League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ton7 kaže...

ako je hon fail zasto onda lol kopira heroje??

O čem pričaš ti? Legionar je kopija Axa iz dote, a Darius osim animacije ultija nema nikakvih sličnosti s njima.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:28 (Septah).
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
AOMB kaže...

jos jedan ss iz skole ad carrya

http://oi49.tinypic.com/qz4pop.jpg

htjedoh ti rec svaka cast al onda 2 phantoma {#}

Zašto ne prodaš šlape kad ideš 2 PD-a? Mislim da imaš već sasvim dovoljno movementa sa 2 PD-a bez obzira na nerf.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
@septah

HoN nije fail igra.... Mnogo teža od lola i mnogo više skilla zahtjeva za igranje stoga ne trabunjaj bezveze xP

Sto se tiče jel kopija ili nije ne bih znao, ali moj buraz je to bas jučer rekao da je sličan heroj legionaru :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
agent47thehitman kaže...
AOMB kaže...

jos jedan ss iz skole ad carrya

http://oi49.tinypic.com/qz4pop.jpg

htjedoh ti rec svaka cast al onda 2 phantoma {#}

Zašto ne prodaš šlape kad ideš 2 PD-a? Mislim da imaš već sasvim dovoljno movementa sa 2 PD-a bez obzira na nerf.

vise se ne isplati prodavat bootse za jos jedan phantom dancer 

EU West: slimyyy
17 godina

Eto zadnji meč sat vremena. Ezreal na all chat stalno zove nekog 1 na 1 i svaki puta zagine ili ga gankaju imao je 12/19, Maokai ne želi bit tenk, Pantheon i Xin nisu htjeli pushat i naravno da smo izgubili. Nekada mi se čini da LOL igraju samo oni s poteškoćama u razvoju ili sam ja toliki baksuz da je nemoguće da dobijem normalan tim u kojem će ljudi malo razmišljati glavom...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
League Of Legends

A zajeb je što se treba odmah u početku dogovoriti što i kako... kad počne feedanje, onda piši kući propalo.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najbolja je stvar što smo vodili i po killovima i turretima... ali ne nitko ne želi pushat nego su se farmali ili ginili dok su sami išli... stvarno tolikih idiota ima u LOL-u da mi nekad dođe da obrišem LOL. Riot bi trebao uvest neki test inteligencije kod registracije ili malo bit žešći prema feederima. Ne možeš mi crknit 17-18 puta u partiji, a da to nije namjerno... i to da je samo jedan takav još nekako ali 2-3 takva u istoj ekipi

17 godina
League Of Legends

A evo ja kupio Fioru, prvi game sa njom na topu, i počel sa 3/0 protiv Riven, doduše killovi nisu bili na Riven, nego od gankova, al sa 3 killa sam mogo puno lakše onda protiv Riven, i lijepo sa gankovima kill po kill išlo čisto fino za prvi put.

Al eto naš Ali je tvrdio da može mid protiv Swaina, dok smo imali Gragasa, i nije htio ići bot, i dok su se oni svađali, Swain se nafarmo ko lud, i u group fightima nismo ništa mogli, budući da je Gragas bio underfarmed Ali se nije mogo uspoređivat s Swainom, ja sam ganko ko lud i došao do 7 killova, al nije pomoglo prema njihovom Nocturnu koji je imao 16/5, tak da eto, takav troll još nisam videl.

Alistar mid, al što možeš, ima svakakvih ljudi.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...
@septah

HoN nije fail igra.... Mnogo teža od lola i mnogo više skilla zahtjeva za igranje stoga ne trabunjaj bezveze xP

Sto se tiče jel kopija ili nije ne bih znao, ali moj buraz je to bas jučer rekao da je sličan heroj legionaru :)

lulz

ontopic: jel ima iko da mu se iga duo ranked, elo oko 1530

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...
@septah

lulz

ontopic: jel ima iko da mu se iga duo ranked, elo oko 1530

Ak mi das 400elo-a :D

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Izgleda da me nešto ide ranked ovaj tjedan. 7 win zaredom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
noodle kaže...

Izgleda da me nešto ide ranked ovaj tjedan. 7 win zaredom

omg sad kad si to napisao ide ti lose strike {#}

15 godina
neaktivan

Tako i ja mislim da bude loose strike počeo. 

BTW M5 vs AL

http://www.solomid.net/livestream.php?s=1426

13 godina
neaktivan
League Of Legends

aaaaaa,bole me oči od 480p :/

btw.samo da vam kažem da sam jučer navečer zatražio refund za caitlyn koju sam kupio sa ip i evo danas posljepodne su mi ih vratili hihihihi,iako kažu da to ne rade :D

TheGreatHoudini, May 25 09:22 (PDT):

Greetings Summoner,

We do not do this normally, but I was able to make an exception and have refunded this content for you.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

e da,da vas jos nešto priupitam :D

imam sada 12k ip hehe,pa sam si mislil da si kupim yoricka,kaj vi mislite o njemu?

je li dobar za ranked? znam da nema bas puno counterpicka pa si mislim da bi si mogo s njim malo elo podic,trenutno se vrtim oko 1500.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Yorick je dobar za counterpickati, ali u teamfightu i nije nešto previše. Nisam viđao dobre yoricke. Moje mišljenje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga da kupim? :D

3 Karthus
11 Udyr
14 Anivia
4 Rumble
0 Twitch
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Što mislite o Fiori top, viable?

Vidio ih par da rasturaju, i sa par killova postaju pravi gnjavež kasnije.

Prikupilo se 8360 IP, pa sad razmišljam, Volibear, Fiora ili neko treći, hoću dobrog topa s kojim je relativno lako farmati :P 

Darius? Dobar top, dobar farmer, isto beštija ako dobije kill - dva.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

10 sekunda,pogledajte prijatelje,a wild haris771 appears {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

10 sekunda,pogledajte prijatelje,a wild haris771 appears {#}

Siv HD uses wild haris771! It's super effective!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
League Of Legends

Jučer sam refundao 3 championa i dobio ip za otprilike 8 sati. Radi se o championima koji nisu kupljeni u roku od mjesec dana.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 10:59 (Keops).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Jučer sam refundao 3 championa i dobio ip za otprilike 8 sati. Radi se o championima koji nisu kupljeni u roku od mjesec dana.

kaj tu sad cudno? ja refundo prije par tjedana skin koji sam kupio dok je izaso(jaximus) pa kaj? :P samo mi je glupo sto su napravili da dok refundas mozes 3 opcije refundati a ako npr samo jednog skina refundas nemozes poslje opet jos 2 stvari :S

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

mogu refundati neki skin koji sam prije kupio?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

EL kome jos osim meni dok oce gledat video preko lol replaya mini mapa preko pola ekrana?

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
protjeran
Tkalle kaže...

EL kome jos osim meni dok oce gledat video preko lol replaya mini mapa preko pola ekrana?

ne

13 godina
neaktivan
League Of Legends

znali neko dali je moguce,msm da nie al ato,da se iaoko sam koristi refund 3 puta ,za 2 shampa i skin,koristi opet,jer sam se zajebo kupio sam malzaharu 2 skina,pa reka da prodam jedan ako moze,tacnije da ga refundam,jer mi je glupo,nmg igrat obadava uvjek,bolje da kupim jos nekome

0 0 hvala 0
14 godina
Tkalle kaže...
Keops kaže...

kaj tu sad cudno? ja refundo prije par tjedana skin koji sam kupio dok je izaso(jaximus) pa kaj? :P samo mi je glupo sto su napravili da dok refundas mozes 3 opcije refundati a ako npr samo jednog skina refundas nemozes poslje opet jos 2 stvari :S

Jel bi trebalo bit čudno ? Ja sam čuo da se mogu refundati championi koji su kupljeni u roku od 30 dana pa dajem informaciju onom ko to još nije radio da može prodati bilo kojeg championa bez obzira na datum kupnje istoga. Što se odmah pališ ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina

Kupio Dariusa, 2 meča, dvije pobjede. Nije OP. Jako je ovisan o itemima... ugl. kupujem sve tenkasto što daje i AD

13 godina
neaktivan
League Of Legends

po nekom mom misljenju pravi Op champ je onaj koji moze uz dobrog igraca da bude jak i bez itema,ili sa nekim slabim itemima,jer budimo realni nema dps koji je los sa 2 blooda,2 infinitya,2 dancera,ili mage sa dosta AP,al pravi Op moze sve to da radi i sa puno salbijim itemima,

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice