Evo, od danas vlasnik sam primjerka :D .
Ima li igrača s foruma?
Jesi igrao prethodni LFD?
Evo, od danas vlasnik sam primjerka :D .
Ima li igrača s foruma?
Jesi igrao prethodni LFD?
Imam problem sa L4D2... Naime kad udem u bilo koji server nakon par sekundi mi napise server connection problem i odbrojava vrijeme do zatvaranja servera i izbaci me... Firewall je namjesten tako da ne znam sta se desava.....
https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=50
Napravi to i uzivaj.
Obavijest za sve one koji žele igrat igru na steamu je velika akcija i left 4 dead 2 je samo 7.64€...
Obavijest za sve one koji žele igrat igru na steamu je velika akcija i left 4 dead 2 je samo 7.64€...
Daj ubodite to svi, baš mi fali ekipe za l4d i l4d2.
Daj ubodite to svi, baš mi fali ekipe za l4d i l4d2.
Sta ima falit treba ti 4 covjeka s slusalicama i mozgom, mozes gazis sve pred sobom. Usput mogli smo nac jos dvojicu pa da malo rokamo
ja cu valjda za sat vremena ubost svoj primjerak, samo da dodje frend s karticom doma :), nisam igrao jedinicu.
E super, ajde svi koji imaju LFD2 i hoce da bace ponekad partiju nek dodaju: 1985J0k3R
kupljen l4d2, sad se upravo skida, add me: has_mesar (username)
Moj steam (ddoxy). Već par dana se maže ova igra, nije loša. Podosta zabave kad se igra s ekipom.
Pa što ne kažeš, ovih dana možemo... ja sam slobodan tamo negdje 12.,13.,14.,15. i 16. itd. :D
Svakako, već dugo nismo.
Pa što ne kažeš, ovih dana možemo... ja sam slobodan tamo negdje 12.,13.,14.,15. i 16. itd. :D
Svakako, već dugo nismo.
A ne bi li to malo pomaknuli za nas toliko ekstremno debele, da vrijeme oko nas tece sporije pa kasnimo vec 6 sati za europom?
Ja isto igram L4D2, dodajte me na steam: dorjan_cro
dodao sam neke od vas pa prihvatite takoder igram mw2 i teamfortress2 ;-)
skinuo, sutra cu probat kad praksa i kad kod zubara budem gotov, pa da vidimo kak se ti zombeki drže :D
Moj prijedlog je da skupimo dvije ekipe pa da bacimo versus, svi koji su za neka odgovore u ovoj temi i neka me addaju na steam: dorjan_cro
BUMP
Ma nemas sta toliko komplicirat, kad se skupi ekipa koliko nas vec bude razbacas random po timovima i udri, sta ces sad pravit turnir :)
nikako da vremena uzmem da si par sati u komadu udarim, valjda bude sutra.
ak je ko za, da se baci koja partija, neka me doda na steam : has_mesar ili xfire: mypet , bas mi se igra pa da pocnem s domacom ekipom :)
pridruzujem se kolegi za l4d2:
steam: charmander2005, pa ko voli nek izvoli.
igrao s cro vandalom i doxy, i igrica je bas super, sviđa mi se :D
igrao s cro vandalom i doxy, i igrica je bas super, sviđa mi se :D
mogu potvrditi da je odlicna ;-)
Veceras cu i ja skinuti pa cemo moci sutra igrati.
steam: dzan8
*refresh* kaj se fakat nikom neda igrat? meni da, ali nece niko :(
Evo ljudi, nisam ni skužio da se skuplja ekipica za l4d2, pa evo ako želite da zaigramo samo me dodajte preko steama: dompa93....
Let's have some fun and kill those zombies xD
nesto dodao ja, neki dodali mene, izgleda da ce nesto od ovog bit ;)
da da. polako se skupljaju ljudi. polako mi je vec bilo bed sto sam kupio igru a nikog domaceg nema gore QQ
Stvarno bi trebali uvesti gumb sarkazam il tako nešt...
OT: Evo i ja planiram kupit lijevo 4 mrtav 2 pa me zanima što znače one cut i uncut verzije? Našao sam vrlo povoljno preko http://www.g2play.net/ pa me još zanima dal je sigurno kupovat ondje?
Evo count me in: steam nick tnakir
Stvarno bi trebali uvesti gumb sarkazam il tako nešt...
OT: Evo i ja planiram kupit lijevo 4 mrtav 2 pa me zanima što znače one cut i uncut verzije? Našao sam vrlo povoljno preko http://www.g2play.net/ pa me još zanima dal je sigurno kupovat ondje?
Ja sam svoju kupio tamo. Ne brini. Ok su decki.