League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Nisam rekao da elo hell ne postoji, nego uvijek se nadje koji retard, neki dan 10 partija, u svima sam uživao, kad sam i gubio isto, jednostavno ljudi milina, osjećaj poput nekog competetive gamea.

A vaama svima, trollovi su svugdje, pa i u diamondu,platu,goldu, jednostavno takav je community, no to je cijena f2p.

Nope.

Trollova ima zato što su ljudi...ljudi, a ne zbog F2P modela.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja iskreno ne vidin poantu zasto se otvara tema elo hella tako cesto i zasto ljude to toliko brine , ja stojin na svon accountu na silver I pa me zaboli jedna stvar sta san tu , jedina stvar zasto se igra ranked solo queue je iz zabave i popravit svoju laning fazu nista drugo , ako mislite da te 2 stvari ne dobijate iz rankeda kako ja mislin za sebe da meni netribaju jednostavno ne igrajte ranked dosta ljudi zna na ovome forumu da ako neko ima veci elo tj liga/divizija da je bolji od vas to su jednostavno ciste gluposti jedini nacin da se dignes u novome sistemu je igrat , igrat i igrat uvik dobivas vise LP nego sta gubis i da ides lose-win dignit ces se vrimenon , da se jos samo obratin onima koji govore da nemogu izac iz bronze ili silvera nazalost moran rec da se morat malo popravit u igri jer ja san nekolicini ljudi pomoga doc do odredenog elo-a priko zlata u par dana , a ja jos stojin na silveru tako da to nije poanta uopce {#}

EU West: slimyyy

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebas igrati malo Starcraft te sc mobu, wc3, te wc3 mobu na sluzbenim serverima dok je to jos bilo aktualno, jer rijetko ce ti gospodin koji je za istu igru platio oko 500-tinjak kuna prvi dan reći tipa "Wish you cancer" "hope your mother dies" itd..

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Trebas igrati malo Starcraft te sc mobu, wc3, te wc3 mobu na sluzbenim serverima dok je to jos bilo aktualno, jer rijetko ce ti gospodin koji je za istu igru platio oko 500-tinjak kuna prvi dan reći tipa "Wish you cancer" "hope your mother dies" itd..

Ma da to se nikad ne događa u SCu.(kojeg imam i igrao sam intenzivno neko vrijeme)

Jes li ti ikad cuo za gospodina koji se zove EG IdrA?

I ja se ne sjecam da mi je netko u prosle dvije godine netko rekao "Wish you cancer",mozda je to zato jer mi je MMR veci od 900.

Who knows.

12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Ma da to se nikad ne događa u SCu.(kojeg imam i igrao sam intenzivno neko vrijeme)

Jes li ti ikad cuo za gospodina koji se zove EG IdrA?

I ja se ne sjecam da mi je netko u prosle dvije godine netko rekao "Wish you cancer",mozda je to zato jer mi je MMR veci od 900.

Who knows.

XD XD
I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako je ikoga ikad zanimalo kako opisati Teemoa matematičkom funkcijom,evo vam rješenja {#}.

Prilažem Amumua kao bonus {#}.

http://www.wolframalpha.com/input/?i=teemocurve

http://www.wolframalpha.com/input/?i=amumucurve

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 15:24 (Blizek).

2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ovo je trebao biti izgubljen meč, ali zahvaljujući Talon-u koji je stalno pushao lane dok smo ih mi sve harrasali došlo je do pobjede

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

zasto ja u gold V dobivam oko 10-13 LP za win i gubim oko 20 za lose? 

znaci krenem od 0. dvije pobjedim, jednu izgubim i opet sam na 0

oko 2 mjeseca sam u gold ligi:/

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
12 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

zasto ja u gold V dobivam oko 10-13 LP za win i gubim oko 20 za lose? 

znaci krenem od 0. dvije pobjedim, jednu izgubim i opet sam na 0

oko 2 mjeseca sam u gold ligi:/

vjerovatno zbog toga, ako gubis vise nego sto dobivas s vremenom pocnes dobivat manje za winove i vise gubit za loseve..to se dogodi ako puno vise gubis ili ako si u jednoj diviziji vise od 100 gameova. (ja barem mislim.)

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
neaktivan
League Of Legends

SK I GIANTS

GG SK stvarno su ih rasturili 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 16:57 (intel97).

1 0 hvala 1
13 godina
League Of Legends

Ne kužim ovo

http://na.lolesports.com/season3/split1/matches

ovdje ne piše da danas igraju GG i SK u 20h?

glup sam

http://www.leagueofbalkans.com/index.php/vijesti/lcs/eu-lcs-ovaj-vikend-u-francuskoj.html

vidim sada :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 16:12 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

lol

3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

SK nije pobjedio jer je bio bolji nego je Giants bio nesinkroniziran...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Pauselot {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

ali ipak bilo mi je drago vidjeti nadmočan SK.Mislim ono to se neviđa svaki dan 

12 godina
protjeran
Tkalle kaže...

bitch please

13 godina
Tkalle kaže...

To je  razlog zašto se pobjeđuju gejmovi. Ovi su 3x bolje igrali ovdje.

Čekam danas da ih GG razguzi, baš me zanimaju banovi..brijem da će SK banati khazixa odmah.

14 godina
neaktivan

Ste vidli onog sto je digo majcu? steta sto nije bio zensko xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Nisam rekao da elo hell ne postoji, nego uvijek se nadje koji retard, neki dan 10 partija, u svima sam uživao, kad sam i gubio isto, jednostavno ljudi milina, osjećaj poput nekog competetive gamea.

A vaama svima, trollovi su svugdje, pa i u diamondu,platu,goldu, jednostavno takav je community, no to je cijena f2p.

Nope.

Upravo. Recimo LoL je igra koja je PEGI 13 ako sam upravu nema mnogo djece ispod 13 godina da ju igraju. Dok recimo bubam neki cod je PEGI 18 i ima djece manje od 13 godina da je igraju

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Nope.

Upravo. Recimo LoL je igra koja je PEGI 13 ako sam upravu nema mnogo djece ispod 13 godina da ju igraju. Dok recimo bubam neki cod je PEGI 18 i ima djece manje od 13 godina da je igraju

Does watching your older brother play Diablo 1 when you were  5 y old count ??! {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
12 godina
protjeran
League Of Legends

f2p  ima neke veze jer da se placa moj buraz i njegova ekipa iz razreda i ovi idioti koji su zbog mene poceli igrat nebi igrali i oni nebi bili u bronzi silveru i zvali ostale noobovima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

f2p  ima neke veze jer da se placa moj buraz i njegova ekipa iz razreda i ovi idioti koji su zbog mene poceli igrat nebi igrali i oni nebi bili u bronzi silveru i zvali ostale noobovima

puno ljudi igra lol u hrvatskoj ja sam ostao iznenađen kad sam na kolodvoru čuo neku žensku kako liku daje savjete za build.Mislim ja nemam ništ protiv toga i drago mi je da ima dosta ljudi s kojima možeš popričat o lol-u ali sam sam ostao iznenađen koliko nas zapravo ima 

12 godina
neaktivan
Froggen protiv aAa još jednom dokazuje kakav je on beast. 300 farma u 25. minuti ili sjećam se prošle godine kad je Alex Ich imo 500 farma u 30. Pa onda vi pričate o nekom Reginaldu. :P

P.S. Znam da nije sve u farmu al imat takav farm stvarno dokazuje kvalitetu :D
15 godina
neaktivan
SsjBoku kaže...
Froggen protiv aAa još jednom dokazuje kakav je on beast. 300 farma u 25. minuti ili sjećam se prošle godine kad je Alex Ich imo 500 farma u 30. Pa onda vi pričate o nekom Reginaldu. :P

P.S. Znam da nije sve u farmu al imat takav farm stvarno dokazuje kvalitetu :D

casa OP stalno govorim priajtelju da proba casu mid a on stalno ona nevalja niko ju neigra a ono ona OP

15 godina
neaktivan
intel97 kaže...

casa OP stalno govorim priajtelju da proba casu mid a on stalno ona nevalja niko ju neigra a ono ona OP

Froggen OP*

15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
intel97 kaže...

Froggen OP*

normalno 

12 godina
protjeran
League Of Legends

zasto imam osjecaj da m5 odnosno gambit gaming namjerno gubi?

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Kako Fnatic igra!

Backdoor op! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

solo top yorick vs lux, i naš yorick nefeeda lux -.-

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

zasto imam osjecaj da m5 odnosno gambit gaming namjerno gubi?

gambit gaming win har or troll hard oni ili žešće ovnaju ili su žešći noobovi 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice