League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.989
|
čitano: 5.627.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam valjda jedini kome je win lose counter zbugan?

..{#}

EUNE: blazzers

0 0 hvala 0
13 godina
Re: League Of Legends

To ti je uvijek tako.

Nisam potpuno siguran, ali moglo bi biti da nekad, nekad, pobroji koji aram/3v3/dominion/aram.

EDIT: Tražim dujo partnera koi maina adc-a. Volio bi da je Dia pa da me kerija.

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 15:55 (Tkalle).
16 godina
exorc1st kaže...

Nisam valjda jedini kome je win lose counter zbugan?

..{#}

Oops, my bed, nisam to primijetio dosad jer ne obraćam pažnju na takve stvari :P 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
14 godina
League Of Legends

to je dobar omjer tj. omjer ti nije zbugan, na kraju svakog gejma dobivas tocan omjer win/lose za odredeni gejm, ti si na onoj slici stavio Normal blind pick Rift, a broj winova na profilu ti prikazuje Normal 5v5 + Normal 3v3 + Team Builder winove.

Respect the Raise...!

1 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends

Počastio se skinom za warwicka, tundra hunter, i odmah mi donio sreću :D 

Prezabavan mi champ {#}

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ako je itko zainteresiran, djelimo 2x Riot Ward koda (za EU NE server), sto sam dobio od Riota na LoL HR fejs stranici: https://www.facebook.com/LeagueOfCroatia {#}

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 22:09 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji bog se dogadja sa serverom, idem se ulogirati, prvo pise no response from server. Logam se nakon 10 minuta i onda mi baci onaj reconnect screen i pise da sam in game (iako nisam). Kliknem na reconnect i srusi se client, nema ga u Task manageru, ko da nije otvoren.

EDIT: Preporucam vam da gledate LCS ili VoD-ove poslije, pratim LCS od pocetka S3 i gledao sam 90% matcheva, al nikad nisam vidio ovako dobre gejmove. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 0:04 (GamerX9).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
League Of Legends

Ja sam pratio 80 % mečeva iz LCS EU, NA neznam dal bum stigel :D

Kaj TheOddOne više ne igra za TSM, Amazing je bolja zamjena ili kaj, nisam baš to pratio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM!

EUNE: Kaíer

0 0 hvala 0
11 godina
League Of Legends

TSM !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

To ti je uvijek tako.

Nisam potpuno siguran, ali moglo bi biti da nekad, nekad, pobroji koji aram/3v3/dominion/aram.

Prisutan, server?

EUW: iPLAY Murloc
13 godina
BannedOnThisForum kaže...
Tkalle kaže...

To ti je uvijek tako.

Prisutan, server?

EUNE, doduše pokušavam skupit pare za transfer al nejde mi baš... :D

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Tkalle kaže...

To ti je uvijek tako.

Prisutan, server?

EUNE, doduše pokušavam skupit pare za transfer al nejde mi baš... :D

Koji si elo? Ne znam baš za east, imam smurf gold 3 sa platinum 1 mmr-om, ali nema adca, samo tristana i twitch

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zaigrajte Go4LoL Croatia #30 i osvojite vrijedne Riot Points nagrade!

http://www.esl.eu/hr/lol/news/247023/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

evo mene opet {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Koji bog se dogadja sa serverom, idem se ulogirati, prvo pise no response from server. Logam se nakon 10 minuta i onda mi baci onaj reconnect screen i pise da sam in game (iako nisam). Kliknem na reconnect i srusi se client, nema ga u Task manageru, ko da nije otvoren.

EDIT: Preporucam vam da gledate LCS ili VoD-ove poslije, pratim LCS od pocetka S3 i gledao sam 90% matcheva, al nikad nisam vidio ovako dobre gejmove. {#}

Po čemu dobri? Zanimljivi jesu, ali neka strašna kvaliteta i nije prikazana. Jedino Lustboy rasturo s Nami, spasio drugi gejm TSM-u.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
11 godina
neaktivan
Blizek kaže...
GamerX9 kaže...

Po čemu dobri? Zanimljivi jesu, ali neka strašna kvaliteta i nije prikazana. Jedino Lustboy rasturo s Nami, spasio drugi gejm TSM-u.

Citaj: napeti. Pogotovo prva dva prema kraju, ne zelim spoilat ako netko nije gledao. :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
12 godina
League Of Legends

Pa bili su ok gejmovi, ali vidi se da NA igraču kiksaju naveliko (u odnosu na EU, a pogotovo azijate) i to im omogućava playeve. Po meni su jedino oni zanimljivi bili sinoć, npr drugi gejm se mogao završiti u 40toj minuti komotno, ovo ostalo je bilo silovanje.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Pa bili su ok gejmovi, ali vidi se da NA igraču kiksaju naveliko (u odnosu na EU, a pogotovo azijate) i to im omogućava playeve. Po meni su jedino oni zanimljivi bili sinoć, npr drugi gejm se mogao završiti u 40toj minuti komotno, ovo ostalo je bilo silovanje.

Kicksaju kad su tsm i dig realno najgori teamovi od svih u playoffsima. C9 je po meni definitivno na razini bilo kojeg top teama u EU, clg isto mozda zavisno o tom dal su fakat nest naucili u toj koreji a lmq njih mi je tesko procijeniti. Sad bi neko mogao reci da je alliance bolji od bilo kojeg NA teama sto mozda i je istina al wicked ce ih vuci jako prema dolje kad dodu ozbiljniji teamovi.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
League Of Legends

Pojavilo se na redditu, u glavnoj ulozi je CROKAMIKAZA, nebi me cudilo da je to neki nas. Kappa 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Refundati Brauma ili ne?

Ne igram baš s njim, a i čuo sam da su ga nerfali...

2 da
26 ne

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Spoilers LCS - Kakav game 2 stomp, uff...  CRS or DIE!!!!

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Refundati Brauma ili ne?

Ne igram baš s njim, a i čuo sam da su ga nerfali...

Nerfali? Nešto kao malo, 2 nerfa koja se samo osjete IMO su 4 sek pasiv umjesto 5, i mana cost na W, ostalo sve neprimjetno :)

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Nunu nerfs inc. {#}

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
League Of Legends
Okay, vjerojatno cu dobiti masu TD-ova na ovome ali ne zanima me...

Dakle igram LoL vec par mjeseci i level 18 sam (igram mozda game dnevno, nerijetko cak i game tjedno)...

Razlog te neaktivnosti je community ove igre. Priznajem, ni ja nisam neki pro, niti mislim da sam neki posebni igrac. Ali ovaj community je toliko pun quittera, AFKera, trollova, i ljudi koji ne znaju osnove igre.

U 8 od 10 gameova dobijem tim koji namjerno feeda, ne komunicira, i uopce ne suraduje medusobno (kao na primjer jungle kojem ne pada na kraj pameti gankati neki lane).
U 5 od 10 gameova nastaje svada oko lanea i na kraju ono poznati "mid or feed", ili quittanje balavca koji je ljut jer nije dobio lane koji zeli.

U svakom gameu ima neki klinac koji na svaku minimalnu gresku cvili "noob team", "idiot team" i slicne stvari.
U 9 od 10 gameova team ni ne pokusava komunicirati ni na vlastitom jeziku, kamoli engleskom (osim psovki naravno).

Reda mi se defeat za defeatom i skoro mi je nemoguce uzivati u igri ili dizati levele... sve zbog retardiranog mentaliteta dvanaestogodisnjaka koji ovo igraju.

Kao sto sam vec priznao, nisam profic. Jedva prosjecan. Ali se trudim igrati za team, ne za score. Rusim towere, koristim chat i pingove, dajem upozorenja o kretanju neprijatelja i sve ostalo, trudim se biti friendly i strpljiv.. Ali vise stvarno ne ide, samo se uzasno izivciram. Kako da se proguram do lvl 30 sa ovakvim likovima?

Kako da uzivam u igri sa quiterima, ragerima, poljacima, spanjolcima i dvanaestogodisnjacima?

Igram na EUW ako ikoga zanima.

(I da, ljudima na periodu koji obozavaju TDati sve sto vide, slobodno, vas TD mi apsolutno nista ne znaci)

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Wall of text

Ja sam do 30-tog levela doso igrajuci skoro iskljucivo stari 3v3 sa 2 rl frenda igrajuci 2-3 meca dnevno. Trajalo je neko vrijeme, ali bar nije bilo rageanja

EUNE: Kaíer
10 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
$Mikulich$ kaže...
Wall of text

Ja sam do 30-tog levela doso igrajuci skoro iskljucivo stari 3v3 sa 2 rl frenda igrajuci 2-3 meca dnevno. Trajalo je neko vrijeme, ali bar nije bilo rageanja

Stvar je u tome sto nemam s kime igrati, skoro nitko od frendova ne igra LoL...

Trudim se ne rageati, ali kada gledam likove kako se bacaju na turrete, ignoriraju upozorenja, psuju po chatu, te likove kojima na kraj pameti nije da suraduju... Jednostavno ugasim igru i ne igram po tjedan dana (nekad i vise)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja neznam za tebe, al meni je u 1 od 10 gameova ovi problemi koje si ti opisao.. Igram EUNE

Svi su normalni osim Srba koji shvate da si Hrvat, pa počnu trakavice na chatu i na kraju spuse lane..

Ugl.. Danas sam doslovno poludio, opet, igram bot sa Vayne i Blitz mi je bio support

Bila je negdje 10-ta minuta top i mid su nam dosli do zadnjeg turreta, a ja sam na botu uz pomoc blitza dosao do njihovog zadnjeg turreta, pojeli smo ih za dorucak, blitz je imao 9 assista ja 9 killova.. Nista nam nisu mogli

I nakon sto se Malzahar nafidao na topu i midu, dode mi na bot sa 70% builda i de pogodite sta je bilo..

Nisam mu mogao NIŠTA, apsolutno NIŠTA jer je on imao nekih 20 killova do tada (malo manje, al tak neš nemam pojma sad koliko točno)

Ugl do 20 minute smo ja i blitz nešto pokušavali, al kad ti dođe premade top i mid koji nemaju pojma igrat e onda si stvarno u kur.cu

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Stvar je u tome sto nemam s kime igrati, skoro nitko od frendova ne igra LoL...

Trudim se ne rageati, ali kada gledam likove kako se bacaju na turrete, ignoriraju upozorenja, psuju po chatu, te likove kojima na kraj pameti nije da suraduju... Jednostavno ugasim igru i ne igram po tjedan dana (nekad i vise)

Bokte, pola same Bosne igra to čudo, u tramvaj uđeš, samo spomeneš LoL svako se okreće da vidi ko spominje {#}

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ja neznam za tebe, al meni je u 1 od 10 gameova ovi problemi koje si ti opisao.. Igram EUNE

Svi su normalni osim Srba koji shvate da si Hrvat, pa počnu trakavice na chatu i na kraju spuse lane..

Ugl.. Danas sam doslovno poludio, opet, igram bot sa Vayne i Blitz mi je bio support

Bila je negdje 10-ta minuta top i mid su nam dosli do zadnjeg turreta, a ja sam na botu uz pomoc blitza dosao do njihovog zadnjeg turreta, pojeli smo ih za dorucak, blitz je imao 9 assista ja 9 killova.. Nista nam nisu mogli

I nakon sto se Malzahar nafidao na topu i midu, dode mi na bot sa 70% builda i de pogodite sta je bilo..

Nisam mu mogao NIŠTA, apsolutno NIŠTA jer je on imao nekih 20 killova do tada (malo manje, al tak neš nemam pojma sad koliko točno)

Ugl do 20 minute smo ja i blitz nešto pokušavali, al kad ti dođe premade top i mid koji nemaju pojma igrat e onda si stvarno u kur.cu

Oprosti, a šta ćeš ti koji ku*ac pushat zadnji turret tako nafidan kao Vayne? Nakon prvog turreta se backaš, ispushaš lane tako da tvoji minioni stignu do njihove 2. kule i odeš na mid, pa pushaš mid, ako bude koji fight uzmeš i 2. turret jer će njihov bot 100% otić farmat dole, nakon toga uzmeš drake-a i backaš po još jedan item.

Prestanite kukati o reta*diranim stvarima, kad ste sami krivi za te losseve.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice