League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.498.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...
exorc1st kaže...

pa ne mogu da vjerujem ponovo sam izgubio...pa ovo stvarno nije humano..15 meceva nisam pobjedio samo na botove dobijem win

kako je ovo moguce ? zar sam vec u elo hellu ?

Ajmo ovako kaj vidim na prvu: Farma ti je jbno ocajna, cak i protiv botova, pod hitno trebas to popravit, buildovi su ti losi, rune i masteriesi isto nisu bas dobri..

Znaci gledaj guide na lolkingu za buildove, matchupove i rune/masteriese, vjezbaj farmanje, nauci pratit mapu, wardaj, nauci igrat 2 champa za svaku poziciju, jos malo vjezbaj farmanje, kad udes u game /mute all i nakraju nauci farmat i wardaj..

Prvi put sam igrao Jaxa,uzimao sam otprilike recommended iteme,nisam mogao farmati jer smo isli duo top i Rengar je uzeo svu farmu,wardam uvijek skoro jedini u timu...

Kako da ucim champove kada uvijek izgubim,i  mec i volju za igranje {#}

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
Don Strongtoni kaže...
exorc1st kaže...

pa ne mogu da vjerujem ponovo sam izgubio...pa ovo stvarno nije humano..15 meceva nisam pobjedio samo na botove dobijem win

kako je ovo moguce ? zar sam vec u elo hellu ?

Ajmo ovako kaj vidim na prvu: Farma ti je jbno ocajna, cak i protiv botova, pod hitno trebas to popravit, buildovi su ti losi, rune i masteriesi isto nisu bas dobri..

Znaci gledaj guide na lolkingu za buildove, matchupove i rune/masteriese, vjezbaj farmanje, nauci pratit mapu, wardaj, nauci igrat 2 champa za svaku poziciju, jos malo vjezbaj farmanje, kad udes u game /mute all i nakraju nauci farmat i wardaj..

Prvi put sam igrao Jaxa,uzimao sam otprilike recommended iteme,nisam mogao farmati jer smo isli duo top i Rengar je uzeo svu farmu,wardam uvijek skoro jedini u timu...

daj samo jedamputa slusaj kaj ti neko drugi govori bez da se opravdavas...

nisu kolege tu da bi te kritizirali bezveze, svaki ti da koristan savjet.

jednostavno prihvati to, poradi na tom i onda dok  budes spreman idi ranked igrat

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
X-Plosiv kaže...
Tomek.Klc kaže...
Ivicahor21 kaže...

ma igram ja dosta dugo,imam sve rune,35-6 champa,i naravno kako to ide,ja bih rekao da sam bolji od bronze,jer stvarno jako rijetko izgubim lane,i romam i sve ali đabe,ali jednostavno očito sam nemgu izaći :(

35-6 champova je relativno malo.

Ja imam 57 championa a i dalje više igram Normale nego Ranked, čisto da skupim još par ovih jačih championa i da sve izvježbam i vidim što mi najbolje ide.

Ne kužim te. Ne možeš sve izvježbati, to nikada ne ide tako. Ja imam 70-80tak champova, i u D4 sam trenutačno, pa igram cca 10 do 15 champova, s time da forsiram određenih 5.

Pod time misli Orianna or feed. {#}

I agree == http://www.lolskill.net/top?filterChampion=61&filterRealm=EUNE

Neki broj 18, mlad i tek postao punoljetan kažu :P

makar ću probati u top 5 unutar 2 mjeseca ^^

Ahriiiii kaže...

Toliko savjeta je vec dobio da je mogao lako biti i gold samo da poslusa :D  dok on sam ne skuzi da grijesi uzalud objasnjavanje ako ne vidi svoje pogreske ne moze ih ni ispravit jer on misli da je sve ok ia da su drugi losi

... nekad sam i ja tako mislila da mogu sve i svasta dok nisam skuzila da ja sam ta koja grijesi i probala ispravit to... grijesim i sad nitko nije savrsen ali vidim po sebi da napredujem, dogode se gameovi u kojima ispadnem noob kakvog nema ni u bronze a ponekad odigram game savrseno iako sam ja sam sebi najveci kriticar :D  

Ma koji gold, mogao je D1 n00bovima objašnjavati što znači biti challenger :D

exorc1st kaže...

Igraj protiv botova da isprobaš nešto, a onda igraj normal. Kada napraviš grešku, ili čak ako ne vidiš grešku a umro si, zapitaj se 3 stvari:

1. Kako se ovo desilo?

2. Gdje sam bio ja, a gdje neprijatelj?

3. Što sam mogao napraviti da to izbjegnem?

Dosta ljudi primjerica na TOP lejnu umre svaki put oko 3 minute, jer ne shvaća da 2:55 - 3:10 jungler je obično na topu ili midu...ja praktički do duajmondua nisam igrao TOP jer sam imao blokadu gore, i nisam imao taj mentalitet...u zadnje vrijeme sam igrao masu top i moram reći da me kao i igrača totalno promijenilo, počeo sam razumjeti mehaniku top lejna za koju nsiam znao da prije postoji...a i 2x je drugačiji i bolji osjećaj 1vs1 na TOPu nego na midu..

A kao što i sam znaš,  uvijek mene možeš pitati, znaš da ću ti odgovoriti kada sam online ^^

12 godina
neaktivan
League Of Legends

ponovo, ma ovo je vise smjesno sada postalo...

razvalimo ih do 20 minute i onda cudesno akali i fiora nas aceaju x puta i to je to.

Ne znam sta cu vise, ne zalim se na ljude, ne dobijam trolove i leavere, zadnjih 10 gejmova sve su bili normalni igraci,ali jednostavno ne ide..

0 2 hvala 0
14 godina
exorc1st kaže...

razvalimo ih do 20 minute i onda cudesno akali i fiora nas aceaju x puta i to je to.

Ne znam sta cu vise, ne zalim se na ljude, ne dobijam trolove i leavere, zadnjih 10 gejmova sve su bili normalni igraci,ali jednostavno ne ide..

Shvaćamo, imaš probleme sa Bronzeom, svi ih mi imamo ili smo imali u jednom trenutku pa smo se izvukli. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

e da, u toj situaciji ti je najbolje (nazalost) igrati i bacit mozak na pasu, tj opce se ne opterecivati kak ce game zavrsiti niti ocekivati nista previse jer dok se nekom zaprdne nesto odma ce trolat...

tipa ako support uzme adcu 1 cs ovaj ce ici feedati itd, prepun bronze je takvih, zato i jesu tamo... igraj polako i smireno, to je jedini nacin

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
11 godina
neaktivan
League Of Legends

radite od igre nuklearnu fiziku

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo mene natrag ;) 

Sam vam falio? 

El ima uopce ovdje koga od pocetaka ove teme?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
protjeran
Tkalle kaže...

Evo mene natrag ;) 

Sam vam falio? 

El ima uopce ovdje koga od pocetaka ove teme?

Ima od samog pocetka,i jos sam igrao sa autorom ove teme 

HOW ABOUT NO
14 godina
neaktivan

Ma ti si nedavno dosel... Govorim o Hajri i drugzbi :D

12 godina
protjeran
Tkalle kaže...

Hah,igram duze od njega i novi acc pssst,inace sam na prvoj stranici postao

HOW ABOUT NO
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Koliko sam shvatio, igra dosta njih, ali sve manje postaju zato što je ova cijela tema postala "e izgubio sam danas protiv ovih" , "tako sam dobro odigrao, ali", "pripadam tu, a u bronzi sam"..a ne da se nikome pisati tisuću puta jednu te istu stvar, pa ekipa manje posta ...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

nisam igrao pun k, moze neko rec koji su champovi sada dobri? |8

Your tears don't fall They crash around me

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

nisam igrao pun k, moze neko rec koji su champovi sada dobri? |8

Ja sam se u meti također pogubio... Mada od prošlog patcha znam da su Thresh i Morgana bili glavni contestanti za support poziciju, Cait, Lucian i Sivir za adc te Lee, Elise i Vi za jungle. Ostalo nisam pratio...

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
Tkalle kaže...

Koji ti je stari acc? 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
League Of Legends

Taman sada dolazi Lee Sin skin na 50%, al neznam dal da ga kupujem jer ak ga nerfaju kak planiraju neću ga više nikad igrat {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pff ni ja nisam igrao dugooooo.... Kojih 6 mj pa sam se malo pogubio :D

Stari acc mi je isti ko i sad. TkaŁŁe samo sto sam sada na eastu radi nekih spacki s acc-om -.-

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...
X-Plosiv kaže...
Tomek.Klc kaže...
Ivicahor21 kaže...

ma igram ja dosta dugo,imam sve rune,35-6 champa,i naravno kako to ide,ja bih rekao da sam bolji od bronze,jer stvarno jako rijetko izgubim lane,i romam i sve ali đabe,ali jednostavno očito sam nemgu izaći :(

35-6 champova je relativno malo.

Ja imam 57 championa a i dalje više igram Normale nego Ranked, čisto da skupim još par ovih jačih championa i da sve izvježbam i vidim što mi najbolje ide.

Ne kužim te. Ne možeš sve izvježbati, to nikada ne ide tako. Ja imam 70-80tak champova, i u D4 sam trenutačno, pa igram cca 10 do 15 champova, s time da forsiram određenih 5.

Pod time misli Orianna or feed. {#}

I agree == http://www.lolskill.net/top?filterChampion=61&filterRealm=EUNE

Neki broj 18, mlad i tek postao punoljetan kažu :P

makar ću probati u top 5 unutar 2 mjeseca ^^

Oduvijek me zanimalo po cemu određuje skill ta stranica. Jer pise da se ne gleda kda/cs nego da se gleda bas kako igras. Pa ne bi imalo smisla da te netko gleda svaki game kako igras i da po tome procjenjuje. :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
15 godina
Blizek kaže...
Kulo Vi Britania kaže...
Tkalle kaže...

Koji ti je stari acc? 

To je vjerovatno danfa, bar mislim da je ..

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ja igram na eu verziji,ime summonera mi je Warbringer007 i zbog školskih obaveza igram samo vikendom. Tek sam 15.lvl i najdraži likovi su mi Ashe,Tryndamere i Soraka.

Evo i mog dosadašnjeh score-a. Nije baš nešto,ali sam samo 2-3 puta ja bio feeder do sad,a jedno 10-ak puta sam odlučivao partiju :D.

Reci ti njima! {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
12 godina
protjeran
GamerX9 kaže...
Blizek kaže...

Ja igram na eu verziji,ime summonera mi je Warbringer007 i zbog školskih obaveza igram samo vikendom. Tek sam 15.lvl i najdraži likovi su mi Ashe,Tryndamere i Soraka.

Evo i mog dosadašnjeh score-a. Nije baš nešto,ali sam samo 2-3 puta ja bio feeder do sad,a jedno 10-ak puta sam odlučivao partiju :D.

Reci ti njima! {#}

suza mi krene

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
GamerX9 kaže...
Blizek kaže...

Reci ti njima! {#}

suza mi krene

Ahahahahah {#} to su bila vremena kad nisam imo pojma o LoL-u.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
protjeran
GamerX9 kaže...
Blizek kaže...

Reci ti njima! {#}

suza mi krene

edit:oprostite chrome me zahebava

HOW ABOUT NO
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 23:46 (Kulo Vi Britania).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel vama radi support stranica od lola?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kuka42 kaže...

Jel vama radi support stranica od lola?

Ne. 

20/03 - Support website errors
EUW: Ferritin
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Oduvijek me zanimalo po cemu određuje skill ta stranica. Jer pise da se ne gleda kda/cs nego da se gleda bas kako igras. Pa ne bi imalo smisla da te netko gleda svaki game kako igras i da po tome procjenjuje. :D

Brijem po Swagu {#}

Inače, ja krenuo igrati vs. bot games, cura krenula igrati pa je ovako fora ^^

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo,upao u promo za Silver 3.

1game zavrsen zasada,naravno win.

Sad mi pocninje game,i evo sto je bilo na pocetku:

Welcome to EUNE!

Drz'te fige!{#}

Spusio :D

-.- -.-
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 10:27 (Paradox1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Krivi klik.

ignore this {#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 9:52 (Paradox1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

broj igrača po divizijama na EUNE serveru{#}

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice