League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Hazar kaže...

Jel moguce igdje pogledat bar koji replay

Vjerovatno će biti za download kad završi championship.

Keiichi kaže...
Ahhh zao mi SKa :( al svi subovaj turnir bolji od njih :(
Ovaj zadnji game koji sam viidions iG su vec izgubili na champion picku :D

Malph, shen, , cass i leona... Cc me harder :Q___ jos onaj shen stonje kempai samo bot -_-

ahh valjda ce se poboljsat do sljedece sezone :)

Ocelote je već rekao da su to i zaslužili jer nisu dovoljno vježbali, te da će se pripremiti za iduću sezonu. Ah, zadnji game su baš bili zguženi, takoreći :P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Scumbag riot mi dao 12 ela, 1 do 1400 :(

EUW. KaiseRxy

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U vezi tog Riven championship skina... Skin će biti podijeljen u finalu, a Riven icona na streamu?? Oće skin biti u 1 kodu ili?? Jer sam čitao da će neki na Redditu copy-paste taj kod za skin pa da svi reedamju.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

U vezi tog Riven championship skina... Skin će biti podijeljen u finalu, a Riven icona na streamu?? Oće skin biti u 1 kodu ili?? Jer sam čitao da će neki na Redditu copy-paste taj kod za skin pa da svi reedamju.

Samo prati i sve će biti :D

15 godina
neaktivan

Rekli su da ce na streamu djelit Riven icon kod, koji vjerovatno neću stići pogledati, no dat će se naći po internetu a možda i na BUG-u? :D

Sad za taj skin neznam, no ako bude 1 code skin onda će biti supper :D, možda je to "neslužbeni" dar Riota za Season 2, sl. kad su giftali Judgment Kayle.

17 godina
neaktivan
@banned

Da vidjeh da je na fejsu rekao da cak i planira gaymimg house pa aj Ivi bili pa vidjeli :D

Al da istina nisu se pripremali ni malo... Tih 7 dana pred turnir je nis... Za razliku od ovih azijata koji facerolaju jer vjerovatno samo team practise cijeli dan xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni se svidja sto ovi Azijati unose nove promjene u competitive play za razliku od dosadnih na/eu pickova, baš maloprije gledao bannali Evelyn :D i uzeli Swaina. Nadam se da ce uzet jos neke cudne pickove, poput Hecarima ili Viktora..Dravena

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Top elo, sad jos s nekim do golda :)

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam bas gledao ni jedan game pa ne mogu rec pickove, ali npr juce je lik pickao cass i ownao ocelota iako oce tvrdi da cass nije viable u competitive play :D

previse baziraju na neku tzk "metu" i drze se toga ko pijani plota :D pa ih ovi sasjeku s takvim champovima :D btw eve op :D i ja bi je bana xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@banned

Da vidjeh da je na fejsu rekao da cak i planira gaymimg house pa aj Ivi bili pa vidjeli :D

Al da istina nisu se pripremali ni malo... Tih 7 dana pred turnir je nis... Za razliku od ovih azijata koji facerolaju jer vjerovatno samo team practise cijeli dan xD

Čitam opis moscow 5 igrača na stream stranici, Alex Ich trenira od 8-10 sati dnevno, a oce se zajebavao prije turnira... Više sreće drugi put.

btw. Ovaj kod za skin, ako nemam riven, i dobijem taj kod, kako to ide? Da li otključam i Riven i skin sa tim kodom, ili otključam samo skin pa ga ne mogu koristiti dok ne kupim skin?

16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Meni se svidja sto ovi Azijati unose nove promjene u competitive play za razliku od dosadnih na/eu pickova, baš maloprije gledao bannali Evelyn :D i uzeli Swaina. Nadam se da ce uzet jos neke cudne pickove, poput Hecarima ili Viktora..Dravena

Pa nakon toga rekao bih da samo oni i mogu učiniti Dravena viable pick...

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Bera kaže...

Pa nakon toga rekao bih da samo oni i mogu učiniti Dravena viable pick...

Draven? Pa to je Vayne  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Draven? Pa to je Vayne {#}

Vayne je više viable pick nego draven? Zašto, zato što da bi full iskoristio dravena trebaš pohvatati sve one sikire, što i nije tako lako u teamfigtu, inače, ne hvatajući ih, bolje mi je uzeti gravesa ili tristanu.

