- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Niko to ne kupuje, haha.
primjetio sam da su spustili cijene nekih chempova od 6300-4800 kao kennen i renekton ali nezz koji su još tu
primjetio sam da su spustili cijene nekih chempova od 6300-4800 kao kennen i renekton ali nezz koji su još tu
Otvori store, odaberi opciju da ti poreda champione po vrjednosti= profit
Ste vidjeli ovaj novi referal sistem? nekuzim sad. ako hocu do lv5 10x el cu dobit 975 ko i prije il moram do lv10?
ajd ovako ljudi,imal ko zainteresovan da u subotu odradimo jedno 5 refeala? brzo cemo to ako smo 5v5,pushamo mid zavrsimo u 10 minuta,a bgm fine nagrade
Ste vidjeli ovaj novi referal sistem? nekuzim sad. ako hocu do lv5 10x el cu dobit 975 ko i prije il moram do lv10?
jel citas ti uopste? pise da ces odma moc uzet rewardse,now go
rene-a nisu spustili.
Evo sada sam malo igrao Varusa u custom i mogu reci da stvarno predobro izgleda,zanimljiv je za igrati,imati ce velik dmg ja mislim,autoattack mu je isto predobar a ulti zanimljiv i mogu reci neuobicajen,prema onome sto pise ako 5 protivnicki champova bude blizu jedan drugoga mozete ih sviju uhvaiti u snare od 2 sec.
di si ga igro? na NA serveru?
Krenuo sam raditi za RIOT i sa time mi je omoguceno da pristupim gotvo svemu :D
Evo sada sam malo igrao Varusa u custom i mogu reci da stvarno predobro izgleda,zanimljiv je za igrati,imati ce velik dmg ja mislim,autoattack mu je isto predobar a ulti zanimljiv i mogu reci neuobicajen,prema onome sto pise ako 5 protivnicki champova bude blizu jedan drugoga mozete ih sviju uhvaiti u snare od 2 sec.
a kaj to radis za riot ak se smije znat? i dal ti placaju? bas me zanima :)
ajd ovako ljudi,imal ko zainteresovan da u subotu odradimo jedno 5 refeala? brzo cemo to ako smo 5v5,pushamo mid zavrsimo u 10 minuta,a bgm fine nagrade
brijem da je bolje 4 premade, jel ako ides 5 onda iskljucivo idu 5v5 a ovako moze bit "nas"/"vas" 4 i jedan random, a drugi team 2 premade + 2 premade + random, ili 3premade + 2 premade..
jer bez obzira na lvle ako se ide 5v5 iskljucivo se ide sa 5.
btw ja sam za, samo reci na kojem serv i odprilike koliko sati?
Are you fu*king kidding me?
decko radi za riot....kao spremacica
Testira Teemo-a i njegove skinove. Da, u neogranicenom vremenu igranja Teemo-a, svaki novi Teemo skin dobiva i hrane ga Teemoburgerima..
New main ad carry
im phreak and i play varus as a jungler
New main ad carry
Daj molim te jednom iz zaje*ancije probaj AP build ( Guinsoo, Malady, Hextech, RAbadon, Madred's, Berserker's ) tek tolko da vidim dal će biti viable za pro trolanje xD.
Kupnja Malzahara bila pun pogodak, prezabavan mi za igrat, a rastura, skoro niko ga ne igra, ne kužim zašto, kak je na high elo ranked? Se može kad vidjeti?
New main ad carry
ne kad igraš sa menon
Kupnja Malzahara bila pun pogodak, prezabavan mi za igrat, a rastura, skoro niko ga ne igra, ne kužim zašto, kak je na high elo ranked? Se može kad vidjeti?
Jako situacijski pick, q treba znati naciljati a nije ga problem izbjeći, pogotovo sad kad svi počinju s patikicama. E spel je autopušer lajne kojeg nemožeš nikak kontrolirati, radi ogroman dmg ali ti može sje*at last hitanje na nižim lvlima. A kod ulte je mana je to kaj se može interaptati ili maknuti s QSS ili clense.
Naravno kad bi ti svi spelovi uspiju i igraš protiv ljudi koji ne znaju kako protiv malze ili jednostavno nemaju CCa odličan pick i ap keri je.
BTW, više ne banam shaca i kassadina, na ovom elu (1.3-1.4) apsolutno niko ih ne nezna iskoristit. Jedan game izgubim radi noob shaca, druga dva pobjedim radi noob shaca :D
Otišao sam za sve reedem ali nisam dobio ništa IP-a u igri...
Dobit češ kasne malo.
Ma super sad su pomaknuli za reffer na lvl 10.
Ja htio trollat s pede*kom, nakraju oni mene sje*ali..
Ja san jučer isto poša trollati s njim na ranked pa san ima 11-1.

mozes i na starom rezimu ko ja :P al verojatno si vec stisnol da oces po tom novom. inace dolje ispod onog naradjastog si imal nes da hoces jos uvjek na starom bit.
mozes i na starom rezimu ko ja :P al verojatno si vec stisnol da oces po tom novom. inace dolje ispod onog naradjastog si imal nes da hoces jos uvjek na starom bit.
E jel ima neki bug da ti referali nestaju :S nes sam vidio malo al nisam nes obracao paznju :S sad odem u completed invitations i pise mi 0 -_-" koji penis :S :/
Što se tiče shaca, moj pogled na njega je jako loš. Jedino je možda ok 1vs1 ako se nafida i box. Igrao sam ga možda 10 partija i ako se ne nafidaš u early gameu si useles kasnije jer nemaš dmg a niti možeš nešto tankat.
Takav je pogled moj na shaca.
Ocito neznas buildat shaca ili igrat s njim. nesto s tobom nije u redu.
Ako se pravilno odigra i builda shaco je op. Ja ga mainam i probo sam sve moguce buildove, imam jedan svoj u kojem ima i dmg i speed i early game i late game
Iako mi je drazi ovaj late game. I svaku kad igram s njime carryam
nije shaco los, samo su buildovi losi
Shaco je Op early game i poslje. Imaa odlične genkove i sve, ali je problem recimo kad je teamfight kad imaš črvst team i i igraš protiv team kojima je shaco nafidan. Ako tvoj team ima Galia,Amuma ili Kennena u krajnom slučaaju...On ne može ništa jer jednostavno galio opali ultu Amumu whatever on ne moze nistta posto on prvi ulazi u teamfight...Mislim da je dosta bespomoćan u teamfight-u jedino poslje tamfightta da dokrajči ove ili u teamfightu ako se protivnički team dobro ne poslaže, pre squsi je dok drugi ad carry-i više manje se mogu dobro postavi nego on nez...to je moje mišljenje za njega...