Riot je preblag prema ovakim imbecilima... Svi LV30 i da neko toliko feeda. Trynda pogotovo. Takvima ban for life
budi sretan što ovo nije ranked tamo su svi kao pametni pa ima puno gorih slučajeva
Riot je preblag prema ovakim imbecilima... Svi LV30 i da neko toliko feeda. Trynda pogotovo. Takvima ban for life
budi sretan što ovo nije ranked tamo su svi kao pametni pa ima puno gorih slučajeva
ulalala,sta sam sad raido sam teemachem,kako volim kad stekaju hp...pa ih lagano sa maredsom pokosim
Evo, lol bugovci ovo je moj prvi video i u njemu sam metnuo zanimljiv prikaz 4vs5 partye na rankedu. Nisam neki stručnjak u Sony Vegasu ali sam se snašao, htio sam pokazatio kako team sa 4 igrača može dobit i tim s pet igrača, s pametnom igrom i teamworkom. U početku smo počeli jako dobro dobili prednost 10 razlike no poslje u game-u nam se Noc diskonektao i sve je otišlo u k**** prije toga smo uspjeli i Barona ćopit.... Počeli su nas pushati Trynda se nafarmao srušio tri turreta i nabrao killova, poslje krenuli na nas to jest na mid tower s Baron buffom gdje se sve i odvijalo...
Kad se samo sjetim kako je ovo bila dobra tema o LoL-u u početku, bili smo ja, Blizek, haris, slimy, scar, lord nofak, ner0 i još par nekolicina ljudi al se ne mogu sad sjetit svih, i tad su rasprave bile samo o igri, a danas je došlo još novih ljudi tu koji konstantno plaču na gluposti za koje im mi ne možemo pomoći, a one za koje možemo (smite, clarity, fail buildovi), tu nas nitko ne sluša....
Ajd ljudi prestanite više offtopičariti ili lijepiti slike pwnanja protiv noobova, ili 4v5 gejmova ili na niskom ELO-u... jer je takav problem ownat retardirane ljude, jel? ili trollove....
Ajmo malo pričat o LoL-u napokon, jel se sjeća tko o čemu se tu radi? Heroji, item buildovi, zanimljive strategije i ideje, možda kakva dobra team kompozicija, nadolazeći heroji, vaše mišljenje o njima i tako...
Dakle Darius, što mislite vi koji ste ga probali na PBE (za one koji još ne znaju to je Public Beta Environment), što biste mu buildali i zašto? Koje rune budući da već ima armor pen.? Koji ability maxat i zašto?
igra san nesto malo sa scaron dariusa , heroj sam po sebi je dosta dobar , maxanje Q-a izgleda mi ka najbolje (dosta jak dmg) , cisto sumnjan da ce ga ostavit napravit ce riot neke promine na njemu pogotovo nesto oko ulti-a , build bi mu nesto odgovara sa trinity-en i vise tankastih itema nego DPS , jedini problem oko heroja je da nema escapeova
Da jucer smo ja i slimyyy malo igrali Darisua manjevise se zajebavali champ izgleda dosta zanimljivo,slazem se sa vama da ce dobiti nerf ali ne tako velik kakav vecina ocekuje,sto se tice rune ja mislim da ce se ici flat dmg na markovima i quintovima,armor sealovi,mr/mrperlvl glyph,sto se tice builda trinty ce biti jako dobar ja mislim zbog w i q,e izgleda takoder jako zanimljiv neobican,mozda ce jos bt biti jako dobar i naravno par tankasti itema,jedino ovo q izgleda malo zajebano nije bas tako lako pogoditi na onaj dio sto radi veci dmg ako ste jedan do drugoga i autoattackate, jedino ako ima 175 attack range onda ne bi trebao biti neki problem.
Sada par rijeci sto se tice ove rasprave,Unimatrix je manje vise upravu sa svime sto je rekao i slazem se dosta sa njime,pogotvo oko ovoga sto placete/spamate temu sa stvarima oko kojima vam ne mozemo pomoci,dok nas ne slusate oko ovoga sto vam preporucujemo kao npr ovoga oko claritiya.
