League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Champ spotlight za Varusa

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

Veći troll game nisam videl :DD

I da da, low elo noob itd {#}

Al to mene ne brine

hehehe n1... ja da imam taj elo.. ajme poludio bi xD ja se nikak maknut od 1200-1250 xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja san uvik oko 800 (900) elo, to je baš lipo.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam na 650 pao, jer nisam ranked dugo igro, imo elo 1566, a s ovim teamovima nemos nista.
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
14 godina
neaktivan
bur3k kaže...
Ja sam na 650 pao, jer nisam ranked dugo igro, imo elo 1566, a s ovim teamovima nemos nista.

kako si to uspio? xD mislim pa zar ni jednom nisi mogo iscaryat?

15 godina
Pa trebas ti vidit te teamove, svaki 3ci game napravim quadru, pentu a moji odu b, niko ne pusha
14 godina
neaktivan
bur3k kaže...
Pa trebas ti vidit te teamove, svaki 3ci game napravim quadru, pentu a moji odu b, niko ne pusha

heheh ja sam sad imo takav uzasan team da nemozes vjerovat... i onda blamaju mene, bio sam jungle lee... napravili zbog mene fb,second b i jos par kilova al oni mene blamaju za lose... gg a supp ni mid nisu wardali pa ih jax rapo s stunom. + najgori morde kojeg sam videl ikad! -.-

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma super im je ova rotacija... Imam sve champione osim Caitlyn. DAMN !

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Frentt kaže...
ParaNO1d kaže...

Da li se može dobit trajni ban u ligi? Imao sam 24-satni ban kada sam krenio igrat zbog leave-a pa nisam ni znao da se to ne smije, a sada sam dobio ban od 3 dana zbog vrjeđanja i omalovažavanja... pa me zanima da li ima neki trajni ban ovo ono...

Da ako leavaš oš jedan puta ili vrijeđaš bannat će te zauvijek. Zato pazi šta radiš.

Šta je 3. ban for life? {#}

ako si na eastu,mozes im psovati mater,oca,sestru,brata,pa neznam sve osim liva,i nikad neces dobit ban {#} ja nema sta im nisam psovao i govorio,al bgm na westu nemoze,ban ide ovako 1 dan,3 dana,sedmice,dvije sedmice ko ce bolje znat od mene {#} e poslje tog je sve legenda

15 godina
Evo sad igri junglu ww, moj score 27-4-30 i team score 67-28 i mi uspijemo izgubit, da fuck (napravili pentu i ja i sion)....
13 godina
League Of Legends

Varus je u dućanu, cijena 6300IP ali mi ne želi napraviti purchase, premda mi ponudi način plaćanja i sve.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
ParaNO1d kaže...
Frentt kaže...
ParaNO1d kaže...

Da li se može dobit trajni ban u ligi? Imao sam 24-satni ban kada sam krenio igrat zbog leave-a pa nisam ni znao da se to ne smije, a sada sam dobio ban od 3 dana zbog vrjeđanja i omalovažavanja... pa me zanima da li ima neki trajni ban ovo ono...

Da ako leavaš oš jedan puta ili vrijeđaš bannat će te zauvijek. Zato pazi šta radiš.

Šta je 3. ban for life? {#}

ako si na eastu,mozes im psovati mater,oca,sestru,brata,pa neznam sve osim liva,i nikad neces dobit ban {#} ja nema sta im nisam psovao i govorio,al bgm na westu nemoze,ban ide ovako 1 dan,3 dana,sedmice,dvije sedmice ko ce bolje znat od mene {#} e poslje tog je sve legenda

ehehhehe ja bio na 3 tjedna :P any1 better? xD

15 godina
neaktivan
bur3k kaže...
Evo sad igri junglu ww, moj score 27-4-30 i team score 67-28 i mi uspijemo izgubit, da fuck (napravili pentu i ja i sion)....

Ponekad je puno produktivnije samo pushat nego gankat/ganjat protivnika do 50min, jer tada ti je sve jedno kakav score imaš kada svi imaju završen build....