17 godina
ParaNO1d kaže...

Draven? Pa to je Vayne  {#}

Vayne je više viable pick nego draven? Zašto, zato što da bi full iskoristio dravena trebaš pohvatati sve one sikire, što i nije tako lako u teamfigtu, inače, ne hvatajući ih, bolje mi je uzeti gravesa ili tristanu.

Ma znam sprdam se. Vidio sam brutalne Dravene ali je teže je nego ostali carryi jer ako ne hvataš q pratički imaš 1 spell manje. Gledam sada Azubu i brutala su... Volio bih da M5 bude prvi ali ovi su brutalni

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ma znam sprdam se. Vidio sam brutalne Dravene ali je teže je nego ostali carryi jer ako ne hvataš q pratički imaš 1 spell manje. Gledam sada Azubu i brutala su... Volio bih da M5 bude prvi ali ovi su brutalni

Ma nije to samo skill manje, više kao stotine izgubljenog dmg-a. Inače, Vayne je viable pick. Doublelift je recimo odličan sa Vayne, Chaox također.

16 godina
League Of Legends

ja mislin da van neće bit code za Riven skin na streamu nego samo za ikonu, a skin će bit moguće kupit samo u periodu od par dana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

El ima ko problema s launcherom? meni nece doci ono play i pise unavaliable koda je server dole. a frendovi mi igraju :S

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan

nisi sam probaj malo ostavit meni reko frend da je on ostavio i mogo je ući 

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

El ima ko problema s launcherom? meni nece doci ono play i pise unavaliable koda je server dole. a frendovi mi igraju :S

Meni je sad pisalo undefined pa je došlo samo u normalu dok sam tražio rješenje na forumu xD

14 godina
neaktivan
Meni je unavaible..
14 godina
neaktivan

samo dode od sebe play. samo nekad prije nekad poslje

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
League Of Legends

Best-of-three Single-Elimination ! 21:00h Quarterfinals: Bye A vs 2 Group B (21h = first game, 22h = 2nd game, 23h = 3th, if needed) 23:00h Quarterfinals: Bye B vs 1 Group A 01:00h Quarterfinals: Bye C vs 2 Group A

može pitanje, tko igra danas? kod cure sam u trstu pa ne mogu biti baš na netu, pa me zanima tko igra da nekako uspijem to odgledati :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Best-of-three Single-Elimination ! 21:00h Quarterfinals: Bye A vs 2 Group B (21h = first game, 22h = 2nd game, 23h = 3rd, if needed) 23:00h Quarterfinals: Bye B vs 1 Group A 01:00h Quarterfinals: Bye C vs 2 Group A

može pitanje, tko igra danas? kod cure sam u trstu pa ne mogu biti baš na netu, pa me zanima tko igra da nekako uspijem to odgledati :D

Fixed it for you.

Inače, koliko znam iG protiv TSM, AF protiv Moscow5. Nisam 100% siguran, neko je par stranica prije napisao.

Ako saznate koji gejm je moskou fajv, javite, nisam baš u toku koji game je ko :D

15 godina

..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 14:04 (Don Strongtoni).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zapravo evo brackets pa se snađite.

http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-world-championship

Fejlali su, kod nas je to 00:00, 02:00 i 04:00. Vidimo se u kasne večernje sate :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 14:14 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

..

Nagađam da će Semi Finals 1 biti CLG.EU protiv AF, a 2 m5 protiv assassina.

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

..

TSM ce dobit ako Regija ne izivciraju i Dyrus ne derpa

EUW. KaiseRxy
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=8901223#post8901223

evo ekipa, ovdje imate sve VOD-ove jučerašnjih gameova.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
Don Strongtoni kaže...

..

Sumnjam, Azubu Frost je dosta jak tim. Čak štoviše jači od TSM-a, ali sve je moguće.

15 godina
xKaiseRx kaže...
Don Strongtoni kaže...

..

Sumnjam, Azubu Frost je dosta jak tim. Čak štoviše jači od TSM-a, ali sve je moguće.

Who said that Azubu frost will own ?? 

<---

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice