- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo isplatilo se null-u sta mi je da account , u 2 dana 170 elo-a
Mogao bi i meni kad već igraš na tuđim acc-ima. ^^
A ostatak?
reka si da imaš još supporta, znači fali nan još jedan
A ja ću igrati šta? Od preostalog mi dobro ide samo top
Ako netko ima volje neka mi se javi u pp da se dog da mi pomogne dignuti elo rating jer uvijek dobijem neke tamo igrace lijeve. Pao sam sa 1251 na 1094 imo sam 2:1 sad imam 2:5. Hvala unaprijed
ja mogu igrat bilo šta ali je problem šta ovaj acc od prijatelja ima najviše AD carrya (čak njih 3) i samo AD rune, junglera iman samo par al moga bi i to možda
Moze i mene netko dodati ako hoce igrat. Igram skoro sve uloge tj. ono sto mom timu treba. I imam ts pa mozemo se skupit nas 5 i igrat premade 5v5.
IG: ErroX1337
Neće bit nikakav stream za cro4lol ?
EDIT: Trazim junglera za sljedeći cro4lol, javite se u inbox.
Cant wait cant wait!!!!

ja mogu igrat bilo šta ali je problem šta ovaj acc od prijatelja ima najviše AD carrya (čak njih 3) i samo AD rune, junglera iman samo par al moga bi i to možda
Pa možemo se mijenjati za te accove privremeno dok traje go4lol. Ajmo reći da mainam adc, sa svojim supportom se razumijem, a na svom accu imam orijentisano champova za sve osim za supporta.
OMG ! Preje*eno, samo što će sad svi počet igrati Noca
Pa možemo se mijenjati za te accove privremeno dok traje go4lol. Ajmo reći da mainam adc, sa svojim supportom se razumijem, a na svom accu imam orijentisano champova za sve osim za supporta.
mogli bi, samo je problem šta na ovome acc-u od prijatelja imaju samo 3 AD carrya, Ashe, Draven i Graves al tribalo bi to bit dovoljno
Pozdrav ljudi, vam treba jos netko za team?
Igram sve. Dosta mi je vise ovih trollova po rankedu ako treba javite mi
Vidim da je krenula invazija na East xD
Nastavi sanjati ;)
Sudeno po videnim na pbe, bit ce normalni 1820 legendary skin :P
Sudeno po videnim na pbe, bit ce normalni 1820 legendary skin :P
Still, I BUY, CRYSIS RIPOFF <3
mogli bi, samo je problem šta na ovome acc-u od prijatelja imaju samo 3 AD carrya, Ashe, Draven i Graves al tribalo bi to bit dovoljno
Ima najviše ad carry champova ali ih ima samo 3? Wut?
ima 16 champova, 5 rune pageova, a jedva full AD rune, ostalo ništa haha
ima 16 champova, 5 rune pageova, a jedva full AD rune, ostalo ništa haha
Kud ćeš dalje, takav i chaox ima
Btw kompetitivan ovaj NA server majke mi, ovo je od neki dan kad sam na redditu u 3 ujutro gledao new, i neki tip stavio first vayne penta i ima 2 IE u buildu
Imao sam u 18 partija 16 pobjeda; došao do 1284 i nakon toga, svaku, ali svaku partiju sam imao leavera ili trola i od kakvih sljedećih 20 partija imam možda pet pobjeda....
Uopće više neću marit za ništa; samo je problem šta bi htjeo odigrat poštenu partiju, ali zbog flamera, trolova i slično to je nemoguće...
Nastavi sanjati ;)
Kaj te muči Njofrica? :)
Vidim da se nije nista promjenilo s comunityed naprotiv jos je gori :S
Trazi se jungler za Cro4LoL pm me ingame za vise informacija (Ginoki)
Nastavi sanjati ;)
Kaj te muči Njofrica? :)
Muči me skupina ljudi koja je na vrhu hrvatskog esl-a al mislim da nisam jedini i da je vama primitivcima dosao kraj.. al dosta offtopica.. bit ce vremena za vas.. doci ce ubrzo vrijeme ;)