Doktor sto se tice claritiya to ti je manje vise usless spell pogotvo u late gameu,sto se tice da ostane brzo bez mane kasnije kada nakupis vise gameova ako igras na midu stalno ces dobitvati blue buff,ako stvarno tako imas problema sa manom preporucio bi ti da uzmes sealova(zute rune) mana regen per lvl,masterise za mana regen i 1-2 dorans ringa.A i dosta mid champova builda ROA(rod of ages) koji ti daje dosta max mane,puno je bolje po mom misljenju da uzmes ignite ili exhaust koji moze promjeniti rezultat team fighta ako ih pravilno upotrijebis.Toliko od mene cya
Evo baš sad igram, cijeli team nezna i progovorit riječ na engleskom. Da ne spominjem da mi kradu buffove u jungli ( inače igrao s junglerom). No dobro snašao sam se brzo, najbolji recept " END GAME".
novi role,troll in da base,nezahtjeva mnogo skila,bilo koji ga champion moze igrati,no najbolji u tome su tryndamere i evelyn,nezatjevana rola,build je vrlo opcionalan,najbolji spellovi su clarity i surge,a vrlo dobro je uzeti i revive
Dobro da nemože iz baze u bazu gađat strijelom. Kakvi heroji omg.
Mislim svaka čast liku, treba i to moći, al strijela s toliko rangea...
Ne, potpuno sam ozbiljan. Igrao sam nekad davno lol, sad već jako dugo nisam. Al ono, range do pol mape?
Ne, potpuno sam ozbiljan. Igrao sam nekad davno lol, sad već jako dugo nisam. Al ono, range do pol mape?
global range, priko cile mape... nema veze šta odavno nisi igra, Ashe je u igri od početka i ulti joj ima global range od početka i ne razumin šta je tu OP ili šta je čudno?
meni je samo krivo (da krivo,mad ili kako hocete) sto ljudi kao doktor imaju partije u plusu,a uzimaju clarity na midu,ja koji sam morganu,vlada,kennena,kassadina,swaina danas pobjedio na midu imam partije u minusu,koji se oznojim a nemogu pobjedit ranked,jer vec 4 put zaredom (a to kolega entertainer moze potvrdit) liva top al sto je najgore,pre toga nafida.kad ce vise ljudi pocet nastojat da budu bolji u lolu,pa i ovi sa foruma poceti slusat,ja sam uzimao tiamat na udyru,isto tako je radio,ali tek danas shvacam kolko je taj item beskoristan na njemu,treba vise da ljudi odustanu od buildova,pa jbt ako si 30ti lvl imas preko 500 partija,a nemozes u 3 gejma znat sam sta kupit na kojem liku onda ovu igru netreba ni igrati
doktore ja nemam nista protiv tebe,al moras da bi mi ulazili u bilo kakvu raspravu odustat od buildova,pocet razmisljat sta buildas (jer sam te vidio da stackas hp protiv likova kojima se dmg stacka tvojim hpom),to je znaci ogromna greska sa tvoje strane,moras shvatit da postoji odredjen trenutak u igri,kad je neki item must,a da nekad je taj item epic fail,procitaj iteme,pamti,razmisljaj i onda se izvini likovima na forumu jer ti stvarno samo pokusavaju pomoci
igraj premade, to je jedini način da izađeš iz bilo kakvog minusa, ja san sad trenutno 189 winova u plusu ali to je velikin dijelon bilo zato šta san igra premade, isto ka i ranked, ja san u season 1 ima elo ja mislin oko 1040 tako nešto, a zna san da zaslužujen više ali jednostavno nisan moga carryat teške njubare i onda san lipo pričeka da resetiraju elo u season 2, pričeka san još misec dana da se oni noobovi kojima se isto resetiralo vrate na svoj elo koji je ispod 1100 i onda san počea sa braton igrat, diga san elo bija na 1643 i to bez ikakvog problema i onda san presta igrat jer mi se PC pokvaria pa nismo ja i brat mogli zajedno igrat pa san počea gubit elo jer nisan bia aktivan u rankedu, da nebi puno izgubija počea san opet solo igrat i evo sad mi je elo 1460, drastično je pa čin solo igran, u jednoj večeri san izgubija oko 80 ela, izgubija san ja mislin 5-6 partija i u niti jednoj nisan feeda, čak san u 2 bija dosta nafidan, a u jednoj san potpuno uništija njihov solo top ali zato su tu dežurni heroji koji se pošteno pobrinu da izgubiš game, ovo nije igra u kojoj se uživa solo i ako je igraš ka takvu samo će pružit suprotan učinak u šta se možeš uvjerit gledajući postove na ovome forumu, nađi nekakav team i igraj sa njima i polako će sve doć na svoje
A eto, izgleda da se svi borimo s tim retardima čak i u rankedu, pa ajmo malo o strategijama za izvlačenje iz "elo hella", uzmimo da je to u našim slučajevima ispod 1400. Dakle vi koji ste uspjeli dić elo, koje heroje ste igrali, koje pozicije u timu, duo Q il solo, da li ste ustrajali da dignete taj elo rundama i rundama rankeda po danu ili ste jednostavno bacili tu i tamo koji ranked pa se digao elo s vremenom....
Može netko napisati System R ??
Tj Potrebno Minimalni i Preporučeno Hvala!
A eto, izgleda da se svi borimo s tim retardima čak i u rankedu, pa ajmo malo o strategijama za izvlačenje iz "elo hella", uzmimo da je to u našim slučajevima ispod 1400. Dakle vi koji ste uspjeli dić elo, koje heroje ste igrali, koje pozicije u timu, duo Q il solo, da li ste ustrajali da dignete taj elo rundama i rundama rankeda po danu ili ste jednostavno bacili tu i tamo koji ranked pa se digao elo s vremenom....
ja osobno kad san se diga sa oko 1200 do 1600 san igra sa braton pantheona bot najčešće, ja pantheon on support, radi savršeno čak san se i jedno vrime boja da će ga nerfat koliko mi je dobro išlo, a kad nebi igra pantheona onda bi igrali klasični AD carry + support bot, jedan mali problem je bia šta nismo imali drugi account koji ima dovoljno heroja i runa da se igra išta drugo osin supporta, a i na laptopu je bilo malo čudno igrat jer nismo navikli ali da smo imali drugi account koji je ima dovoljno runa i heroja onda bi vjerojatno preuzeli neke 2 uloge koje mogu kontrolirat game tipa mid i jungler
neman ni ja bog zna koliki elo (1347), i moj najbolji ti je savjet da igras premade sa nekim tko zna igrat svoju rolu i da uzmete dva lanea ili lane i junglu.
trudi se last hitat sto bolje mozes, callaj ss, wardaj i nemoj se ni slucajno svadjat sa suigracima, i btw ako ti triba duo (Lovac Luka na NE)
ja sam,vjerovali ili ne izgubio ranked sa udyrom 23-3,gotovo da sam kosu pocupao,a sto se tice dua,radim ga sa entertainerom i ni to neradi,od 4 partije 3 puta smo osvojili lane,znaci sa ad carryem 4-5 killova,i oko 50-100 vise farme,al sve ti to pada u vodu kad top nafida wwka,ireliu,i sto je najzesce onda liva,jedino rjesenje lezi u tome da riot uvede auto ban sistem za livere,znaci pocinje sa 12 sati (jbg nekad se fkt mora livat) pa 24 i povecava se,il se opameti il nemoj ni igrat ranked
Imal tko ovdje da bi igro ranked bilo koja uloga. Trenutno sam unranked pa mi treba pomoc jer mi je dosta kretena kao sto sam igro u timu s varusom koji je imao 59 dmg i 30 ap.
Vec je postalo smjesno kako neki ljudi ovdje boluju od kronicnog "elitizma" pa nalaze sebi pravo da drugome "seru" jer eto on koristi spell koji njima nije "viable" ajde tupani zamislite da ste kenguri i odj*bite u laganim skokovima.
Pazi ovo lik se hvali na forumu kako je vec nekoliko puta banovan radi "temperamentnog" komentiranja suigraca, pise kako quita game ako netko ne pravi build "po njegovom gustu" kako sam trolla matcheve iz zabave i ne zanima ga sto drugima kvari 20-40tak minuta matcha a onda jede govna oko Clarity-a na midu, daj molim te sidji s te grane i pojedi bananu.
U ostalom zasto svi ovdje pretpostavljaju da ako imas puno winova moras bas svaku partiju odigrat optimalno, s savrsenim buildom (koji su oni procitali na svetom solomidu) i nedo ti BOG da failas jer eto odmah si noob koji nebi trebao igrati vise ovu "igricu" looool. . .
Vec je postalo smjesno kako neki ljudi ovdje boluju od kronicnog "elitizma" pa nalaze sebi pravo da drugome "seru" jer eto on koristi spell koji njima nije "viable" ajde tupani zamislite da ste kenguri i odj*bite u laganim skokovima.
Pazi ovo lik se hvali na forumu kako je vec nekoliko puta banovan radi "temperamentnog" komentiranja suigraca, pise kako quita game ako netko ne pravi build "po njegovom gustu" kako sam trolla matcheve iz zabave i ne zanima ga sto drugima kvari 20-40tak minuta matcha a onda jede govna oko Clarity-a na midu, daj molim te sidji s te grane i pojedi bananu.
U ostalom zasto svi ovdje pretpostavljaju da ako imas puno winova moras bas svaku partiju odigrat optimalno, s savrsenim buildom (koji su oni procitali na svetom solomidu) i nedo ti BOG da failas jer eto odmah si noob koji nebi trebao igrati vise ovu "igricu" looool. . .
devil ti se uvijek pojavis i kao ti zakljucujes sve,ti si neki "save of the day" dajes sebi za pravo zakljucivati i valjati gluposti,a citav post je upucen meni,koji od 900 partija nikada nije livao,koji nikada nije otisao afk,moja jedina mana,koju znaju svi koji odavde igraju sa mnom je flame,al taj flame garantovano u 90% situacija je zasluzen,ja necitam buildove,neigram odma ni free week champove,davno sam ja to zavrsio kad je meni trebao build,a sto se tice banane,da si zensko imao bi se na nesto izvlaciti,jer ti nekakva sila udari svaki mjesec,otprilike kao mjesecnica
i btw ovdje je osim mene 5 ljudi jos reklo da clarity treba na midu,od kojih ti jedan moze bit ucitelj sa odigranim partijama i elom.ako ti se nesvidja ono sto ja pisem,postoji opcija ignoriraj korisnika
i btw ovdje je osim mene 5 ljudi jos reklo da clarity treba na midu,od kojih ti jedan moze bit ucitelj sa odigranim partijama i elom.ako ti se nesvidja ono sto ja pisem,postoji opcija ignoriraj korisnika
Od tih 5 ljudi Scarface je napisao zasto je bolje koristiti recimo Exhaust/Ignite, i kako rjesiti probleme s manom kroz rune/mastery/iteme dok si se ti pitao "kako on moze biti u plusu s winovima a ja uber "pro" nisam" to je sigurno kozmicka nepravda. Al nek ti napamet zakljucujes da sam ja los igrac, te da bi mi netko od te petorke mogao biti "guru" zanemarit cemo cinjenicu da sam s vecinom igrao dok ti nisi znao za postojanje ove teme, a gdje igre
Bog pomagaj sad sa free Varusom
Kolko ih je feedalo kad je izašao, a kamoli sad dok je free, treba pripremiti živce :D
Nijedan flejm nije opravdan. Ako imaš nešto za reći, onda to veliš bez nekakvih atributa tipa rageanje, vrijeđanje i sl. Nije da ti život ovisi o lol-u. Ako netko faila top, veliš da uzme def poziciju, pokuša ne feedati više i da dolaziš pomoći. A ne "You noob idiot retard fucking feed koga god tttt" i sl.
Najžalosnije je to što se ja actually živciram kada me netko flejma, a to su obično takvi nolife luzeri totalno nevrijedni bilo kakvog obraćanja i replyanja na njegove provokacije. Npr moj mali šogor, lik ima 16 godina i dva plivadončeka, kad mi počne flejmati, jednostavno mu slijedeći dan polomim ono malo života što mu je ostalo u riti. Kad bi bar mogao tako bilo koga od tih kompleksaša online...
Nijedan flejm nije opravdan. Ako imaš nešto za reći, onda to veliš bez nekakvih atributa tipa rageanje, vrijeđanje i sl. Nije da ti život ovisi o lol-u. Ako netko faila top, veliš da uzme def poziciju, pokuša ne feedati više i da dolaziš pomoći. A ne "You noob idiot retard fucking feed koga god tttt" i sl.
Najžalosnije je to što se ja actually živciram kada me netko flejma, a to su obično takvi nolife luzeri totalno nevrijedni bilo kakvog obraćanja i replyanja na njegove provokacije. Npr moj mali šogor, lik ima 16 godina i dva plivadončeka, kad mi počne flejmati, jednostavno mu slijedeći dan polomim ono malo života što mu je ostalo u riti. Kad bi bar mogao tako bilo koga od tih kompleksaša online...
nisan siguran da si cilja na to ali ako jesi krivo je , vise igraca sa kojin san se ja nasa da me trolla su puno stariji nego to godiste iskreno ja iman toliko godina pa mozes pitat pola foruma sa kojima san igra da ih nikad nisan trolla , rijetko faila nista tako , vecina ljudi koji trollaju u lolu se jednostavno samo ponasaju ka dica ne da i jesu jedna , isprike ako nisi cilja na to
Bas to ogromna je razlika kad nekome napises "Hej buddy, listen try to play bit more deff, don't focus Blitz go for Cait next time, hej don't check that bush head first it's not safe" umjesto O M F G you F A I L, you so stupiddd, omg I quit now, look at your build DON'T BUILD ZEAL FIRST YOU IDIOT. I da je u pravu da stvarno failam ovaj drugi mi samo dodatno dize pritisak svojim pametovanjem i sranjem. Zato takve kretene prvo upozoris a onda nabacis na ignore i prijavis za verbal harrasment.
Anzulolz lazes! sjeti se rage na Harisa ili Scara po TS-u a, a, a?
Od tih 5 ljudi Scarface je napisao zasto je bolje koristiti recimo Exhaust/Ignite, i kako rjesiti probleme s manom kroz rune/mastery/iteme dok si se ti pitao "kako on moze biti u plusu s winovima a ja uber "pro" nisam" to je sigurno kozmicka nepravda. Al nek ti napamet zakljucujes da sam ja los igrac, te da bi mi netko od te petorke mogao biti "guru" zanemarit cemo cinjenicu da sam s vecinom igrao dok ti nisi znao za postojanje ove teme, a gdje igre
nikad ja nisam rekao da si los igrac,nego ti govoris kako ja suckam,bez opravdanog razloga,jer nisi igrao sa mnom.ti pokusavas uradit sljedece reci kako sam ja fail i noob jer flejmam,to si zadnjim postom uradio.dakle svako ko flejma je uber noob? idi to reci oceloteu,ja nekazem da sam on,nego shvati sta sam rekao
kao drugo,necitas post,vec pises napamet,ja sam rekao jedan igrac,a ti si rekao 5,i svoj golden status (tj duze si od mene na forumu) ponovo guras gdje mu nije mjesto,tj ponovo sa njime pokusavas dokazat koliki si ti pro.ja neregam,ja nepisem noob retard,ja napisem sto nam treba da bi pobjedili znaci,frozen heart,bloodrazor,thornmail i onda se oni pocnu svadjati i ja nastavim,i jedino napisem kad prodje 20 minuta a jungler nije ni jednom genkao,znaci opravdano,nije flejm nego se pretvori u flejm,i nemogu se vise zamarati s tobom,imas previse ljudi koji ce te podrzati i kad grijesis,znas da sam u pravu za te iteme i buildove,al se pravis previse pro da bi to priznao,sretno