League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.494.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

ermm kak se zove, nemrem se sjetit, al znam da daje 250 HP i 50 ili 40 % attack speed i unique passive, svaki drugi ili treći basic attack pravi lighting i nešto magic damage, neznam sad točne brojke.
Ebate, to prvi put vidim {#} 
Ko to inače kupuje, ad carry's?
Wanna?
13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
tommy2103 kaže...

ermm kak se zove, nemrem se sjetit, al znam da daje 250 HP i 50 ili 40 % attack speed i unique passive, svaki drugi ili treći basic attack pravi lighting i nešto magic damage, neznam sad točne brojke.
Ebate, to prvi put vidim {#} 
Ko to inače kupuje, ad carry's?

Niko to ne kupuje, haha.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

primjetio sam da su spustili cijene nekih chempova od 6300-4800 kao kennen i renekton ali nezz koji su još tu 

0 0 hvala 0
17 godina
intel97 kaže...

primjetio sam da su spustili cijene nekih chempova od 6300-4800 kao kennen i renekton ali nezz koji su još tu 

Otvori store, odaberi opciju da ti poreda champione po vrjednosti= profit

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan

Ste vidjeli ovaj novi referal sistem? nekuzim sad. ako hocu do lv5 10x el cu dobit 975 ko i prije il moram do lv10?

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ajd ovako ljudi,imal ko zainteresovan da u subotu odradimo jedno 5 refeala? brzo cemo to ako smo 5v5,pushamo mid zavrsimo u 10 minuta,a bgm fine nagrade

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ste vidjeli ovaj novi referal sistem? nekuzim sad. ako hocu do lv5 10x el cu dobit 975 ko i prije il moram do lv10?

jel citas ti uopste? pise da ces odma moc uzet rewardse,now go

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 15:28 (agent47thehitman).
14 godina
neaktivan
intel97 kaže...

rene-a nisu spustili.

15 godina
League Of Legends

Ja htio trollat s pede*kom, nakraju oni mene sje*ali..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
alligator kaže...
scarface797 kaže...

Evo sada sam malo igrao Varusa u custom i mogu reci da stvarno predobro izgleda,zanimljiv je za igrati,imati ce velik dmg ja mislim,autoattack mu je isto predobar a ulti zanimljiv i mogu reci neuobicajen,prema onome sto pise ako 5 protivnicki champova bude blizu jedan drugoga mozete ih sviju uhvaiti u snare od 2 sec.

di si ga igro? na NA serveru?

Krenuo sam raditi za RIOT i sa time mi je omoguceno da pristupim gotvo svemu :D

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
alligator kaže...
scarface797 kaže...

Evo sada sam malo igrao Varusa u custom i mogu reci da stvarno predobro izgleda,zanimljiv je za igrati,imati ce velik dmg ja mislim,autoattack mu je isto predobar a ulti zanimljiv i mogu reci neuobicajen,prema onome sto pise ako 5 protivnicki champova bude blizu jedan drugoga mozete ih sviju uhvaiti u snare od 2 sec.

a kaj to radis za riot ak se smije znat? i dal ti placaju? bas me zanima :)

14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

ajd ovako ljudi,imal ko zainteresovan da u subotu odradimo jedno 5 refeala? brzo cemo to ako smo 5v5,pushamo mid zavrsimo u 10 minuta,a bgm fine nagrade

brijem da je bolje 4 premade, jel ako ides 5 onda iskljucivo idu 5v5 a ovako moze bit "nas"/"vas" 4 i jedan random, a drugi team 2 premade + 2 premade + random, ili 3premade + 2 premade..

jer bez obzira na lvle ako se ide 5v5 iskljucivo se ide sa 5.

btw ja sam za, samo reci na kojem serv i odprilike koliko sati?

13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
alligator kaže...
scarface797 kaže...

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
alligator kaže...

Are you fu*king kidding me?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
alligator kaže...
scarface797 kaže...

decko radi za riot....kao spremacica {#}

15 godina
alligator kaže...
scarface797 kaže...

Testira Teemo-a i njegove skinove. Da, u neogranicenom vremenu igranja Teemo-a, svaki novi Teemo skin dobiva i hrane ga Teemoburgerima.. {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

New main ad carry  {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

New main ad carry  {#}

im phreak and i play varus as a jungler {#}

16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

New main ad carry  {#}

Daj molim te jednom iz zaje*ancije probaj AP build ( Guinsoo, Malady, Hextech, RAbadon, Madred's, Berserker's ) tek tolko da vidim dal će biti viable za pro trolanje xD.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina

Otišao sam za sve reedem ali nisam dobio ništa IP-a u igri...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
League Of Legends

Kupnja Malzahara bila pun pogodak, prezabavan mi za igrat, a rastura, skoro niko ga ne igra, ne kužim zašto,  kak je na high elo ranked? Se može kad vidjeti?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

New main ad carry  {#}

ne kad igraš sa menon {#}

17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Kupnja Malzahara bila pun pogodak, prezabavan mi za igrat, a rastura, skoro niko ga ne igra, ne kužim zašto,  kak je na high elo ranked? Se može kad vidjeti?

Jako situacijski pick, q treba znati naciljati a nije ga problem izbjeći, pogotovo sad kad svi počinju s patikicama. E spel je autopušer lajne kojeg nemožeš nikak kontrolirati, radi ogroman dmg ali ti može sje*at last hitanje na nižim lvlima. A kod ulte je mana je to kaj se može interaptati ili maknuti s QSS ili clense. 

Naravno kad bi ti svi spelovi uspiju i igraš protiv ljudi koji ne znaju kako protiv malze ili jednostavno nemaju CCa odličan pick i ap keri je.

BTW, više ne banam shaca i kassadina, na ovom elu (1.3-1.4) apsolutno niko ih ne nezna iskoristit. Jedan game izgubim radi noob shaca, druga dva pobjedim radi noob shaca :D

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 1:46 (Septah).
15 godina
ParaNO1d kaže...

Otišao sam za sve reedem ali nisam dobio ništa IP-a u igri...

Dobit češ kasne malo. 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma super sad su pomaknuli za reffer na lvl 10.{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Ja htio trollat s pede*kom, nakraju oni mene sje*ali..

Ja san jučer isto poša trollati s njim na ranked pa san ima 11-1.{#}

17 godina
neaktivan
Bera još stigneš dotjerati acc do lvl 5 i dobit 975rp :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

mozes i na starom rezimu ko ja :P al verojatno si vec stisnol da oces po tom novom. inace dolje ispod onog naradjastog si imal nes da hoces jos uvjek na starom bit.

17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Bera kaže...

mozes i na starom rezimu ko ja :P al verojatno si vec stisnol da oces po tom novom. inace dolje ispod onog naradjastog si imal nes da hoces jos uvjek na starom bit.

E jel ima neki bug da ti referali nestaju :S nes sam vidio malo al nisam nes obracao paznju :S sad odem u completed invitations i pise mi 0 -_-" koji penis :S :/

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
alligator kaže...
noodle kaže...

Što se tiče shaca, moj pogled na njega je jako loš. Jedino je možda ok 1vs1 ako se nafida i box. Igrao sam ga možda 10 partija i ako se ne nafidaš u early gameu si useles kasnije jer nemaš dmg a niti možeš nešto tankat.

Takav je pogled moj na shaca. 

Ocito neznas buildat shaca ili igrat s njim. nesto s tobom nije u redu.

Ako se pravilno odigra i builda shaco je op. Ja ga mainam i probo sam sve moguce buildove, imam jedan svoj u kojem ima i dmg i speed i early game i late game

Iako mi je drazi ovaj late game. I svaku kad igram s njime carryam

nije shaco los, samo su buildovi losi

Shaco je Op early game i poslje. Imaa odlične genkove i sve, ali je problem recimo kad je teamfight kad imaš črvst team i i igraš protiv team kojima je shaco nafidan. Ako tvoj team ima Galia,Amuma ili Kennena u krajnom slučaaju...On ne može ništa jer jednostavno galio opali ultu Amumu whatever on ne moze nistta posto on prvi ulazi u teamfight...Mislim da je dosta bespomoćan u teamfight-u jedino poslje tamfightta da dokrajči ove ili u teamfightu ako se protivnički team dobro ne poslaže, pre squsi je dok drugi ad carry-i više manje se mogu dobro postavi nego on nez...to je moje mišljenje za njega...

vorpen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice