Ne radi mi na onome ali na Twitchu radi! Success!
Samo što još nije počelo..
Da, samo odes na leagueoflegends.com odaberes steam gore i voila .
Jel vama ima chata na twitchu? Koliko god refresho nikako da se pojavi..
Ima i na twitchu stream: http://www.twitch.tv/riotgames?utm_campaign=frontpage_player_click&utm_source=http://www.twitch.tv/&utm_content=riotgames
Ne misle oni danas čini mi se..
vec mi polako ova muzika ide na jetra
Džabe sam se ganjo po slavonskoj da dođem na vrijeme na stream...
Ma sigurno neznas :P
Koji je ovo od vas bisera na streamu? :D
ahahaha bas sam ja mislio pitati tu XD
Jel vama pocelo...meni se nemice vec dugo pa kad oni misle pocet.
Jel se samo meni cini ili je twitch.tv Stream puno bolje kvalitete? Nemozes ih ni porediti ..
Kad bi trebao pocet prvi meč?
U šest.
EDIT: OMG DOGAĐA SE NEŠTO!
Jel već bio kod za Yi-a ili sam propustio?
Jel se samo meni cini ili je twitch.tv Stream puno bolje kvalitete? Nemozes ih ni porediti ..
Bolji je zvuk puno, sad nisam gledo sliku
Ajoj refresham stream i sad ga nema ni za lijek pa jel ovo moguće kao da su jučer dogovorili za te sve servere bože šta nisu znali da će bit preko 60000 gledatelja svašta..
EDIT: EZREAL FEEDER OMG REPORT
bolestan meč..
predobar gejm, frost wins
Po ovom scheduleu na stranici je već trebao počet treći meč..
Prvih 10 minuta sam gledo ono WTF?!, IG towerdivea ko lud.
Ma Azubu je ima pre*eben teamfight, Alistara koji CC-a pola tima, predobar cover za ad carryja, Shen taunt OP, Jax OP, a o Vladimiru neću pričat ništa.. :D
ja čekan neki neuobičajeni pick koji će postat FOTM posli turnira
Ma Azubu je ima pre*eben teamfight, Alistara koji CC-a pola tima, predobar cover za ad carryja, Shen taunt OP, Jax OP, a o Vladimiru neću pričat ništa.. :D
Cini mi se ko da nisi gledo game..
iG je unistavo teamfightove, a izgubili su zbog toga sto je Leona bila uhvacena i zbog toga je Corki izgubio GA i pustili su Shena da backdoora, a failali sa uzimanjem barona
Cini mi se ko da nisi gledo game..
iG je unistavo teamfightove, a izgubili su zbog toga sto je Leona bila uhvacena i zbog toga je Corki izgubio GA i pustili su Shena da backdoora, a failali sa uzimanjem barona
Kad imas corkija koji u zadnjem fajtu uleti sa W u protivnički tim ko muha bez glave, onda to pokazuje kolko su imaju jak teamfight. Ne znam o čemu pričaš, Azubu im je uzeo barona 3 vs 5. Ako su imali bolji fajt zasto ih nisu ubili 3 vs 5, jer baron je bio izvan smite zone za oba junglera...
LOL, corki je dominirao.
da, dobar je kid, ali i ja sam skuzio da je s w uletio u zadnji fight, mislim da bi umro ionak i ovak ali ipak cudno mi je izgledalo
Onaj kid je odličan. Evo kao kreten sad buljim u ekran i slušam ovu dvojicu idiota dok ne počne meč. Zna li ko kada m5 igra prvi meč?