakvim oruzjima ili tako nesto, mozda ekspanzijica. Za mene je glavno da likovi u igri ostanu.
P.S. Ovo je avatar L4D2 Boycott grupe, nisam ga ja napravio.
Ako ga nisi napravio ne znači da je u redu uokolo ga stavljati. Nisam ni ja snimio nijedan pr0n fotosession pa svejedno ne bi bilo u redu od mene da uokolo ostavljam pr0n fotke i govorim 'pa što ima veze, nisam ih ja fotografirao'.
LOL Čekaj, gdje sam ja napisao da sam ja to napravio? Ovom slikom samo reklamiram L4D2 Boycott grupu.
Nitko nije rekao da si ti išta napravio, već da je sadržaj slike neprimjeren.
Molim? Na ovom forumu je bilo puno većih prostota, uostalom, mislim da ova slika nikome neće nanesti duševnu bol...
Ajme meni koja drama oko šugave slike...
Ta se slika povlači po webu još od najave L4D2, i baš je guba.
P.S. Sadržaj slike nije niti najmanje neprimjeren.
Ja sam mislio da sam ja n00b u L4D-u, a sad kad vidim kako Danny_HR i emil(M_dipl) igraju XD Stalno neka budala baci Molotovljev koktel na mene -.-' Svejedno je zabavno :D
Ajme meni koja drama oko šugave slike...
Ta se slika povlači po webu još od najave L4D2, i baš je guba.
P.S. Sadržaj slike nije niti najmanje neprimjeren.
Smatram da ako nekome slika smeta nije u redu da se stavlja. But that's just me.
Gola Djevica Marija možda izazove više pažnje, odoh ja sada na motoru brrm
Daj ne budi lud.
meni je left 4 dead jedna od najboljih pucačina koju sam igrao jedva cekam dvojku
i da nadam se da ce napravit i half life novi bila bi velika steta da se ne nastavi
Ja sam mislio da sam ja n00b u L4D-u, a sad kad vidim kako Danny_HR i emil(M_dipl) igraju XD Stalno neka budala baci Molotovljev koktel na mene -.-' Svejedno je zabavno :D
LOL, a jesi flejmer, možda bi i bilo nečega od te spike da se nisi svaki put dosad usrao i pobjego prije kraja, od 4 kampanje koje smo počeli jednu (1) si završio, lol!
Ne, nego nemam strpljenja. Uglavnom, kad smo igrali No Mercy, ja sam išao otvorit vrata(pozvati hordu), ali BUM, u isti čas kad sam ih pokrenuo, odazove se tank. Kud baš u isti čas! To je najgore! I onda budala s kojom smo igrali je otišla na drugi kraj prostorije... Normalno da mi se neda igrati kad te u finalu bace s kamiona(jučer na Crash Courseu) pa te idem izvlačit i svi popušimo kupus. Ja se od tog događaja lijepo držim sa strane, možda neću imat najviše killova u rundi, ali ću bar proći rundu bez smrti!
P.S. Zašto uvijek ja pokrećem generator na Crash Courseu? XD
Ti si manuelni radnik :-D Pa neces valjda dopustiti da dama, starac ili manager pokrecu generator?
Ti si manuelni radnik :-D Pa neces valjda dopustiti da dama, starac ili manager pokrecu generator?
Otkud znaš da sam bio Francis?
@M_dipl. : Nisam znao za taj achievement, u L4D-u mi nisu baš bitni jer ne dobivam nova oružja za njih.
Isprike svima zbog idiotskih stvari koje sam pisao na ovoj temi, nemam opravdanja, malo gusta situacija IRL mi zamutila logiku
Isprika još jednom Horagiu što ga bezrazložno napadoh.
GLHF.
Šta mislite koji ce od ova dva nastavka(Left 4 Dead i Left 4 Dead)biti bolji?
Uh htio sam reci(Left 4 Dead i Left 4 Dead 2)sorry.
Ma...
Svi koji su kupili L4D1 ce isto tako kupiti L4D2, jer znate da je igra odlicna i platit cete je gundjajuci, da bi kasnije uzivali u njoj.
To je po meni najocitiji znak da par novih mapa i par nekih dodataka vrijedi 40 eura :-D
@M_dipl,
ma hostat cemo mi server ;-)
Prvi nastavak mi je bio great,a nadam se da ce i drugi.
meni jedina zamjerka da na left 4 dead 2 nece biti nista bolja grafika samo ce dodati da imas male wepons motorna pila i takve gluposti i da se igra po danu a ne samo po noci i jos neke sitnice kao vatreni metki i nova oruzja
meni jedina zamjerka da na left 4 dead 2 nece biti nista bolja grafika samo ce dodati da imas male wepons motorna pila i takve gluposti i da se igra po danu a ne samo po noci i jos neke sitnice kao vatreni metki i nova oruzja
Ima L4D custom mapa koje se odvijaju i po DANJU!
Ima L4D custom mapa koje se odvijaju i po DANJU!
O rly?
E, sad sam zivo zainteresiran za preporuke nekih dobrih custom L4D kampanja. Idem postati u L4D thread.
Evo jedan citat sa IGN-a.
October 12, 2009 - Taiwanese website GNN.Gamer (Spotted on Steam's forums) posted movie posters of what looks like the final two, and still unannounced, Left 4 Dead 2 campaigns, titled Hard Rain and Dead Center.
Dead Center looks to take place in a mall setting, while Hard Rain takes place in a dilapidated factory.
So far, Valve has officially unveiled three of the five total campaigns. The Parish, Swamp Fever, and Dark Carnival.
These new posters could still be masterful photoshop jobs, so we're going to keep this labeled as a rumor for now. We contacted Valve to see if they'll confirm or deny. We'll keep you updated.
Update: Valve has confirmed with IGN that these two campaigns are legit.
Ova u trgovačkom centru zvuči odlično!
Hehe, zombiji bez trgovackog centra su ko limunada bez limuna. Uvijek je zezancija kad se ide iz kina u Avenue mallu (zadnji termin, sve je vec prazno), samo cekas da pocnu dolazit iza ugla ;)
Evo jedan citat sa IGN-a.
October 12, 2009 - Taiwanese website GNN.Gamer (Spotted on Steam's forums) posted movie posters of what looks like the final two, and still unannounced, Left 4 Dead 2 campaigns, titled Hard Rain and Dead Center.
Dead Center looks to take place in a mall setting, while Hard Rain takes place in a dilapidated factory.
So far, Valve has officially unveiled three of the five total campaigns. The Parish, Swamp Fever, and Dark Carnival.
These new posters could still be masterful photoshop jobs, so we're going to keep this labeled as a rumor for now. We contacted Valve to see if they'll confirm or deny. We'll keep you updated.
Update: Valve has confirmed with IGN that these two campaigns are legit.
Ova u trgovačkom centru zvuči odlično!
haha jel to katana i mororna pila :D bit ce zabavno
Evo i video preview Scavanger moda za one koje zanima:
http://g4tv.com/videos/42093/Left-4-Dead-2-Scavenge-Mode-Preview/
Od utorka smo na demu, pa vidimo šta ima i kako je ownati sa mele oružjem. :)
Javi mi se na steam, ID si vjerojatno vec vidio u PM-u. Preorderao sa jos par kolega pred circa dva tjedna... pa da skupa pilimo zombijima udove :-D
Prilicno sam siguran da ce i Horagio i M_Dipl. biti u igri ;-)
Skinut ću demo, siguran sam u to 100%, ali vjerojatno neću moći puno igrat jer pišem informatiku(povijest računalstva i preračunavanja i zbrajanja kod pozicijskih brojevnih sustava) i latinski(1 test-3 ocjene, nastavnik se stalno hvali da piše super testove).
Evo koliko ja vidim izišao je novi trailer, igra mi se čini doista odličnom, počeo sam čak razmišljati o kupnji orginala.
.sutra demo,a jel ce bit mp demo il sp demo?
Da li neko zna kadaće ova igra izaći za Xbox 360?
Da li neko zna kadaće ova igra izaći za Xbox 360?
Mislim u isto vrijeme kada i za PC, a to je 17.11 ako se ne varam.
sutra demo,a jel ce bit mp demo il sp demo?
MP naravno.