15 godina
League Of Legends

Ovaj client je epic. Odem u ranked queue i on se zamrzne usred champ selecta pa se crasha, pa ja prvo rageam jer sam izgubio 10 elo bez j*benog razloga pa odem vani. Vratim se nakon  pola sata i tek sad vidim da me nije izbacilo iz champ selecta iako se client srusio. Naravno su moj surrendali  u 20 min jer je bilo  4v5 i ja sam vjerovatno dobio 9 reportova.  Ovaj client .........

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Jel se ispalti pocimati ovo cudo igrati?

Malo sam zapeo za Rise of immortals, ali sam cuo da je LoL bolji, pa me zanima jel toliko dobar da se bas moze igrati...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Malo sam zapeo za Rise of immortals, ali sam cuo da je LoL bolji, pa me zanima jel toliko dobar da se bas moze igrati...

Naravno da je LoL bolji ;). Ak planiraš igrat provjeri pp

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj varus mi je odlican :))

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

kaj si ga kupil?

edit: fak, da, vidim patch je došao... varus je kupljen :)

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 13:51 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...
goodye kaže...

Sry ali ne klikam ref. linkove ;)

Znaci mogu se uzimati likovi lovom koju dovijete kroz igru? To je cudo stvar. 

Budem probao veceras, iako cekam dotu 2 i diablo 3, propast ce mi ovaj godisnji :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Bera kaže...
goodye kaže...

Naporan si sa tim ref linkovima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
goodye kaže...

zasuci rukave,odes na lol stranicu,kopiras ref link,pastiras u search,odes na 10minmail,zgrabis mail i lijepo kreiras account,i odigras do 10tog lvla,na 4tom dobijes 400rpa,kupis 4 game xp boost,ili 1 day xp boost,mislis da je nama ostalim koji smo to radili bilo zabavno? jest mega,super zabavno,pogotovo kad tvoji nafidaju pa izidju,i izgube gotovo sve towere,a ti imas troll build i nemozes ni pushat

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Prva partija s Varusom uopće, na rankedu:

varus varus

0 0 hvala 0
17 godina

Krenio sam Talona igrat i jako mi se sviđa, čim mi prođe ban kupujem ga  {#} Zanima me samo da li je ovo dobar build ili da nešto promjenim? THX

Berserker's Greaves, Maw of Malmortius (ako ima 2 AP onda kupujem ako nema nikog onda ne), Madred's Bloodrazor, Tiamat, Phantom Dancer, The Bloodthirster.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
Winchester01 kaže...

Prva partija s Varusom uopće, na rankedu:

I kakav je gameplay osim kaj si ubio ovu partiju?

Wanna?
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo je spor, teško je pogodit s Q-om na daljinu ali pravi velik dmg kad pogodiš. Na W stackove uopće nisan obraća pažnju jer odma palim Q (ne da mi se čekati 3 hita), a E je dosta koristan. Ulti isto super za team fight kad su svi na gužvi ili za pobignuti.

Evo sad san igra protiv Varusa, ima je 7-16.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidio sam u zadnjem gameu Varusa u akciji

čisti fail u oba tima, naravno kakve sam ja sreće moj je bio još gori

a baš ''sam'' se nafeedao ( 9/2) ali što možeš sam protiv drugog tima.

Kažem sam jer su mi u timu bili sami ''mekani'' dok sam jedino ja gradio Ireliu tanky

Mah.. sad opet čekati 2-3 dana da se spuhne ovaj Varus

P.S. evo opet imam i u svojem timu i protivničkom Varusa

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 20:19 (DariusXX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Harise pazi da ne ostane š dulje od pola sata vani
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
League Of Legends

dobar je varus, samo treba slagati stackove na w i onda q... nešto bolesno, praktički sam sam ubio barona.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon nerfa Mundo svejedno OP {#}

RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kako znate tko je nerfan/buffan u zadnjem patchu ali i opcenito?

Btw kupio sam Rammusa ali sam tek 18 level i da li se uopce isplati junglati na tom levelu bez runa. Osim toga, i ovako mi se cini da Rammus nije nesto dobar u ciscenju campova nego je vise jungler zbog predobrih gankova. Ako netko igra s njim i ima neki dobar build bio bih vrlo zahvalan.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice