League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...

malo vizuelnog docaravanja builda,lika sa 699 partija.u zdravlje njemu i SRETNO (trebat ce i vise od toga) za 700tu partiju,i narednih 300 do 1000 ( i takav lik ce pokvarit 300 narednih partija zapravo devastirati ih )

izjavljujem ljubav prema harisu kad je na topu sa olafom {#}

Lik nema 699 partija nego 699 winova, a lostova sudći po ovom ima bar 800 hh.

Evo jedan screenshot ludog ARAB ( all random all bot gamea ).

ARAB ARAB
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
League Of Legends

A moj broj wina :D

666

I sad počel stackati defeate {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Završio moj winning streak, mislim da je bio 14 ili 15. Elo mi se popeo na 970 i sad pretpostavljan da će krenuti opet prema doli.

S Varusom se još držim na 100% pobjeda, 5-0 omjer.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 10:12 (Winchester01).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neigraj jedno tjedan dana, samo normala mazi, i onda ces vjerojatno winat opet :P

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
neaktivan
16 godina
protjeran
Ashelor kaže...

baš mi je zakon kad viknu: DALMACIJAAAAAA {#}

Stay a while and listen...
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

neigraj jedno tjedan dana, samo normala mazi, i onda ces vjerojatno winat opet :P

Ne igram normal otkad san doša do lvl-a 30, a evo sad san igra jednu. Opet win ali teško, trajalo je jedan sat.

14 godina
protjeran
League Of Legends

znaci nakon 3 dana pobijedim,graves skoro penta ok,idem play again(pozalio sam) isto graves ownam sve najvise damage najvise gold,dobrog supp sam imao,al top :( 3-16 30 min GG neznam stvarno sta da kazem

bas bi htio da se resetira sve,i pocne naplacivati platio bih koliko god,htio bih igrati dotu al mi se lol vise svida.

al ja fkt ne igram losei sve to al fkt ne mozes carryat svaki game

edit:evo sad imam u champion selectu 3 mida :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 12:14 (NoDiggity).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Volio bih da u LoL-u ima kao i u Dota-i 2 da ocjeniš na kraju svakog matcha liedership, friendlines, forgiveness etc.

Na taj način mislim da bi se više cijenilo mišljenje onoga koji preuzme glavnu riječ u igri i vodi svoj tim do pobjede, te bi se valjda manje dešavale situacije gdje se desi konflikt koga fokusirat ili da li je bolje čuvat svog carryia itd...

Tj. razvit neki sustav respecta koji bi se ocjenjivao od strane igrača.

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo 3 pobjede od 3 partije jutros, elo preko 1000, ne sićan se kad je to zadnji put bilo. Sutra bi moga pasti snig ili nešto slično.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Missclickam Vladu za top i uzmem Veigara kad smo vec imali Ziggsa..

Support Veigar Inc... Let's see how it goes.

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dok koristis onog bota za lvlanje acc-ov el te more skuzit riot?

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Već su iz RIOT-a upozoravali da takve accounte ako otkriju da ih banaju, samo neznam kolko su dobri u tom otkrivanju.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Tkalle kaže...

Već su iz RIOT-a upozoravali da takve accounte ako otkriju da ih banaju, samo neznam kolko su dobri u tom otkrivanju.

cek el banaju main acc il banaju ove male acce? jer bi ja radio referale s tim :p odem u skolu i to radi :P

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Blizek kaže...
Tkalle kaže...

cek el banaju main acc il banaju ove male acce? jer bi ja radio referale s tim :p odem u skolu i to radi :P

wait wut kakav je to program

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Blizek kaže...
Tkalle kaže...

Pa male accounte vejrojatno obrišu, a za veliki dobiješ ban.

17 godina

Logiram se u LoL i na bilo šta da odem imam ovakav ekran, ne mogu ništa -.- ima ko' takav problem još? Btw to mi danas 1. puta

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Logiram se u LoL i na bilo šta da odem imam ovakav ekran, ne mogu ništa -.- ima ko' takav problem još? Btw to mi danas 1. puta

I meni se to dogodilo pa sam malo promrdo žicu od interneta pa mi se otad više nije događalo

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!
14 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...
ParaNO1d kaže...

I meni se to dogodilo pa sam malo promrdo žicu od interneta pa mi se otad više nije događalo

This is what we refer to as applying blunt force trauma to the Patch cable "fix" ,simple yet effective {#}

14 godina
ParaNO1d kaže...

Previse IPa

LoL NordicEU : Heineken01
17 godina
KKristijan kaže...
ParaNO1d kaže...

Previse IPa

Nema ga više, kupio Riven  {#}

15 godina
neaktivan
eh kakav game smo sad spušili, takav no brain, vodimo 47-21, svaki drag i baron nasi, govorim all mid and finish, al uvijek netko j*be negdje, i debili jedan po jedan padaju, u tf sta se radi necu ni spominjat, glupi graves ko rambo ulazi u fight, i na kraju janna bila afk, ja kazem ne izlazi iz baze neamo wardove i zenska je afk, oni ljepo odu, poginu i onda glupa janna ode top inhib branit od miniona umjesto da brani nexus i da se prokleto ultala da ih odbaci jer je trebalo cca 10 sec do respawna od naseg teama ali neeee. Nikako nazad na 1500 -.-"
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Evo 3 pobjede od 3 partije jutros, elo preko 1000, ne sićan se kad je to zadnji put bilo. Sutra bi moga pasti snig ili nešto slično.{#}

Kod mene sinoc padao(Sarajevo) xD

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Winchester01 kaže...

Kiseljak* malo selce kraj sarajeva {#}

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...
Winchester01 kaže...

Bravo smartass,ali lakse mi je reci Sarajevo zato sto je to 30 min udaljeno,i ljudi nece morati pitati gjde to i sl.

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...
Winchester01 kaže...

Bravo smartass,ali lakse mi je reci Sarajevo zato sto je to 30 min udaljeno,i ljudi nece morati pitati gjde to i sl.

prekini vise lagat ovaj napaceni narod egone 

ontopic: soraka dobra cura  

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...
Winchester01 kaže...

25 kilometara,mozes motokultivatorom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:39 (agent47thehitman).
15 godina
neaktivan
ili te je sram
LoL acc THCJoshi
17 godina

Odlična mi je Riven samo teško do killa dolazim. Proši meč 7 killova i 24 assista  {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=697404

Podjednak drugi meč, Gosu Pepper dobije DC, DC se ne pojavljuje odmah protivnicima ( SK-u ). SK uzme dragona i toranj, skuži da je Gosu otišao AFK i Ocelote kaže da igraju pasivno i da čekaju ovog da se vratu. M5, ne znajući što SK radi, uzme Barona. Kad je SK to vidio, išli su na dragona, ali naravno M5 ih acea 5-0. Tada ovi naprave surrend i livaju.

Ocelote se počne prepirati sa Alex Ichom, govoriti mu da nisu pošteni jer nisu rekli da je ovaj odmah DC-an i da su igrali pasivno kad je to skužio. Alex se brani da oni nisu znali da ovi igraju pasivno, ali i da je Gosu morao ići radi nečega i da su to znali već danima da neće stić odigrat dvije. Ponudi im remake, SK ljutito odbije. Odluka- M5 prolazi dalje.

Baš me zanima što vi komentirate na sve ovo ( ako ima ikoga tko je ovo gledao, još bolje ), jer mi je mučno od onih postova na službenim forumima. Ja mislim da je nepošteno od M5 što su uopće započinjali partiju kad su znali da će ovaj otići ća...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 23:27 (Blizek).

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice