- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cro4lol
Komentira moja malenkost :D
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=11824522#11824522
EUWestu se događa što se prije 2 godine dogodilo EU serveru.
Sto misliste o sejuani? Probao sam ju i stvarno mislim da su ona i naut trenutno prenadprosjecni championi. Sta mislite dali joj slijede nerfovi jer mnogo ljudi qq-a u vezi nje (pitam jer obozavam igrat snjom i stvarno bi me nerfovi ove zvijeri pogodili izravno u dusu :()
Cro4lol
Komentira moja malnkost :D
EUS AND EUN inc :P
EDIT: SLIMYYY GGG
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=11824522#11824522
EUWestu se događa što se prije 2 godine dogodilo EU serveru.
Nek daju ponovo free server transfer al samo za igrače na west serveru. Vjerujem da bi se stvar barem malo poboljšala.
Jel radi paysafecard na EUW serveru guys?
Zvog takvih sam mijenjao misa, testaturu i sluske.
Jel radi paysafecard na EUW serveru guys?
Da
Svaka druga koju ti znaš ili? Ali zato Brazil OP huehue
koliko se mogu sitit trenutno znan samo 2 osobe koje su bronca i oboje su počeli igrat ranked čin su digli lvl 30 i sami su priznali da in je to greška bila i sad nemogu izać iz bronce, a upozna san previše ljudi koji su gold/platinum, a neznaju osnove, evo za primjer ovaj turnir koji smo igrali u Splitu, većina ljudi su bili gold ili platinum, a nisu puno drugačije igrali od igrača iz bronce
Svaka druga koju ti znaš ili? Ali zato Brazil OP huehue
koliko se mogu sitit trenutno znan samo 2 osobe koje su bronca i oboje su počeli igrat ranked čin su digli lvl 30 i sami su priznali da in je to greška bila i sad nemogu izać iz bronce, a upozna san previše ljudi koji su gold/platinum, a neznaju osnove, evo za primjer ovaj turnir koji smo igrali u Splitu, većina ljudi su bili gold ili platinum, a nisu puno drugačije igrali od igrača iz bronce
A što je na westu drugačije ili ( po tvom iskustvu )? I vjeruj mi, neka ti ljudi igraju protiv bronze playera razlika će se vidit, samo naravno da će gold igrač izgledat smiješno protiv diamonda.
A što je na westu drugačije ili ( po tvom iskustvu )? I vjeruj mi, neka ti ljudi igraju protiv bronze playera razlika će se vidit, samo naravno da će gold igrač izgledat smiješno protiv diamonda.
nećemo sad ulazit u rasprave koje smo prošli bar 20 puta u ovoj temi, na eastu je lakše dignit elo i to je činjenica, to je sve šta ja želin reč
samo naravno da će gold igrač izgledat smiješno protiv diamonda.
A dobro sad nemremo usporedivat Diamonda s ostalima, on je ipak pro igrac..
Sad ozbiljno, slazem se sa slimyjem, sve je vec receno puno puta u temi.. Ali cinjenica je da je puno lakse bit plat/diamond na eastu nego na westu, igraci koji su silver/gold na westu su plat/diamond na eastu - to su cinjenice, a vi mozete davat TDe i flameat kolko ocete jer nemate argumente s kojima bi pokazali da je East ravnopravan/bolji..
samo naravno da će gold igrač izgledat smiješno protiv diamonda.
A dobro sad nemremo usporedivat Diamonda s ostalima, on je ipak pro igrac..
Sad ozbiljno, slazem se sa slimyjem, sve je vec receno puno puta u temi.. Ali cinjenica je da je puno lakse bit plat/diamond na eastu nego na westu, igraci koji su silver/gold na westu su plat/diamond na eastu - to su cinjenice, a vi mozete davat TDe i flameat kolko ocete jer nemate argumente s kojima bi pokazali da je East ravnopravan/bolji..
A koji su argumenti da su na westu općenito bolji igrači? To što je vas par diglo lakše elo na eastu nego na westu? To nisu nikakvi argumenti, to je samo osobno iskustvo. Meni su tako isto neki drugi rekli da im je skoro pa isto bilo.
EDIT: Na westu su bolji diamond 3+ igrači, tu se slažem, jer svi najbolji radi kompetitivnosti tamo prelaze. Za ostatak to ne vrijedi.
Ja bi se pridružio raspravi, ali stvarno me boli briga xD
Ne razumijem zašto sam prije godinu dana bio toliko glasan kad se raspravljalo o EAST vs WEST.
Ja bi se pridružio raspravi, ali stvarno me boli briga xD
Ne razumijem zašto sam prije godinu dana bio toliko glasan kad se raspravljalo o EAST vs WEST.
Ma meni je dosadno, zato raspravljam . Da imam volje išo bi na westu dizat elo al nemam ni champova ni volje
.
pa sama činjenica da je prošle sezone na eastu prag za diamond bia 100injak ela manji nego na westu ti govori nešto, puno je manje igrača na eastu i to je još jedan razlog zašto je lakše dignit elo, jer je manja konkurencija
pa sama činjenica da je prošle sezone na eastu prag za diamond bia 100injak ela manji nego na westu ti govori nešto, puno je manje igrača na eastu i to je još jedan razlog zašto je lakše dignit elo, jer je manja konkurencija
Kvantiteta iznad kvalitete?
Podižem si polagano jednog smurfa na EUW, trenutačno je lv 5. Igrao sam na gold acc na EUW, i mogu reći da mi nema neke velike razlike, pogotovo jer sam trenutačno na EUNE gold IV pa mogu reći nešto i o tome.
Razliku između gold/bronze na EUNE vidim, pošto imam dosta frendova koji su u bronzi..a i dosta koji su silver/gold i neki plat. Jednostavno, vidi se razlika, i to ogromna.
Ne želim ići u rasprave, ali igrao sam s dosta igrača s EUW, i neka "razlika" u kvaliteti...se nažalost nije vidjela. Općenito problem kod EUW je što ima previše ljudi, zbog toga se i dešavaju ova sranja. Kako ima više ljudi, na EUW će biti i više boljih igrača...ali i više lošijih igrača.
Mislim da je svaka rasprava oko EUW/EUNE suvišna.
Kvantiteta iznad kvalitete?
ka šta san napisa, to je samo jedan od razloga, nije to naravno glavni razlog, ja izlazin iz ove rasprave jer nema smisla raspravljat kad nas ode dvoje sa westa govori jednu stvar, a vas 10ak sa easta drugu, nije mi zanimljivo uopće
kad smo već kod smurfova, ja također lvlan jednoga na eastu, pa ću pričekat do rankeda da donesen svoje potpuno mišljenje o eastu
Rasprava 1:
Glavna razlika između westa i easta je u mentalitetu ljudi. U westu će se netko svađati za poziciju svaki treći game, dok je u eastu to svaki. Poljaci se vole svađati xD. Osim toga igra je otprilike ista. Ima noobova na east i na westu, ima i proova na eastu i westu. Imam 350+ rankeda na eastu i samo mi se DVA puta dogodilo da je svaki rekao različitu poziciju, a da se netko dogovorio za poziciju nakon svađe 20-tak puta. Ostalo je ili troll ili pick order... Na westu imam oko 150, ali sam u 90% slucajeva igrao poziciju koju sam htio, čisto iz razloga jer se lik nije htio svađati pa je radje uzeo support nego mid. Na Eastu to ide po principu "ili dobim poziciju koju hoću ili trollam, feedam i uništavam drugima igre".
Rasprava 2:
Ja sam počeo igrati rankede oko 3 tjedna nakon 30-og lvla. Bio sam cijelo vrijeme izmedju 50 i 52% winrate-a. Sad sam na 350 gameova i winrate mi je 56%. Krenuo sam iz Bronze V, sad sam III. Trenutno imam sreće pa sam dobio 4 za redom i up for promotion sam. Ja sam većinu znanja pokupio gledajući LCS i pro commentary-je. Kako mi je rastao skill, tako mi je rastao KDA i prosjecni CS po matchu. Sa 80 na 170 u 3 mjeseca. Moras biti strpljiv. Igras, ucis, poboljsavas se i pokusavas ne unistiti drugima igre. Koliko god bio ljut, necu trollati, cisto jer znam kako je meni...
ka šta san napisa, to je samo jedan od razloga, nije to naravno glavni razlog, ja izlazin iz ove rasprave jer nema smisla raspravljat kad nas ode dvoje sa westa govori jednu stvar, a vas 10ak sa easta drugu, nije mi zanimljivo uopće
kad smo već kod smurfova, ja također lvlan jednoga na eastu, pa ću pričekat do rankeda da donesen svoje potpuno mišljenje o eastu
Pa jel ti se javio gore kolega koji ima diamond accounte na oba servera i rekao da nema razlike prije D3, znači netko tko ima vjerojatno veće iskustvo igranja na oba servera...
people from east b mad
Pa jel ti se javio gore kolega koji ima diamond accounte na oba servera i rekao da nema razlike prije D3, znači netko tko ima vjerojatno veće iskustvo igranja na oba servera...
ka šta san reka, ne sudjelujen više u ovoj raspravi
to je kao da se prepirete oko grada u kojem zivite ciji je ljepsi/bolji,ti igras na westu on igra na eastu i to je gotova prica ne vidim razlog za daljnu diskusiju.

Ma bolje je da tu raspravu odmah završimo, općenito je glupa rasprava. Imaš pametne i glupe ljude i s jednog i s drugog servera, i to vrijedi za sve.