NHF, ali vidio sam kako igraš, po tome bi moglo ispasti da svaki iole platinum+ igrač je top tier u Doti.
Inače, Kalista..ULT JE TROLL MODE.
Pila te netko u igri? R him, prebaci ga kod neprijatelja, i pobjegni! :D
NHF, ali vidio sam kako igraš, po tome bi moglo ispasti da svaki iole platinum+ igrač je top tier u Doti.
vidim da spominjete dotu 2 a ništa o honu meni je HON iskreni najbolja moba igra, LOL je čisti gušt nema nikakvog skilla u igri pre lagana a dota 2 i HON su klasa više(old school).
Poslije godinu dana LoL-a ja sam invalid u doti, dota je jedno tri miliona teza igra. Najbolji ADC u lola ne bi ubio 20 kripova u dote. Kada izbacis najteze stvari iz dote dobijes League of Legends, zbog toga i igram LOL, jer mi takva casual igra i treba, nemam ja vise zivaca ganjati se sa nekim freakovima u doti.
I da igrali smo LOL, nisam se najbolje dokazao, no nisi se ni ti, pa je li ja trebam reci da ne znas igrati ili da si nub. No kada smo ja i ti igrali ja nisam bio ni 30 lvl, nisam igrao lol ni mjesec dana, koji je tebi ono nick ShadowSneakDude ako se sjecam ?
Dota je više idividual skill, a LoL je više teamplay.
Oh, čini mi se da je opet vrijeme za kokice
Ryze gettin nerfed.
A ste dosadni sa DotA-om. Ovo je tema o LoL-u, ne o DotA-i. Kome je DotA bolja, ima svoju temu i svoju igru.
A ste dosadni sa DotA-om. Ovo je tema o LoL-u, ne o DotA-i. Kome je DotA bolja, ima svoju temu i svoju igru.
Slažem se u potpunosti.
temple run je ipak bolji
Dota je više idividual skill, a LoL je više teamplay.
Mozda jedina stvar sto je u obe igre zajednicka bez dileme.
jel ima tko u silver 4,3,2,1 da hoće igrat duo bot ranked adc samnom :D
Ima netko problema s loadingom? Moram ctrl alt del i restartati igru po 2-3x prije nego uđe u gejm. Frnedu isto.
jel ima tko u silver 4,3,2,1 da hoće igrat duo bot ranked adc samnom :D
koji server?
ja igram na euw, i trenutno u silver 5 al' mislim da mogu sigurno bolje od toga...
Mi imamo problem s Alt+Tab, vidim da je i Riot skužio. Uglavnom, nije dobra večer za rankede.
Ima netko problema s loadingom? Moram ctrl alt del i restartati igru po 2-3x prije nego uđe u gejm. Frnedu isto.
Ne trebas ctrl alt del restartati jer je igra u ovom patchu toliko napredna da se pokrene bez loading screena. :)
Ozbiljno, crni ekran je i nakon minutu pocne igra. Nije DC pa ne moras restartat.
I da, alt tab ne radi. PRAISE THE GOD AND THE DUAL SCREENS HE GAVE US!!
kod mene je npr cijeli store zbugan :D a u game nisam ni ulazio nit budem dok se ne sredi ovo
Takoder problemi s Alt+Tab nakon ovog novog patcha...
Ne trebas ctrl alt del restartati jer je igra u ovom patchu toliko napredna da se pokrene bez loading screena. :)
Ozbiljno, crni ekran je i nakon minutu pocne igra. Nije DC pa ne moras restartat.
I da, alt tab ne radi. PRAISE THE GOD AND THE DUAL SCREENS HE GAVE US!!
Samo si stavite Borderless, meni radi.
Samo si stavite Borderless, meni radi.
Meni je oduvijek borderless..
To ja za alt tab.
E a ovo prekidanje, to sam i ja moral odma posle patcha al eto dns ni jednom mi se nije desilo.
Pozdrav ekipa,jeli ima tu kaj igraca na EUNE.Sad nemamv remena za igrat ranked,ali ako ima ko iz platinuma da sljedece sezone rokamo duo neka se jave,sto vise igraca sa balkana to bolje,pa cak mozda i neki team sastavimo.
EUNE: PROJECT NoLifer
Lp,
To ja za alt tab.
E a ovo prekidanje, to sam i ja moral odma posle patcha al eto dns ni jednom mi se nije desilo.
Ma nemoj se ljutit.
To ja za alt tab.
Ma nemoj se ljutit.
Kučko opet ti i tvoja slika! -.-
lel
Referals rajt? :D
Logično.
250komada.
Sveukupno oko 400.
Logično.
250komada.
Sveukupno oko 400.
To sam radiš prek botova il?
Ja sam kanil nabit 100 al im je page već par dana dole.