yeah, malo preružno zvuče ti spellovi, biti će tu vajnanja..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sam od sebe mi se pojavio ip boost , piše 4 wins remaining ,nije da se žalim , ali zanima me dal je to neka akcija , jer ja nisam ništa aktivirao .
Kupovo sam samo rune, cho gat champ-a i skin za cait onaj na akciji za 260 u zadnjih par dana .
Sam od sebe mi se pojavio ip boost , piše 4 wins remaining ,nije da se žalim , ali zanima me dal je to neka akcija , jer ja nisam ništa aktivirao .
Kupovo sam samo rune, cho gat champ-a i skin za cait onaj na akciji za 260 u zadnjih par dana .
nešt je ovaj zadnji patch zajebaval i onda su ameri dobili 4win boost i onda se europa žalila na to i onda sme mi dobili tu bijedu.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dSQ9ZKL7vJ8
Jedan forumas ce nam se obradovati 
toooooo finally, za ovaj skin sam uzeo rp prije 2 mjeseca 
btw tko je taj forumas
ameri nisu dobili 4 win boost samo eune i euw.NA je dobila free transfer na euw ili eune
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
sva sreca da nije bilo 2 posta iznad
sto se tice toga report supp, didnt ward bush
Forever Bronze League 5 <3
impossibru izać iz ELO hella, nemogu igrat soloque i kraj priče...svaki put sve dobro krene, odjednom nas počnu rokat ko kerove jer se moj tim stisne engageat i džabee sve, sve
Vidim da ima i gorih od mene
impossibru izać iz ELO hella, nemogu igrat soloque i kraj priče...svaki put sve dobro krene, odjednom nas počnu rokat ko kerove jer se moj tim stisne engageat i džabee sve, sve
ako nemožeš izać iz Bronze 5 onda vjerovatno ni ne zaslužuješ više, bez uvrede ali bilo ko ko je baren u Silver 5 će se prošetat broncon bez problema
kako mi je drago što nemožeš izaći, pa ako imaš tolko loseva zaredom odi igraj normal 2-3 game-a.
Izgleda da stvarno nisam pretjerao kad sam rekao da svakih par stranica dođe netko i
isprica nam svoju tuznu pricu o neuspjehu u solo Q-u, tocnije avanture iz Fields Of Bronze.
Wunderbar -.-
El dobar ovaj Zac što? el ga ko igro da mi kaže dojmove planiram ga možda uzet :D
sva sreca da nije bilo 2 posta iznad
sto se tice toga report supp, didnt ward bush
sva sreca...
...da ja nemam vremena citat forum 24/7
poslo mi frend, i ja stavio tu da se mozda netko tko nije vidio nasmije...sram me bilo..
Izgleda da stvarno nisam pretjerao kad sam rekao da svakih par stranica dođe netko i
isprica nam svoju tuznu pricu o neuspjehu u solo Q-u, tocnije avanture iz Fields Of Bronze.
Wunderbar -.-
I onda im uvijek kažemo da ne postoji Elo Hell i da tek kad to shvate i počinju prihvaćat i popravljat svoje pogreške budu napredovali opet dođu drugi za istom pričom
I onda im uvijek kažemo da ne postoji Elo Hell i da tek kad to shvate i počinju prihvaćat i popravljat svoje pogreške budu napredovali opet dođu drugi za istom pričom
Točno to. Najveći problem svih igrača "na dnu ljestvice" (pa tako i moj u Season 2) je što oni misle da znaju igrat i kada izgube game sa npr. Kassadinom 10 0 0 krive svoje suigrace...
Bez obzira ima li netko svaki game pozitivan ili neutralan score ne znaci da zna igrat. Naravno uvijek ima trollova i leavera , ali je veca sansa da ce jedan takav popunit mjesto u enemy teamu nego u vasem.
Testirao sam tu bronzu za jedan dokaz. Ja, Silver I, sa duo Q bronze V da vidim kako je to protiv bronze :) Protiv 4 bronze V-II igrača smo igrali i jednog silver I, evo rezultata, prvih 12 min singed afk.
Poanta ove slike je, ukoliko ste sposobni za carry-jati, tim vam neće biti toliko retardiran i pratit će vas jer vide da znate iole igrati i pomagati vam. Nijedna uvreda nije bačena tokom gejma, samo sam im govorio šta da rade
Šta je ovo? Jesam li ja upravo gledao Bronze IV by CLG Noobshot 
Pogledajte replay, najlošiji Udyr u povijesti ove igre, bože sačuvaj, sad mu je stvarno vrijeme za mirovinu, neka pusti bolje i mlađe igrače da se pokažu, ovo više nema smisla.
Po meni čak je igrao i mid ok, ali iskoristili su to što je solirao dole previše...
Ne volim CLG i srce mi je stalo kad je link ukro barona isto ko i kad je nexusu ostalo 20 hp. Strava. Go CoL !!!
Samo mi je žao šta Aphromoo igra za njih. On je zakon, a u tako lošem timu.
Btw. that solo baron Chauster -.- katastrofa
Ekipa, jel ovaj 4 win IP boost vrijedi za custom?
Jer ne želim ga potrošit na ARAM, gdje se dobiva po 50 ip.
Ekipa, jel ovaj 4 win IP boost vrijedi za custom?
Jer ne želim ga potrošit na ARAM, gdje se dobiva po 50 ip.
Ne vrijedi.
Odigran custom 5v5 prije 1h, 3 IP boosta ostala...
Ne volim CLG i srce mi je stalo kad je link ukro barona isto ko i kad je nexusu ostalo 20 hp. Strava. Go CoL !!!
Samo mi je žao šta Aphromoo igra za njih. On je zakon, a u tako lošem timu.
Btw. that solo baron Chauster -.- katastrofa
Meni se jos sviđaju,makar lose igraju.
Smatram da ce se popravit u drugom djelu sezone(bar se nadam xD).
CLG 4 life <3 al svejedno radim masovne facepalm-ove dok naprave glupost(a danas su ih mnogo napravili) xD