Mozda sam vec dosadan jel ima tko za ranked team 5v5 eune nije bitno na kojoj poziciji igrate, moze preko pp.
Ima jos mjesta ako nekog zanima
Mozda sam vec dosadan jel ima tko za ranked team 5v5 eune nije bitno na kojoj poziciji igrate, moze preko pp.
Ima jos mjesta ako nekog zanima
Čoeče, 42 killa za 24 minute, dobra dobra :D
Sigh steta sto je Kassadin ovako cesto banan.
fala bogu da je stalno banan kad ljudi ostave prvi pick kassu uvijek jebno izgube lane od jbnog talona i imam beskorisnog ap carrya
To kad igraš protiv nubova . :joke:
Nije mi jasno zašto Kassadina i assasine ne igraju na turnirima, sve češći je squishy top, a protiv njih su assasini prejaki.
Nije mi jasno zašto Kassadina i assasine ne igraju na turnirima, sve češći je squishy top, a protiv njih su assasini prejaki.
finale DH-a alex je uzea kassadina i jednostavno nije napravia to sta se ocekuje od kassadina jer je dobia maokai u jungli i karthusa na midu , izpushan lane i dovoljan CC prije 6-og da ga ubiju , mi kad pricamo o kassadinu mi razmisljamo ton roamanju i 2shootanje ljudi , na turnirima je druga stvar totalno taj heroj je preriskantan pick ka sta se i vidilo
Ovako lagano vec jako dugo nisam winal rankeda... Il je moj team bil dobar il su oni jako losi.. al ja sam caryal botom lane ;)
Score 0-1-8.
Sory za ovo bjelo dolje al nije mi se dalo nes previse oko toga petljat..
Jel ima ko pbe acc za posudit?
Jel tako teško napravit ?
Stisnem play now , i samo se refresha
Ispod datuma rođenja imaš Region (change) - klikneš na to i staviš: Public Beta Environment. Nadam se da sam pomogao
Garant koristiš chrome . Probaj na firefox ili IE.
Hvala ljudi, rego sam se :D
Nema to veze s tim nego treba promjeniti region u Public Beta Enviroment
finale DH-a alex je uzea kassadina i jednostavno nije napravia to sta se ocekuje od kassadina jer je dobia maokai u jungli i karthusa na midu , izpushan lane i dovoljan CC prije 6-og da ga ubiju , mi kad pricamo o kassadinu mi razmisljamo ton roamanju i 2shootanje ljudi , na turnirima je druga stvar totalno taj heroj je preriskantan pick ka sta se i vidilo
Ma razmišljao sam o njemu i assasinima kao counter pick sve češćoj squishy meti ( top i bot ), jer i sam znam da se lako countera.
Saint je moj uzor u smiteanju Draga i Barona xD
Nema to veze s tim nego treba promjeniti region u Public Beta Enviroment
Ima veze !
Jer sam ja prije koji dan imao isti problem i koristio sam chrome.
Zatim mi je palo na pamet da je možda problem u browseru što se na kraju ispostavilo točno jer sam uspio završit registraciju na firefox.
Tko kaže da Master Yi nije OP u pravim rukama je luđak. (ne gledajte ove iteme koje sam kupovao, samo sam si htio nabit health i attack speed da unistim nexus što prije)
svaki champ je OP u pravim rukama
Ne isplati ti se uzimat rune do 20 lvl,jer onda mozes kupit tear3 rune.
Ma joj, komplicirano, ja radim kako znam i kako mi ide, a eto sad.
Peta pobjeda za redom, da nastavljam ili da ne igram više? Da odmorim malo?
Ma joj, komplicirano, ja radim kako znam i kako mi ide, a eto sad.
Peta pobjeda za redom, da nastavljam ili da ne igram više? Da odmorim malo?
Igraj dok te ide :)