Neznam oko 5min
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim dobrog ADC na EUNE, zasada samo da me carrya, a onda cemo vidjet za ranked.
Ime znate.
tražim duoq partnera (adc), trenutno sam silver 2. želim se izgurat u gold. igram naredna 3 dana 0/24
Edit:prije 2 dana sam bio silver 4 0lp.
Ja tražim nekog da bacimo samo koji normal na EUNE, nemam volje sam :D
Live stream.
Nemogu vjerovat da tak lose ekipe ima. Evo, 27 lvl, nema premada kolko ja znam i ovo dobim....
Ah tipicni novi poster na ovom forumu.
Live stream.
Nemogu vjerovat da tak lose ekipe ima. Evo, 27 lvl, nema premada kolko ja znam i ovo dobim....
Mi baš i ne trpimo puno QQ-a...
hoće li vratiti hexakill jedino je to i valjalo u igri
URF > hexakill
Bilo bi možda dobro da naprave arenu s hexakill urfom.
Znači nema miniona, tureta ni ničeg samo se ubija i treba se postić neki odreženi broj team killova.
Nikoji gamemod ne moze nadmasit 5v5, svi dosade u roku tjedan dana.
Ima li netko EUNE acc, veći od lvla 3? Jer sam stari acc izgubio( neznam lozinku niti mail ). Bio bih zahvalan!
Ima li netko EUNE acc, veći od lvla 3? Jer sam stari acc izgubio( neznam lozinku niti mail ). Bio bih zahvalan!
veći od levela 3 je par matcheva, lako se to odradi ako tek kreneš
Je li ima neko da maina supporta, da je minimalno Gold ? Ali da je bas dobar sa supportom, da ne stoji iza mene 30 metara i da ne bjezi prvi kada mene napadnu, kao da su njega napali, da nije previse pasivan, da ne gleda twitch tv i da se ne lozi na pro playere, misleci da ce i on da uradi isto. Ako ima takav neko, neka mi posalje poruku.
uh kakav game sad odigrao strasno(zbog ovakvih stvari igram lol)u pocetku nas razvalili al totalno mislim da bilo negdje 10 1(prema 15-minuti jos gorje negdje oko 20 4 mislim) ali nitko ni pisnut o flameu i jos oko 5 minute nam jungler liva strasno reko gotov game prije nego i poceo top gubi 1 6 ja mid jos drzim nekako njihov jungler babysita mid,bot aj jos nekak se drzi makar i oni padaju i sad na scenu stupamo ja i top(nikako vise nije mogao spasit top) i idemo romat po mapi al zanimljivo nitko nije poceo flejmat i prvo izvucemo bot okrenemo u debelu korist za nas i s njihovom pomoci pushamo bot tower to inhib i krenemo na mid tamo rijesimo njihov top posto nemocan nas adc se toliko digao strasno i na kraju pobjedimo :D
Pitanje :D jel se nekom dogodilo da preskoci promo seris?
Igram sada 3x3 ranked i s 70LPa nas je bacio u plat 3 bez ikakih promo serija :O
kaj se cudis kaj vas je tak visoko prebacilo kad u ovoj rupi kaj si preskocio nema igraca pa vas mora hiti malo dalje
haha ma ma ne cudim se na prebacivanje divizija :D to sam i ocekivao da ce biti, ali mi je cudno sto nije bilo promo matcheva.... znaci Plat V 70LPa jedan won buuum Plat III :D

tražim nekog da me boosta danas i sutra (da igra samnom duoq). EUW. silver 2 sam 20lp, i želim gold do kraja sezone. dajem 3x mystery gifta na poklon
Brzo si se sjetio, danas u 00:00 završava sezona.
sutra u 00:00. ili ipak danas xD a ništa idem igrad od sad pa do 12.
ako ima netko da me boosta, mogu danas čitav dan igrat :D
Ima neko da joa boosta iz silvera u gold pa da nabacimo duo da bude lakse.
Zna li ko kada se dobijaju ovi rewardsi, vec je 11, ali nakon koliko sati se dobija ?
Ima neko da joa boosta iz silvera u gold pa da nabacimo duo da bude lakse.
ja sam boostao ne trazim boostera pa sam mislio da bude zabavnije i lakse u duoq, inace plat V
jel se moze kako refundat skin? one 3 sam vec potrosio..
Zna li tko kada izlazi update s novim summoners riftom?
Vjerojatno dns u 12 popodne dolazi jer eto, ja sad logiral, ranked onemogučen pa će valjda skoro.
Brace yourselves, Morgana players are comming :)
blago nama koji već imamo skinove za nju
Blago nama koji igramo isključivo casual game modove :)