League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.450.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Aliser kaže...
null kaže...

Wardovi budi imali timer iznad hp-a http://imgur.com/w5qNy

I najbitnije sad ce znati tko je ubio dragona (pisat će u chat-u). http://i.imgur.com/AzO44.jpg

Pitam se, da li ima to i za Barona?

pa vidis na kome je buff :S

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
null kaže...

I najbitnije sad ce znati tko je ubio dragona (pisat će u chat-u). http://i.imgur.com/AzO44.jpg

ima ubia san ja barona u PBE , pise i za njega 

@null mozda ga zanima koji ga je heroj specificno ubija  

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 20:23 (Anzulolz).
15 godina
Anzulolz kaže...
Aliser kaže...
null kaže...

ima ubia san ja barona u PBE , pise i za njega 

@null mozda ga zanima koji ga je heroj specificno ubija  

neznam kakve to veze ima - dobiva 25 golda više =)

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
scarface797 kaže...

Ko zeli custom game 1v1 na PBE da probamo Jayca,neda mi se pokusati u normalu ga uzeti.(summoner name pbe:scarface797)

Probao sam sada Jayca i moram reci da je champ stvarno preheben meni jedan od najboljih champova u zadnje vrijeme(od Ahri).Po mom misljenju do sada sto sam vidio da ce biti jedan od najtezih campova u igri,sa njim ce se moci toliko toga kombinirati i izvoditi da je to za nepovjerovati.I sto mi je jako dobro npr kada u cannon formi opali q i switcha u hammmer formu moci ce iskoristi q od hammer forme nece biti na cd sto nisam mislio da ce biti tako.Jedva cekam da izade na live client.

P.S new main

Probao sam ga i ja, iako ne previše i mislim da će dominirat top lane-om kad ga ljudi uspiju masterat. Nije OP nego zahtjevan, tko se pomuči da ga mastera, tome će se i isplatiti. Uglavnom, ima strašne spellove i kombinacije, bit će ga teško gankat u top lane-u, a W (cannon mode) će bit nešto prebolesno s Infinity Edge-om u slučaju bot lane-a. {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
17 godina
League Of Legends

Kako je zalosno kad neko misli da "zna igrat" svima pametuje a onda na kraju quita game. . . Takvima nebi ni metak u celo, steta metka nego usranim maljem u po cela da ga se fino zamaze. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
D3ViL kaže...

Kako je zalosno kad neko misli da "zna igrat" svima pametuje a onda na kraju quita game. . . Takvima nebi ni metak u celo, steta metka nego usranim maljem u po cela da ga se fino zamaze. . . .

skužio sam da nema smisla govoriti nešto nekom, jer opet on dalje sere svoje i tako neugled. Samo se bezveze troši vrijeme na glupo pisanje koje beskorisno. Jer tim ljudima nemreš ništ reči jer su oni najjači. zato sam sve češće poceo koristiti /mute all i doviđenja. MIR

15 godina
League Of Legends

Hahah

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

po čemu je sada west bolji od easta (brand moj frend i trola wtf???)

slika govori 1000 riječi slika govori 1000 riječi
R3MZ1
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

po čemu je sada west bolji od easta (brand moj frend i trola wtf???)

jer nije... oba su isti. Matchmaking je sudac :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sada dvije partije s Maokaiem,i da vam kažem-odličan je.
Tenk vrhunski,finisher sjajan.Definitvo skupljam za njega.
Prva partija je bila muka,gubili nenormalno,izgubili sve turrete pa ih pobijedili na kraju(vs bot intermid),
dok je druga bila PvP,na kojoj sam mijenjao build i došao do savršenog tenka.

Totalni own,ali ono uzmem dvojicu na sebe i jednostavno ih skinem na nekih 10% i pobjegnem.

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Prva partija je bila muka,gubili nenormalno,izgubili sve turrete pa ih pobijedili na kraju(vs bot intermid),

Totalni own,ali ono uzmem dvojicu na sebe i jednostavno ih skinem na nekih 10% i pobjegnem.

To je daleko od savršenog builda i btw tenk sa samo 8 assistova? Čini mi se da si ga ti igrao kao fightera, a ne tenka. Ima dosta ekipe koja igra tenka, a govori ks, ili ne želi prvi pod turet i takvi imbecili

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
pandza94 kaže...

To je daleko od savršenog builda i btw tenk sa samo 8 assistova? Čini mi se da si ga ti igrao kao fightera, a ne tenka. Ima dosta ekipe koja igra tenka, a govori ks, ili ne želi prvi pod turet i takvi imbecili

Najbolji su mi oni što gankaju kao rammus i onda uzmu kill umjesto da daju laneru, rofl.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Trazim duo partnera za ranked, krenuo sam prije par dana imam oko 7 ranked winova (1030 elo/rating) i 400 normal winova, većinom igram ad carry ili jungle...Add @ LoL : Xprime9591

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sveukupno LoL-a imam nekih 15-tak partija tako da,

igram što mi se svidi te ga opremim kako mi se svidi.

Kombinacija takvog Maokaija mi se pokazala dosta

uspješnom,dosta jakom te rezultira pobjedama,

tako da je ne planiram mjenjat niti je stavljat

onakvom kakvom je lvl30 igrač vidi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Sveukupno LoL-a imam nekih 15-tak partija tako da,

igram što mi se svidi te ga opremim kako mi se svidi.

Kombinacija takvog Maokaija mi se pokazala dosta

uspješnom,dosta jakom te rezultira pobjedama,

tako da je ne planiram mjenjat niti je stavljat

onakvom kakvom je lvl30 igrač vidi.

Vidi, i trebao bi pratiti savjete koji ti daju iskusni igrači, jer tako naučiš dosta toga, samo kolega to nije na neki ljubazniji način rekao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
League Of Legends

Znaš što ću ti reći, ima nešto u tim savjetima. Ali nekad davno su ljudi mislili da je zemlja ravna ploča i tko je mislio drugačije, završio je na lomači. Danas se napamet zna kakav je build za kojeg heroja, tko faila dobije ban.

No zemlja nije ravna ploča, niti svaki heroj u svakom trenutku igre ima jedan jedini build. Ono što ja radim s Nidalee i totalno netipičnim buildom za nju zaslužuje tri banane, ali skoro svaki gejm je won, ako ne, bar nisam razočarao tim.

Tako da se isplati trollati na normal partijama, istraživati mogućnosti svog heroja kako bi ih mogao prilagoditi bilo kojem trenutku runde.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 5 hvala 1
14 godina
neaktivan
League Of Legends

koje rune kupit za akali

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sve ok,shvaćam poruku ali gle,

ako mi ide sasvim dobro s Maokaiem i sa buildom kojeg sam sam sastavio,

ja se ne žalim.
Praktički svaku rundu imam preko 15 killova i ispod 2 deatha uz nekoliko assistova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

To je ok. Zajeb je što carryju uzimaš killove, ali to nije tvoja krivica, već je carry sam nesposoban i ti si iznio rundu do kraja.

Ja također kada vidim da imam nesposobnog carryja/e, uzimam stvar u svoje ruke i završim victory rundu sa evo npr. Nidalee 20-8-22. AP=800, max range javelin ubija teemeka one-shot-kill. Naravno, onda me svi reportaju, što je žalosno, jer sam preuzeo ulogu carryja i skupljao killove umjesto da se carry feeda, a naš carry je trynda na 9-16-3.

Poanta je samo pratiti partiju, jer ako se partija ne razvija po ps-u, niti ti ne moraš biti heroj koji je po ps-u već slijedi prilagodba.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
null kaže...

Ovo za wardove je ok.. makar su imali i dolje ispod hp-a kolko jos traju, a ovo za dragona i barona je malo glupo jer sad npr ako baron/dragon nije wardan(od strane protivnickog tima) i vas ga tim ubije, protivnicki tim nece ni znat da ste ubili dragona, a za baron nece znat kad dolazi... a sad se to sve olaksalo...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam ti ni što znači carry ni što ap tako da..
Ali ugl. mrzim kad me u PvP ranka s igračima mojeg lvla

koji su uobičajno njubovi.
Evo jednog primjera: 

P.S.Kako mrzim ovu Ashe i ostale brze majmune.
Izmlatim ih pošteno,da bi mi pobjegli sa 10%HP-a.
Trebam nešto uvrstiti u build da mi dadne još movement speeda. 
Prije sam igrao Ashe i Kayle,koji su mi bili sasvim ok,dok je ovaj Maokai majka.

Da imam nekog pametnog s kim bi igrao,da me malo uputi kad pogriješim,

pa ne bi izgubili partije. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
pandza94 kaže...

uobicajno u mid/late sam prvi pod turretom,gledajući da nemam one rune/masteries(kako se vec zove),nabildam preko 3k HP i preko 250psh armora.

Popijem dosta damagea od turreta,ali sreća pa moj support se igra s njihovim minionima...

EDIT:Maokai košta 6300 IP....
To je puno. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 13:31 (pandza94).
15 godina
ERROR1911 kaže...

Zašto mi postavke na lolu mi se ne spreme svaki put dok dođem u igru sve je po default i opet namjestim i drugi put dok uđem opet default 

Zašto?

Itko?

15 godina
pandza94 kaže...

1.)Ali ugl. mrzim kad me u PvP ranka s igračima mojeg lvla

2.)Da imam nekog pametnog s kim bi igrao,da me malo uputi kad pogriješim,

pa ne bi izgubili partije. 

1.) A skim da te stavi? S menom mozda?

2.) Kad ti je neko "pametan" reko da krivo igras Maoa ti si reko da neces slusat lvl30 igrace, a sad bi nekog da te nauci igrat, pa ko tu koga?

pandza94 kaže...

3.)uobicajno u mid/late sam prvi pod turretom,gledajući da nemam one rune/masteries(kako se vec zove),nabildam preko 3k HP i preko 250psh armora.

Popijem dosta damagea od turreta,ali sreća pa moj support se igra s njihovim minionima...

4.)EDIT:Maokai košta 6300 IP....
To je puno. 

3.) Ma mozes imat i 10k HPa ako ides diveat 3v5 samljet ce te, trebas dobro procijenit jel se isplati diveat.. 5-6killova s full tankom je vrh, da je od ovih 26 killova iz zadnje partije ajmo rec 13 na AD i 13 na AP carryu pobjedili bi..

4.) Nije :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
Don Strongtoni kaže...

3.) Ma mozes imat i 10k HPa ako ides diveat 3v5 samljet ce te, trebas dobro procijenit jel se isplati diveat.. 5-6killova s full tankom je vrh, da je od ovih 26 killova iz zadnje partije ajmo rec 13 na AD i 13 na AP carryu pobjedili bi..

A tko je kriv za to? Tenk? :D

Ne bi pobijedili sigurno.

Fuck me I'm famous.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prelazim s druge igre pa mi nije baš za zamjeriti sve.
Ovako tamo sam imao matchmaking gdje bi me sa sličnim levelom

ubacilo u partiju,dok ovdje me nekad ubaci sa lvl30,nekad sa first-timerom.

To izričito utječe na partiju(pogotovo na ovu posljednju,lik tek počeo igrat i naravno

zas*rao cijelu jednu PvP rundu).

Ono što sam rekao za ispravljanje grešaka,odnosi se na gameplay,ne na sami item build,

jer sam sastavio svoj i samo sam pitao ima li tko kakvih prijedloga da dignem movement speed,

jer mi je dosta onih brzih koji pobjegnu čim ih spuca sapling. 

Da imam jednog kvalitetnog stunner/support kraj sebe,mislim da mu nije prvi put

da igra,bilo bi odlično. 

Naravno da bi pobijedili kad bi imao DRUGE IGRAČE.
Ova dva su se prilično krpali iza mene i išli 1v1,gdje bi i gubili,dok

bi ja sam držao par njihovih heroja.Naravno,dolazi do frustracije kad

izrokam dvojicu na nekih 10%,ubijem jednog i naravno taj drugi ubije mene,

a od mog tima ni traga ni glasa.
Sad pogodi gdje su,još se nisu respawnali.
Pitam se zašto?Išli su ganjat lika  koji ih odvede u zamku i što bude?
Stunnaju i DPM-aju ih ko male bebe. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 14:41 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...
Don Strongtoni kaže...

A tko je kriv za to? Tenk? :D

Ne bi pobijedili sigurno.

pa zapravo da,ak tenk uzme sve killove carryju nemože on sam caryat,pogotovo ne maokai :D,tankovi trebaju prepustit killove carryima i kasnije ih protectat dok oni rade dmg,to je poanta tanka

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
death_zombi kaže...

pa zapravo da,ak tenk uzme sve killove carryju nemože on sam caryat,pogotovo ne maokai :D,tankovi trebaju prepustit killove carryima i kasnije ih protectat dok oni rade dmg,to je poanta tanka

OK, teorija štima. No gdje su ondy carryji? Zašto oni ne uzimaju killove?

Ovdje se lako da zaključiti da su carryji low elo skill... tu je onda najbolje sam uzeti stvar u ruke i voditi gejm.

Fuck me I'm famous.
13 godina
League Of Legends

Odlucija san se na nocturna i dobro sam odlucija fala svima na preporuci ;)

Prvi game od kad sam ga kupia {#}

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Ono što sam rekao za ispravljanje grešaka,odnosi se na gameplay,ne na sami item build,

jer sam sastavio svoj i samo sam pitao ima li tko kakvih prijedloga da dignem movement speed,

jer mi je dosta onih brzih koji pobjegnu čim ih spuca sapling. 

Da imam jednog kvalitetnog stunner/support kraj sebe,mislim da mu nije prvi put

da igra,bilo bi odlično.

Fulao si sport.

Svoj build ne možeš sastaviti, možeš imati enki okvirni, ali se uvijek trebaš prilagođavat protivničkom timu. Igraš tenka,, pa gledaš, ako su ad malo više stavljaš armora, a i za tankat turrete je armor neophodan, ako ima dosta AP castera malo više fokusiraš MR itd...

Tebi movement speed ne treba, Maokai nije heroj koji je zadužen za branje killeva, a pogotove ne za chaseanje low HP preživjelih.

Tvoja zadaća je uletiti prvi među njih, preživjeti dobar dio onoga čim te pogode, i dok su im abilitiji na cooldownu, tvoj tim uletava i roka najveće dmg dealere u njihovom timu.

Tako da moraš prvenstveno shvatiti namjenu tvog heroja.

Recimo da je ovaj game koji si izgubio umjesto tebe neki AD carry, recimo Vayne, imao taj score, mogao bi nositi tim do pobjede bez problema.

Ti kao tank jednostavno ne možeš carryat svoj tim, i tu leži jedan od razloga poraza.

Ovo što s etiče stunner/support, opet si krivo shvatio; ti si zapravo neka vrsta supporta, netko tko nije zadužen za killove, nego da ih osigura i olakša.

EDIT: ako baš želiš dobiti na Ms, kupi FoN (Force of Nature) must have item za svakog tenka, a dobivaš i lagani MS buff.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 16:16 (FlyBoy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice