League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.421.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
O kakvoj raspravi ti pričaš, gospodin je gore napisao da Yellowstar ne može ništa sa Kog'mawom, e pa..
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
O kakvoj raspravi ti pričaš, gospodin je gore napisao da Yellowstar ne može ništa sa Kog'mawom, e pa..

sad ima twitcha {#}

15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Dok je Gambit pravilno engageao Kogmaw je radio dmg samo s passivom.

I da su nastavili tako engageat gambit bi dobio game, ali Fntc ih je pohvatao i nije im dopustio pravilni engage i zato su dobili game.

A pošto Kogmaw nema nikakav hard CC sumnjam da je on postavio te pickove koji su doveli Fntc do pobjede.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends

fanatic će pobjedit 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj post je jednako konstruktivan kao što je njegov: "Kogmaw ne može ništa protiv Zaca Jarvana..."
xPeke nije normalan, da je Gambit imao više farme mislim da bi ih sada stiskali uz turrete.
15 godina
neaktivan
League Of Legends
MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Fnatic ftw, strašni igrači, svi redom... odličan dan na lcs-u.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Moj post je jednako konstruktivan kao što je njegov: "Kogmaw ne može ništa protiv Zaca Jarvana..."
xPeke nije normalan, da je Gambit imao više farme mislim da bi ih sada stiskali uz turrete.

Ok vidim da ti nije jasno kako se countera Kogmaw.

17 godina
League Of Legends

Pošto nas se nije skupilo danas niti za jednu rundu, odigrali jedan semi-serious normal, bilo nas je taman 5 :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

A šta i ti misliš da je yellow sisao vesla pa da ne zna da će na njega htjeti sve baciti i zburstati? Pa GMB nije na njega poslije engageao jer nije mogao. nije uopće išao naprijed radi pokea + BV, nego je čekao da GMB initiate (a što je GMB morao jer su turreti polako padali) i onda bi tek kad sve pobacaju išao pržiti....

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 21:24 (FlyBoy).
12 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Pošto nas se nije skupilo danas niti za jednu rundu, odigrali jedan semi-serious normal, bilo nas je taman 5 :D 

da se pokusa organizirat neki random matchevi tipa yordles vs nesto ili neki modovi poput toga, meni je osobno malo dosadno ovako samo igrat >_>

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan
Ok, vidim da ti nisi upravo vidio kako ga nisu uspjeli counterat.
13 godina
League Of Legends

Ma pustite sad polemike tko je koga i zašto je ovaj ovakav i onaj onakav, jednostavno treba skinuti kapu svima iz oba tima jer su danas priredili takve gejmove da je to bila apsolutna uživancija

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Lord Nofak kaže...

A šta i ti misliš da je yellow sisao vesla pa da ne zna da će na njega htjeti sve baciti i zburstati? Pa GMB nije na njega poslije engageao jer nije mogao. nije uopće išao naprijed radi pokea + BV, nego je čekao da GMB initiate (a što je GMB morao jer su turreti polako padali) i onda bi tek kad sve pobacaju išao pržiti....

Poanta je da su neutralizirali Kogmawa, radio je minimalni dmg,Peke i Soaz su napravili najvise dmg-a.

Gambit je taj game izgubio kad su preduboko diveali kod mid inhib turreta(umjesto da su uzeli turret i inhib nakon 2 killa).

I just wanna get drunk- xPeke 2013

15 godina
tommy2103 kaže...

nije bilo loše sto se tice gejma, ali nadam se da ce nas u iducoj nedelji biti malo vise i da se igramo i smijemo kao sto smo to radili prije par nedjelja.

ako je termin postao problem, jer dan se produzio, poceli su ljudi izlaziti van(cure, pice s frendovima nogomet itd) pa ako ste za mogli bi pomaknuti termin na 22 h ili ne znam ni ja, sto se mene tice mozemo i u ponoc igrat

znaci ako vam je problem termin mogli bi napraviti anketu da vidimo kad vecini odgovara jer zadnje 2 nedjelje su bile lose sto se tice odaziva

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
League Of Legends

Prebacio sam se na ruski server pa imam pitanje. Do kada traje ovaj "test" server i hoću li se moći besplatno vratiti natrag na svoj server?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

nije bilo loše sto se tice gejma, ali nadam se da ce nas u iducoj nedelji biti malo vise i da se igramo i smijemo kao sto smo to radili prije par nedjelja.

ako je termin postao problem, jer dan se produzio, poceli su ljudi izlaziti van(cure, pice s frendovima nogomet itd) pa ako ste za mogli bi pomaknuti termin na 22 h ili ne znam ni ja, sto se mene tice mozemo i u ponoc igrat

znaci ako vam je problem termin mogli bi napraviti anketu da vidimo kad vecini odgovara jer zadnje 2 nedjelje su bile lose sto se tice odaziva

o kakvim vi game-ovima pricate?

16 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Prebacio sam se na ruski server pa imam pitanje. Do kada traje ovaj "test" server i hoću li se moći besplatno vratiti natrag na svoj server?

To nije test server. Nećeš se moć besplatno vraćat.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

nebres se vratit na svoj server, jedino ak platis RP

14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

http://ru.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=388

evo ti malo o tome. tu pise da je transfer na russian server free, al da transfer nazad nije :(

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

ako budeš kasnije termin stavljo bit će nas još manje ja sam za kasno posljepodne kao termin 5-6 sati 

15 godina
win4crazzy kaže...

Slazem se, trebala bi neka anketa, jer ovo nedjeljom u 8 pase jedino po zimi..  Ili da se igra kasnije ili da se promjeni dan po mojem misljenju..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Dd_Optic kaže...
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

o kakvim vi game-ovima pricate?

mi se tu s buga skupljamo svake nedjelje na west serveru, i onda igramo zajedno, random 5 bugovaca protiv drugih 5 bugovaca i usput se zezamo na ts

intel97 kaže...
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

ako budeš kasnije termin stavljo bit će nas još manje ja sam za kasno posljepodne kao termin 5-6 sati 

a ne znam, meni je svejedno ljudi se trebaju izjasnit da znamo kad je najbolje staviti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ja nikad nisam to igro, ali sam uvjek htio, termin mi u principu nije odgovaro, slazem se sa ovima gore, poslje 4 najbolje :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dd_Optic kaže...
stručnjak kaže...

http://ru.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=388

evo ti malo o tome. tu pise da je transfer na russian server free, al da transfer nazad nije :(

Pa nek jedu ruska...

Frka85
15 godina
Don Strongtoni kaže...
win4crazzy kaže...

Slazem se, trebala bi neka anketa, jer ovo nedjeljom u 8 pase jedino po zimi..  Ili da se igra kasnije ili da se promjeni dan po mojem misljenju..

preko tjedna otpada, skola je glavni problem, a u subotu je isti vrag kao i u nedjelju samo sto subotom ljudi idu van navecer, zbog toga sam stavio u nedjelju.

mozda preko ljeta da stavimo oko 3-4 h kad je najveca vrucina jer tad ljudi najmanje izlaze vani, tek kasnije odu kad temperature padnu.

predlozite nesto pa da otvorimo anketu

12 godina
neaktivan
League Of Legends

GG Riot!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

GG Riot!

I flash-pull je opet u igri...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina

Trazim 3vs3 EU West team.

Znaci dvoje ljudi za ranked team sa micom (skype, Xfire, TS i te sheme) da dodjemo barem do Golda.

Vrijeme igranja: svaki vikend 14:00-04:00

Vase potrebno iskustvo igranja 3vs3, barem 100 winova. (600+ sve ukupno)

Trenutno sam Silver. 7 rune pageova

Znam igrati dobro: Blitzcrank, Cassiopea, Darius, Fiddle, Garen, Jax, Kayle, Nunu, Rammus, Signed + drugi koje jos uvjezbavam.

PP za dogovore i vise info.

Hvala.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 22:30 (Ferritin).
17 godina
League Of Legends

Neznam, meni paše samo poslije 8h u nedjelju, kroz dan nema šanse da sam u kući, možda jedino kad budu vrućine ono 40 stupnjeva :D 

Al naravno nećemo se samo prilagođavati prema meni, tak da izjasnite se ljudovi {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice