- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pa pogledaj lika desno u crnoj majci,na koga te podsjeca?
Kad vec pricamo o manjim divizijama evo mojih zadnjih 7 meceva u rankedu na frendovom accountu.
Za sad imam 11-2 score i ta dva meca sam izgubio djelomicno svojom krivicom i glupim pogreskama.
Ljudi tu rade greske ko ludi i samo ih treba iskoristit.
Samo igrajte opusteno i vjezbajte jos, doc ce te do visih rankova.
EDIT: ovo je bronze, doso sam iz bronze 4 u bronze 1, sad ce mi promotion mecevi.
a koje su to greske? :)
EDIT: koliko cesto se mogu refoundat championi?
To su uglavnom lose pozicioniranje, ljudi bezveze idu u tradeove i onda ih gube, jugnleri su uglavnom uzasni i nemogu pogodit nikakav cc, manjak wardova.
Jucer sam sa Harisom odigro 2 duo que meca u kojem smo drugi izgubili jer su nam ad carryja svaki put uhvatili i zbog toga sto se nezna pozicionirat, a covjek igra ad samo ad carryje.
Nemozes dic svoj level igre ako neznas najosnovnije stvari, sto ocito fali ljudima u bronze, silveru pa i goldu.

AnimeShotGG http://i.imgur.com/blkKPrK.jpg
tu sam sliku posao stavit jos prije tjedan dana kad mi je frend dao pa sam potpuno zaboravio na nju bio ahah
Vide se samo ako su u istom teamu ili ako neko ima vision ward / oracle :P
nisi razumijo , ja sam mislio akali vs twich i oboje koriste stealth jel se oni medusobno vise, posto znam da vayne sa svojim Q ,sve koji su u stealthu moze vidjeti ( ako je ultatala)
ne mogu se vidjeti
edit: @Super flaeryy koliko dugo igras lol?
kraj 1 sezone, pa ti sada racunaj
nisi razumijo , ja sam mislio akali vs twich i oboje koriste stealth jel se oni medusobno vise, posto znam da vayne sa svojim Q ,sve koji su u stealthu moze vidjeti ( ako je ultatala)
ne mogu se vidjeti
I pitas takva pitanja o.O no dobro nema veze haha
Sry double post mobitel je kriv
ne mogu se vidjeti
I pitas takva pitanja o.O no dobro nema veze haha
Tko pita ,taj ne skita
Probao danas Dravena budući da je free, završio s scorem 8/4/12 :D
Nije loše za prvi put mada za dosta toga je zaslužan blitz koji je radio magične pullove lol, čini se stvarno zabavan champ samo me malo muči Q.
Kolko i kad ga koristite? Stalno za farmanje ili kako?
Isto tako kod 1vs1 ili chaseanja, nekak mi to sve čudno loviti sjekire u teamfightu i slično.
Probao danas Dravena budući da je free, završio s scorem 8/4/12 :D
Nije loše za prvi put mada za dosta toga je zaslužan blitz koji je radio magične pullove lol, čini se stvarno zabavan champ samo me malo muči Q.
Kolko i kad ga koristite? Stalno za farmanje ili kako?
Isto tako kod 1vs1 ili chaseanja, nekak mi to sve čudno loviti sjekire u teamfightu i slično.
Koristiš za farmanje i harasanje koliko možeš, skupiš 2 mača i kreneš na njih. Da,cilj mu je da lovi sjekire i u tf-u jer to mu je najveći izvor dmg-a. Jak je draven na lane i sve to, al u tf-u je jako težak i stvarno treba ga puno vježbat.
Da se i ja malo oglasim u ovoj temi. Počeo sam lol igrati sa frendom prošle godine u 11. mjesecu. Pred 2 mjeseca smo obojica došli do lvl 30 i vrlo brzo krenuli na ranked (on je imo oko 250winova, ja 200). U provisional matches smo 2 puta imali leavera, ali na kraju smo u oba matcha izvukli pobjedu. Nakon provisional matcheva smo imali 6 winova i 4 losea (zadnji match smo imali 2 golda u protivničkom timu, u laneu obojica odradili kolko tolko ok, ali u team fightovima su nas satrali ) i smjestilo nas u Silver V, više od očekivanog. Sad većinom igramo normal (ja najčešće adc, nekad mid, ali nije problem ako treba igrat neki drugi lane).
Cyanide, alex ich, kev1n, yellowstar,nRated :P
yellowpete,alex ich,wickd,snoopeh,krepo
Glasovanje je bitno jer pobjednička regija All-star meča dobiva dodatno mjesto na World Championshipu. Zato nemojte baš votati za svoj omiljeni tim već za po vama najbolje igrače trenutno.
EDIT: I da, glasovanje traje 12 dana, svaki dan morete po jednom glasovat.
to znaći da trebamo glasat za sve najgore u NA regiji :D
Diamondprox, Bjergsen, kev1n, Candypanda, Krepo
a u NA: Voyboy, Xmithie,Patoy,Scarra i Doublelif
Ja sam glasao za: Diamondprox,Froggen,Wickd,Yellowpete i EDward.
A na NA sam glasao za: Voyboy,Saint,Patoy,Scarra i Doublelift.
Ocekujem pobjedu EU All Starsa ali nadam se da ce biti dobri gameovi.
jel come mozda treba acc? lvl 30 silver V frendov acc
zasto ne mogu na ovom allstaru glasat za athena, najboljez ryze mida na svijetu
Kako funkcioniraju ovi bodovi? Na frendovom acc kad sam dosao do silver I poceo sam dobivati 4-8 bodova i namucio se ko isus da dodem do 90 bodova i onda mojom krivicom sam spusio par gameova i dosao na 0 odigram 2 gamea winam i eto mi 56 bodova o.O
http://3.bp.blogspot.com/-6VlUBK0SoHo/TXflJ_4mrNI/AAAAAAAAAEg/gCF7FUdfNBU/s1600/Are_You_Fucking_Kidding_Me_HD_by_CrusierPL.png
vidim niste culi za sarkazam :D
može li se plaća preko paysafecarda u hr. vidim da na paysafecard.hr ima League of Legends icona
https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/igre//page/12/
Sejuani je solidna, al Trundle je predobar
Zašto su pobogu mijenjali voice od Trundla !!!
Onaj stari je bio savršen. Pravi troll
Nisam sada skuzio , oni 5 najbolji mid,top,supp,adc,junger europljani koji dobiju najvise glasova ce se boriti protiv NA top 5 mid,adc.... ?