- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pa izlazi dok i preseason, am i rajt?
Kaj se tiče završetka, možda smo krivo shvatili, možda sutra u 00:01
Ko je kaj krivo shvatil? Pa gotova je sezona lel
Da al west kasni...
Ranked je onemogučen al rewarda niodkud.
Boli me tuki za skin, necu ga niti redeemat. Tradicija od 0 skinova se mora nastaviti! :)
Boli me tuki za skin, necu ga niti redeemat. Tradicija od 0 skinova se mora nastaviti! :)
Automatski ces ga dobiti, nemoras ga reedeemat
Svake sezone zaboravim jednu stvar, a to je kak se izračunava početni elo?
Trenutni elo + pocetni elo / 2
Mislim da je tak.
Mislim da je tak.
Navek se dvoumim između max i trenutni.
Ima li kakva ekipa da igram ponekad s njima jer ovi poljaci, rusi, sta li su vec na EUNE mane zgamo totalno.
Mislim da je tak.
znaci po takvome bi trebali biti stavljeni u diviziju manje nakon placement gameova?
Recimo za mene, pocetni elo je 1200 (svima, to je oko B1 mislim). Trenutni elo mi je 2300 (D3). 1200 + 2300 je 3500 / 2 je 1750.
To bi znacilo ako odigram placemente 5W/5L stavilo bi me u Gold 2. Prosle sezone je bilo da svaki dodatni win (6/4, 7/3...) nosi oko 100 elo-a, a svaki defeat (4/6, 3/7...) skida oko 100 elo-a, ovisno o kojem se elou radi (u manjem elou nosi manje, u vecem elou nosi vise)
Prosle sezone sam bio G5 na kraju. 1200 + 1500 je 2700/2 = 1350, sa 6/4 sam zavrsio u Silver II, znaci da je ovo sto sam gore napisao 95% precizno.
Ja sam bio D5, winali većinu gejmova, i stavilo me u S1, dok me loading stavljao s platinum igračima (platinum u novoj sezoin, ne u prošloj). Rito fun. Baš me zanima što će biti ove godine :D
Pitanje :D jel se nekom dogodilo da preskoci promo seris?
Igram sada 3x3 ranked i s 70LPa nas je bacio u plat 3 bez ikakih promo serija :O
Znam da se dešava kod decayed accountova. Prijateljica iz platine V upala u bronzu I od decaya, nakon 10 winova zaredom je vratila platinu.
Mislim da je tak.
znaci po takvome bi trebali biti stavljeni u diviziju manje nakon placement gameova?
Maksimalna divizija nakon placementa je plat 1, čak i challenger igrači padnu u plat 1 nakon placementa.
hehe nadam se da necu pobrat negativno ali moram se pohvalit,cak 13 pobjeda u nizu i sve zbog toga sto sam procitao vamo na forumu,sve to primjenio u igri i odma se osjeti razlika kao da neki drugi igrac igra cim igram po vasim savjetima pa hvala svima :)
ajde i neki lijep post u ovaj podforum, sve se moze kad se od sebe krene i na svojim greskama poradi.
ovaj ranked zaista igra sve više klinaca. naš ahri pogine od njihove katarine na mid i odmah mu dosta, rage quit jer je ona op. njegove riječi. jungler nam samo kuka kako on ne može igrati s novom internet konekcijom, uvijek ima 3k ping dok igra i da ne očekujemo previše pomoći od njega. njihova katarina je najveći pro od svih lol playera ikada, od starta piše kako će nas sve ubijati, tako pro igra da mu ostatak tima ne treba. kad je ahri napravio rage quit kati na midu nitko više nije smetao, do kraja igre je sakupila najviše golda i levela od svih igraća. protiv nas na bot igraju 3 na 2 skoro uvijek, jungler stalno dolazi dok naš samo kuka o pingu. na kraju i on ode off jer ne želi više igrati, dosadno mu.
pa koji racku??
primijetio sam još odavno da do 14,15 sati ranked funkcionira donekle dobro, popodne i navečer su svi balavci online i igranje postaje užas. ranked zaista treba zabraniti osobama mlađima od 18-20 godina pa nek cmizdre kome god žele
Dolazite li na Reboot InfoGamer 2014 gledati LoL finale uživo ili će te ga barem uživo pratiti na našem Twitch kanalu?
15. i 16. studeni 10:00-20:00
7 | Dolazim uživo gledati na sajmu |
---|---|
5 | Pratiti ću uživo na Twitchu |
9 | Keee? Kakav turnir? |
Ok, ovako. Probao si postići nesto postanjem ovakvih pričica već par puta. Sumnjam da si nešto postigao jer nikog ni nije briga za Ahri s kojom si igrao sad i nikad vise, ni za junglerovu novu internet konekciju ni za pro katarinu.
Sad da ti probam lijepo objasniti (iako ocekujem rage kao i na prosle postove namijenjene tebi). Imas mindset gori od vecine klinaca koji igraju lol. Ozbiljno, imas 25 godina, dolazis kukati ovamo na forum. To nikad nikome nije pomogle, dapace, na zivce ide svima. Kad ti netko nesto prigovori, nastavljas sa svojom "kaj buš ti meni, ja sam stariji" spikom. Kakve veze ima i ako imas 40 godina ako se ponasas ko neko derište.
A to da treba zabraniti lol mladjima od 18? Da te prosvijetlim, u high diamond elou susrecem igrace od 15, 16, 17 godina, dok na silver/gold accovima kad boostam susrecem samo takve kao ti, 20+ godina koji se izvlače na starost, a ponasaju se kao da su duplo mlađi. U 2000 odigranih rankeda u zadnje 2 sezone nisam ni warn dobio za bilo kakav rage ili nesto slicno, a po tebi sam 16-godisnjak koji je toliko nezreo da si ne zna sam rit obrisat. LoL nije mjerilo za nista, ali ako je, po tome sto ti pises, mjerilo za zrelost, ja sam puno odrasliji od tebe, a i vecina ostalih na ovom forumu koji su puno mlađi od tebe.
Bacas nekakve rage postove na ranked u off-seasonu gdje nikog nije ni briga za rank. I tako ce ti se resetirati elo u sijecnju. Da ja pocnem pisat kakvi su svi trolovi u ova zadnja dva dana hodali po Riftu, ne bi nista drugo na forumu bilo nego moji postovi. Onda odem na TS sa frendom, igramo duo, chill, zajebancija. Ako dobijemo, dobijemo, ako ne, ne... Pogotovo je zabavno sad kad svaki game igras sa istim igracima. Ima jedan LeBronze5James s kojim sam igrao 90% gejmova u zadnjih tjedan dana, a ni jedan put nismo igrali duo hahaha. Zapravo je kad izadjes iz onog D5 elo hella diamond vrlo opustajuce okruzenje za igrati, jer se dosta igraca medjusobno poznaje iz drugih gejmova pa ste ko frendovi, a onda se ne flejma nego se sve okrece na smijeh, bilo u enemy teamu ili u nasem teamu. :)
. Zapravo je kad izadjes iz onog D5 elo hella diamond vrlo opustajuce okruzenje za igrati, jer se dosta igraca medjusobno poznaje iz drugih gejmova pa ste ko frendovi, a onda se ne flejma nego se sve okrece na smijeh, bilo u enemy teamu ili u nasem teamu. :)
Not really, D4 si, što je ista stvar , jer ja kao D5 dobivam i d4 i d3 igrače svako toliko :D ..ali zaboravio sam da si došao u diamond, sada možemo duo :D
ali ovih dana hodaju trollovi, to je istina, izgubio par gejmova danas čisto zbog toga, mid top 0/5/0, ja završavam game kao thresh supp s većim dmg od našeg kha zixa i ryzea :D
čast iznimkama ali to ne mijenja činjenicu da je većina balavaca koji igraju lol za racku
ako si se uvrijedio tko ti kriv hahaha
Not really, godine ne čine toliku razliku koliko ti misliš. I to dolazi od "medium old fart" od 25g koji igra online još od UT 99, pa ti vidi koliko je to već godina ;)
čast iznimkama ali to ne mijenja činjenicu da je većina balavaca koji igraju lol za racku
Jakih argumenata, teško tebi ako si stvarno 20+. Čovjek ti je fino argumentovao rage post, ti odgovaraš sa dvije riječi i još na kraju si napisao hahahah, kao da si predškolski uzrast. I jos ne umiješ staviti zarez ni tačku.
ponovit ću što sam rekao jer je admin brisao. nije "tačku". ovo nije srbija. marš dolje ako ti se piše tako
Jakih argumenata, teško tebi ako si stvarno 20+. Čovjek ti je fino argumentovao rage post, ti odgovaraš sa dvije riječi i još na kraju si napisao hahahah, kao da si predškolski uzrast. I jos ne umiješ staviti zarez ni tačku.
ponovit ću što sam rekao jer je admin brisao. nije "tačku". ovo nije srbija. marš dolje ako ti se piše tako
imam 19 godina,ja sam kralj isus krist bog covjek mogu sto zelim,bio gold dok sam rage-o bio platinum kad sam prestao,tvoj mentalitet sam susretao u gejmu gdje ja imam sa jarvanom imam 15-0 u 20 minutii kerijam njegovu lijenu guzicu di covjek rage na mene jer mu nisam bio tocno u 3 minuti na topu gdje je on umro kad su ga genkali i poslije mu jesam genkao i sve je bilo u redu ali je on nastavio rage,mislim da je imao oko 27 godina,gdje je on mene pokusavao spustiti kako ja drkam a on yebe itd mislim cemu istina da sam mu vracao istom mjerom s uvredama jer je tako stariji a ponasa se tako. Za tebe ovdje vrijedi pametniji si kad sutis,vidim da ti se ostali forumasi trude pomoci ako ne zelis prihvatiti prihvati ovo iz prvog djela ove recenice.
Zašto se Ezreal ne igra toliko, sjećam da se prije igrao ? Mislim još se on igra, ali ga ne igraju često kao prije, ne sjećam se kada sam zadnji put igrao protiv Ez-a.
sta lol uradi iz pere... mislim covjeka
Kolektivno prijavljivanje robocrafta?
13 | LETI LETI ROBOCRAFT |
---|
Dosel SR na team builder i botove.
The update to Summoner’s Rift is live in the Team Builder queue and all bot modes.
svi elementi mape mi sjedaju osim ovog odurnog pastel stila.
Zašto se Ezreal ne igra toliko, sjećam da se prije igrao ? Mislim još se on igra, ali ga ne igraju često kao prije, ne sjećam se kada sam zadnji put igrao protiv Ez-a.
Preslab je u odnosu na Corkija, njemu najsličnijeg carrija. Ima veću mobilnost ali puno slabiji laning phase, slabiji poke i manji damage. Previše je nerfan.
Jesam li jedini ili je meni ova mapa premalena ?