League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.286.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

yeah, malo preružno zvuče ti spellovi, biti će tu vajnanja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Sam od sebe mi se pojavio ip boost , piše 4 wins remaining ,nije da se žalim , ali  zanima me dal je to neka akcija , jer ja nisam ništa aktivirao .

Kupovo sam samo rune, cho gat champ-a i skin za cait onaj na akciji za 260  u zadnjih par dana .

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 12:55 (Bubabug).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
Bubabug kaže...

Sam od sebe mi se pojavio ip boost , piše 4 wins remaining ,nije da se žalim , ali  zanima me dal je to neka akcija , jer ja nisam ništa aktivirao .

Kupovo sam samo rune, cho gat champ-a i skin za cait onaj na akciji za 260  u zadnjih par dana .

nešt je ovaj zadnji patch zajebaval i onda su ameri dobili 4win boost i onda se europa žalila na to i onda sme mi dobili tu bijedu.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
hari85 kaže...

toooooo finally, za ovaj skin sam uzeo rp prije 2 mjeseca {#}

btw tko je taj forumas

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

EU West: slimyyy
13 godina
protjeran

ameri nisu dobili 4 win boost samo eune i euw.NA je dobila free transfer na euw ili eune

17 godina
neaktivan
Ovome treba dati ordelj hahahahaha

http://m.9gag.com/gag/6993616
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
League Of Legends

Forever Bronze League 5 <3

impossibru izać iz ELO hella, nemogu igrat soloque i kraj priče...svaki put sve dobro krene, odjednom nas počnu rokat ko kerove jer se moj tim stisne engageat i džabee sve, sve

fml fml
Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...

sva sreca da nije bilo 2 posta iznad

sto se tice toga report supp, didnt ward bush

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

impossibru izać iz ELO hella, nemogu igrat soloque i kraj priče...svaki put sve dobro krene, odjednom nas počnu rokat ko kerove jer se moj tim stisne engageat i džabee sve, sve

Vidim da ima i gorih od mene{#}

16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

ako nemožeš izać iz Bronze 5 onda vjerovatno ni ne zaslužuješ više, bez uvrede ali bilo ko ko je baren u Silver 5 će se prošetat broncon bez problema

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:54 (slimyyy).
14 godina
ray_OGF kaže...

kako mi je drago što nemožeš izaći, pa ako imaš tolko loseva zaredom odi igraj normal 2-3 game-a.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
15 godina

{#}

http://i.imgur.com/FTY79Ey.jpg

Osjećam se ko nepobjedivi bog

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Izgleda da stvarno nisam pretjerao kad sam rekao da svakih par stranica dođe netko i 

isprica nam svoju tuznu pricu o neuspjehu u solo Q-u, tocnije avanture iz Fields Of Bronze.

Wunderbar -.-

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 19:16 (Lord Nofak).

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

El dobar ovaj Zac što?  el ga ko igro da mi kaže dojmove planiram ga možda uzet :D 

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 19:19 (ris).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Sale_ds kaže...

sva sreca da nije bilo 2 posta iznad

sto se tice toga report supp, didnt ward bush

sva sreca...

...da ja nemam vremena citat forum 24/7

poslo mi frend, i ja stavio tu da se mozda netko tko nije vidio nasmije...sram me bilo..

Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Lord Nofak kaže...

Izgleda da stvarno nisam pretjerao kad sam rekao da svakih par stranica dođe netko i 

isprica nam svoju tuznu pricu o neuspjehu u solo Q-u, tocnije avanture iz Fields Of Bronze.

Wunderbar -.-

I onda im uvijek kažemo da ne postoji Elo Hell i da tek kad to shvate i počinju prihvaćat i popravljat svoje pogreške budu napredovali opet dođu drugi za istom pričom

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

I onda im uvijek kažemo da ne postoji Elo Hell i da tek kad to shvate i počinju prihvaćat i popravljat svoje pogreške budu napredovali opet dođu drugi za istom pričom

Točno to. Najveći problem svih igrača "na dnu ljestvice" (pa tako i moj u Season 2) je što oni misle da znaju igrat i kada izgube game sa npr. Kassadinom 10 0 0 krive svoje suigrace...

Bez obzira ima li netko svaki game pozitivan ili neutralan score ne znaci da zna igrat. Naravno uvijek ima trollova i leavera , ali je veca sansa da ce jedan takav popunit mjesto u enemy teamu nego u vasem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 21:19 (razorst3).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Testirao sam tu bronzu za jedan dokaz. Ja, Silver I, sa duo Q bronze V da vidim kako je to protiv bronze :) Protiv 4 bronze V-II igrača smo igrali i jednog silver I, evo rezultata, prvih 12 min singed afk.

Poanta ove slike je, ukoliko ste sposobni za carry-jati, tim vam neće biti toliko retardiran i pratit će vas jer vide da znate iole igrati i pomagati vam. Nijedna uvreda nije bačena tokom gejma, samo sam im govorio šta da rade

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 22:48 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta je ovo? Jesam li ja upravo gledao Bronze IV by CLG Noobshot {#}

Pogledajte replay, najlošiji Udyr u povijesti ove igre, bože sačuvaj, sad mu je stvarno vrijeme za mirovinu, neka pusti bolje i mlađe igrače da se pokažu, ovo više nema smisla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Po meni čak je igrao i mid ok, ali iskoristili su to što je solirao dole previše...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne volim CLG i srce mi je stalo kad je link ukro barona isto ko i kad je nexusu ostalo 20 hp. Strava. Go CoL !!!
Samo mi je žao šta Aphromoo igra za njih. On je zakon, a u tako lošem timu.

Btw. that solo baron Chauster -.- katastrofa

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:22 (SsjBoku).
18 godina
League Of Legends

Ekipa, jel ovaj 4 win IP boost vrijedi za custom?

Jer ne želim ga potrošit na ARAM, gdje se dobiva po 50 ip.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ekipa, jel ovaj 4 win IP boost vrijedi za custom?

Jer ne želim ga potrošit na ARAM, gdje se dobiva po 50 ip.

Ne vrijedi.

13 godina
neaktivan
Ne vrijedi samo na customima i Co-op. Sve ostalo vrijedi.
16 godina
neaktivan
SsjBoku kaže...
Ne vrijedi samo na customima i Co-op. Sve ostalo vrijedi.

Odigran custom 5v5 prije 1h, 3 IP boosta ostala...

15 godina
neaktivan
SsjBoku kaže...

Ne volim CLG i srce mi je stalo kad je link ukro barona isto ko i kad je nexusu ostalo 20 hp. Strava. Go CoL !!!
Samo mi je žao šta Aphromoo igra za njih. On je zakon, a u tako lošem timu.

Btw. that solo baron Chauster -.- katastrofa

Meni se jos sviđaju,makar lose igraju.

Smatram da ce se popravit u drugom djelu sezone(bar se nadam xD).

CLG 4 life <3 al svejedno radim masovne facepalm-ove dok naprave glupost(a danas su ih mnogo napravili) xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
HSGG je čak i dobro igro. Samo šta ih je ziggs bez void staffa uništavo, a kaman li kad ga je kupio.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice