- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad ima twitcha
Dok je Gambit pravilno engageao Kogmaw je radio dmg samo s passivom.
I da su nastavili tako engageat gambit bi dobio game, ali Fntc ih je pohvatao i nije im dopustio pravilni engage i zato su dobili game.
A pošto Kogmaw nema nikakav hard CC sumnjam da je on postavio te pickove koji su doveli Fntc do pobjede.
fanatic će pobjedit
xPeke nije normalan, da je Gambit imao više farme mislim da bi ih sada stiskali uz turrete.
Fnatic ftw, strašni igrači, svi redom... odličan dan na lcs-u.
xPeke nije normalan, da je Gambit imao više farme mislim da bi ih sada stiskali uz turrete.
Ok vidim da ti nije jasno kako se countera Kogmaw.
A šta i ti misliš da je yellow sisao vesla pa da ne zna da će na njega htjeti sve baciti i zburstati? Pa GMB nije na njega poslije engageao jer nije mogao. nije uopće išao naprijed radi pokea + BV, nego je čekao da GMB initiate (a što je GMB morao jer su turreti polako padali) i onda bi tek kad sve pobacaju išao pržiti....
Pošto nas se nije skupilo danas niti za jednu rundu, odigrali jedan semi-serious normal, bilo nas je taman 5 :D
da se pokusa organizirat neki random matchevi tipa yordles vs nesto ili neki modovi poput toga, meni je osobno malo dosadno ovako samo igrat >_>
Ma pustite sad polemike tko je koga i zašto je ovaj ovakav i onaj onakav, jednostavno treba skinuti kapu svima iz oba tima jer su danas priredili takve gejmove da je to bila apsolutna uživancija
A šta i ti misliš da je yellow sisao vesla pa da ne zna da će na njega htjeti sve baciti i zburstati? Pa GMB nije na njega poslije engageao jer nije mogao. nije uopće išao naprijed radi pokea + BV, nego je čekao da GMB initiate (a što je GMB morao jer su turreti polako padali) i onda bi tek kad sve pobacaju išao pržiti....
Poanta je da su neutralizirali Kogmawa, radio je minimalni dmg,Peke i Soaz su napravili najvise dmg-a.
Gambit je taj game izgubio kad su preduboko diveali kod mid inhib turreta(umjesto da su uzeli turret i inhib nakon 2 killa).
I just wanna get drunk- xPeke 2013
Pošto nas se nije skupilo danas niti za jednu rundu, odigrali jedan semi-serious normal, bilo nas je taman 5 :D
nije bilo loše sto se tice gejma, ali nadam se da ce nas u iducoj nedelji biti malo vise i da se igramo i smijemo kao sto smo to radili prije par nedjelja.
ako je termin postao problem, jer dan se produzio, poceli su ljudi izlaziti van(cure, pice s frendovima nogomet itd) pa ako ste za mogli bi pomaknuti termin na 22 h ili ne znam ni ja, sto se mene tice mozemo i u ponoc igrat
znaci ako vam je problem termin mogli bi napraviti anketu da vidimo kad vecini odgovara jer zadnje 2 nedjelje su bile lose sto se tice odaziva
Prebacio sam se na ruski server pa imam pitanje. Do kada traje ovaj "test" server i hoću li se moći besplatno vratiti natrag na svoj server?
nije bilo loše sto se tice gejma, ali nadam se da ce nas u iducoj nedelji biti malo vise i da se igramo i smijemo kao sto smo to radili prije par nedjelja.
ako je termin postao problem, jer dan se produzio, poceli su ljudi izlaziti van(cure, pice s frendovima nogomet itd) pa ako ste za mogli bi pomaknuti termin na 22 h ili ne znam ni ja, sto se mene tice mozemo i u ponoc igrat
znaci ako vam je problem termin mogli bi napraviti anketu da vidimo kad vecini odgovara jer zadnje 2 nedjelje su bile lose sto se tice odaziva
o kakvim vi game-ovima pricate?
Prebacio sam se na ruski server pa imam pitanje. Do kada traje ovaj "test" server i hoću li se moći besplatno vratiti natrag na svoj server?
To nije test server. Nećeš se moć besplatno vraćat.
nebres se vratit na svoj server, jedino ak platis RP
http://ru.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=388
evo ti malo o tome. tu pise da je transfer na russian server free, al da transfer nazad nije :(
ako budeš kasnije termin stavljo bit će nas još manje ja sam za kasno posljepodne kao termin 5-6 sati
Slazem se, trebala bi neka anketa, jer ovo nedjeljom u 8 pase jedino po zimi.. Ili da se igra kasnije ili da se promjeni dan po mojem misljenju..

o kakvim vi game-ovima pricate?
mi se tu s buga skupljamo svake nedjelje na west serveru, i onda igramo zajedno, random 5 bugovaca protiv drugih 5 bugovaca i usput se zezamo na ts
ako budeš kasnije termin stavljo bit će nas još manje ja sam za kasno posljepodne kao termin 5-6 sati
a ne znam, meni je svejedno ljudi se trebaju izjasnit da znamo kad je najbolje staviti
ja nikad nisam to igro, ali sam uvjek htio, termin mi u principu nije odgovaro, slazem se sa ovima gore, poslje 4 najbolje :D
http://ru.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=388
evo ti malo o tome. tu pise da je transfer na russian server free, al da transfer nazad nije :(
Pa nek jedu ruska...
Slazem se, trebala bi neka anketa, jer ovo nedjeljom u 8 pase jedino po zimi.. Ili da se igra kasnije ili da se promjeni dan po mojem misljenju..
preko tjedna otpada, skola je glavni problem, a u subotu je isti vrag kao i u nedjelju samo sto subotom ljudi idu van navecer, zbog toga sam stavio u nedjelju.
mozda preko ljeta da stavimo oko 3-4 h kad je najveca vrucina jer tad ljudi najmanje izlaze vani, tek kasnije odu kad temperature padnu.
predlozite nesto pa da otvorimo anketu
Trazim 3vs3 EU West team.
Znaci dvoje ljudi za ranked team sa micom (skype, Xfire, TS i te sheme) da dodjemo barem do Golda.
Vrijeme igranja: svaki vikend 14:00-04:00
Vase potrebno iskustvo igranja 3vs3, barem 100 winova. (600+ sve ukupno)
Trenutno sam Silver. 7 rune pageova
Znam igrati dobro: Blitzcrank, Cassiopea, Darius, Fiddle, Garen, Jax, Kayle, Nunu, Rammus, Signed + drugi koje jos uvjezbavam.
PP za dogovore i vise info.
Hvala.
Neznam, meni paše samo poslije 8h u nedjelju, kroz dan nema šanse da sam u kući, možda jedino kad budu vrućine ono 40 stupnjeva :D
Al naravno nećemo se samo prilagođavati prema meni, tak da izjasnite se ljudovi