League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.434.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Kiky877 kaže...

Zbog tog hurricane-a bi dobio report fino

Naravno, ajmo reportat sve kaj nije po "LCS meti", nema veze kaj je normal game, nema veze kaj je imo dobar score, nema veze kaj je pobjedio game, nema veze kaj njemu mozda taj build vise pase tj. njegovom nacinu igre..

Ako Dlift to ne igra, znaci da ne valja i da treba bannat igrace koji ga ne kopiraju..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:32 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Onaj team builder ili kako se vec zove - jel dolazi sad sa novim patchom ili ga jos cekamo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kolko mi je pametno sad onda pričekati 2 tjedna od nove sezone, malo vježbati u Normalu, kupit par boljih champova za top i support koji mi fale, i onda odigrati tih 10 placement gameova sa nekim dobrim frendovima duo ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon toga elo reseta, dolaze 10 placement mečeva. Osobno preporučam svakome da pričeka i po par tjedana, jer prvi tjedan, svi ovi igrači tipa gold V,plat V sa 30 gejmova u minusu ce nadobudno igrati ranked, a ako ste i vi plat V itd. postoji šansa da se nađete s njima. Zato pričekajte neko vrijeme, taman bit će uvedeno padanje liga, tako da nema vise trollova " I cant fall from gold so i dont care :P"

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ovaj novi heimerdonger op govno :D

Lik uzme prvo zhonju i kod ganka flasha se između svoja tri turreta uključi zhonju, prokleti tureti uz slow rade ogroman damage i dok pokušaš bježati baci ti granatu stun i double kill je tu -.-

Baš bezveze, nisam znao kako ga uspješno gankati sa skarnerom, govorim katarini nek proba barem jedan turret riješiti da mogu s te strane uletjeti, al on samo napravi novu blizu kad dođem do njega i skrši nas.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 22:20 (tommy2103).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Alec Ich tryharda da uniđe u chalenger i napokon je došo do proma i sad  mu ljudi već 2-3 puta zaredom dodgaju zadnju sekundu kako neki nebi ispali iz chalengera, mislim da mu je u jednoj partiji neko picko Zileana namjerno.

Evo šta se dešava u Korejskom Chalengeru:http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1qe95l/story_of_korean_last_minute_challenger_drama/

da streama ciejli dan 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 23:01 (skandalouz).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
skandalouz kaže...

Alec Ich tryharda da uniđe u chalenger i napokon je došo do proma i sad  mu ljudi već 2-3 puta zaredom dodgaju zadnju sekundu kako neki nebi ispali iz chalengera, mislim da mu je u jednoj partiji neko picko Zileana namjerno.

jel streama?

HOW ABOUT NO
14 godina
Kulo Vi Britania kaže...
skandalouz kaže...

jel streama?

http://www.twitch.tv/alexich

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel večeras samo zaključuju rating igrača zbog reward-ova ili dolazi i preseason patch? Gledam nešto po lol forumima i nigdje se ne spominje preseason patch nego samo završetak sezone...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

njihov nasus i lee sin su bili 2-2 za diamond , a ja san tryharda ka nikad u zivotu da ne udu u njega {#}

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze

3 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Žao mi je alexa :(

VISCA BARCA

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme već su krenuli likovi šta im se diže na skin pa idu igrat elise na rankedu iako je nikada nisu igrali. Moja preporuka; bannati elise ovih tjedan dana dok se ne smire.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Anzulolz kaže...

njihov nasus i lee sin su bili 2-2 za diamond , a ja san tryharda ka nikad u zivotu da ne udu u njega {#}

Đđđđđubre :D

Ja happy - http://i.imgur.com/LjRy3wQ.jpg

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Anzulolz kaže...

Đđđđđubre :D

Ja happy - http://i.imgur.com/LjRy3wQ.jpg

Gratztzztztzt! :D

Citao sam na Redditu da je neki S2 Diamond dobio isto takav crveni honor gore i onda je pisao Riotu da ga maknu jer se ne vidi drugi dijamant. Tebi ne smeta? :P

Sad cekam NoFuck-a da vidim kako izgleda čelenđer.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
FlyBoy kaže...

Ajme već su krenuli likovi šta im se diže na skin pa idu igrat elise na rankedu iako je nikada nisu igrali. Moja preporuka; bannati elise ovih tjedan dana dok se ne smire.

Prva partija danas i evo je... fap fap skin Elise {#}

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
15 godina
League Of Legends

Dali sad više nema dobivanja po 4-5bodova sve do D1?

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:59 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kad se igra tih kao 10 novih Placement gameova ? Vidim da ja još nisam Unranked.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Trazim ozbiljnog supporta za ranked team,team je trenutno gold no odigrali smo tek par matcheva i trazimo ozbiljnog supporta

-uvjeti su sljedeci

-skype,sa mikrofonom

-min plat V

-Iskustvo sa supportima

-Dobro ponasanje

-add me na skype za vise informacija : dinokiwi1

[url=http://www.lolbase.net/eu/CroDino97][img]http://www.lolbase.net/eu/CroDino97/signature/086ffffff.png[/img][/url]

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Kad se igra tih kao 10 novih Placement gameova ? Vidim da ja još nisam Unranked.

Prosle sezone u ovo vrijeme su nam resetali elo odma, neznam zašt to nisu sad napravili. Vjerojatno moramo pričekat par dana/tjedana

lol [eu]east: cpt z0mbie
15 godina
Reset ELO-a dolazi tek na pocetku sezone 2014, dakle ne za vrijeme preseasona, koliko sam shvatio zbog promjena na SRu i privikavanja na njega...
Respect the Raise...!
15 godina
death_zombi kaže...

Prosle sezone u ovo vrijeme su nam resetali elo odma, neznam zašt to nisu sad napravili. Vjerojatno moramo pričekat par dana/tjedana

Kolko se ja sjecam elo se i prije restarto na pocetku sezone, a ne presezone..

I lijepo su objasnili zasto postoji preseason i zasto se u njemu ne restarta elo za S4, a to je zato jer dolazi jako puno promjena i jer zele da se igraci priviknu na te promjene, a ne da odma ulete u S4 soloQ..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
15 godina
League Of Legends

Season 3 ste zavrsili u ?

{#}

11 Bronze
29 Silver
26 Gold
10 Platinum
7 Diamond (i Challenger)
Awww yiiis Awww yiiis
EUW: FerritinCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
death_zombi kaže...

Kolko se ja sjecam elo se i prije restarto na pocetku sezone, a ne presezone..

I lijepo su objasnili zasto postoji preseason i zasto se u njemu ne restarta elo za S4, a to je zato jer dolazi jako puno promjena i jer zele da se igraci priviknu na te promjene, a ne da odma ulete u S4 soloQ..

tako je.

elo + mmr iz sezone 3 zajedno sa mmr iz preseason 4 ce odlucivati o buducem rankingu kad sezona 4 pocne, tako da ovaj put preseason nije tolko "bezveze" ko dosad

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
League Of Legends

Iskreno, meni je od svih bordera najsexi Gold border, zavidim svima koji su tamo završili. {#}

0 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Srijede - 20:00 h

Točno u 20:00 će krenuti game, ne prije, ne kasnije. Neki novi su igrali koji prije nisu mogli, otprilike je bilo sve regulirano....svi koji su igrali su više manje bivali barem jednom stompani :D

Naravno, to vrijedi za EUNE server :)

PA...dolazite li?

11 I'm coming!
5 NO NO NO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Zna li ko kada ce izaci patch za sezonu 4 ili da li ce uopste izaci ?

Darko

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Zna li ko kada ce izaci patch za sezonu 4 ili da li ce uopste izaci ?

Rekli su da im se neda vise radit patcheve pa nista od 4. sezone.

jk i mene to zanima. Sto je to bilo sinoc osim sto su nagrade podijeljene ?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Slijedeći tjedan novi patch, rekli na GD-u i redditu> Red postovi.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Iskreno, meni je od svih bordera najsexi Gold border, zavidim svima koji su tamo završili. {#}

Meni je gold sum ikona odlična sad ću je stavit i ne skidm je više. 

Grašak me dovoljno dugo služio {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Decki, imam rune za adc/jungle, htio bi preci na neki novi role, ali ne znam koji ? Je li mi mozete preporuciti neki ?

1 Mid
1 Top
38 Support
Darko

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice