League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.445.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Stvarno su mi ova dijeca uzela volju za igranjem do ponedeljka. Baš se pozna da su na praznicima. Zadnja 3 game-a: 

1. lik zadnjih 5s repicka u soraku a ja uzeo suppoert leonu.

2. gallio na mid 0-9- 16 min s 40 cs, a top vlad0-5 od kenena.

3. mislim si ajde idem normal odigram pošto su praznici i dobil 2 instlocka za mid vladimir i kass.

Naravno nemoram napomenuti da sam sve 3 izgubio.

Katastrofa. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jel još netko ima fps droppove dok igra, il ak je imao kak je riješio to?
14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Tkalle kaže...

MF rule ^^ Ovaj drugi pd je troll zadnji item... prodam boots i kupim pd ^^

pa to nije trollanje,miss je ionako brz champ,a phantom dancer ti malo smanji movement speed,ali ti poveca crit i attack,a crit na njoj uzasno boli  =) nezaboravi ukljucit w {#}

znam ja to sve ;)

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Tkalle kaže...

MF rule ^^ Ovaj drugi pd je troll zadnji item... prodam boots i kupim pd ^^

Vidi ga sto je sakrio 6 poraza ispod gayma s MF :P

Inace et inace core itemi za svakog ADa :P doduse kako to da nisi kupovao Last whisper? i shyvana i shen u su imali warmorg i thornmail :O i atmu :/ Cudo da to to dvoje nisu mogli doci do tebe plus s tolko resista :S

ah dobro se pozicioniram + lw nezz nepase mi na njoj ;) ugl nisam sakrio 6 poraza s mf.. neg sam sakrio to radi losova zbog tardanih timova...

14 godina
League Of Legends

Kakva imate iskustva s deinstalacijom igre ? Nadam se da ću izdržati bar tjedan dok ponovno ne instaliram.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Kakva imate iskustva s deinstalacijom igre ? Nadam se da ću izdržati bar tjedan dok ponovno ne instaliram.

ako izdrzis vise od 3 dana car si {#}

15 godina
Keops kaže...

Dobra, lijepo i brzo se deinstalira..

Pitaj Harisa u vezi toga, on ti je pro za odustajanje od LoLa..

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Kako bi mogao ubiti svakoga ko flejma dok pickam teema.

Jbt, to malo đubre igram ko AD/AP carry, tenkasti AD Carry, support, JUNGLAM i uvijek ownam s njim.

I onda mi se nađe hrpa retardiranih kretena koji nisu sposobni niti dovoljno inteligentni da igraju s njim seruckati.

A da ti mozda shvatis da teemo nije jedini champ te da je vecinu vremena beskoristan u odnosu na druge ad carrye,bruisere,supportove,junglere,od ovih uloga sto si ti nabrojao moze pravilno igrati solo top ili ad carrya,ali on nema ni rangea niti bilo sta drugo da se nosi da drugim ad carryma, jedino taj blind koji traje koliko 2-3 sec na zadnjem lvl i poslije toga sta ces?Tako ako ti ljudi stalno flameaju,valjda mozes i sam skontati da nije  dobar koliko ti mislis/volio da je.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 19:12 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta se tice AD carrya, tipican build bi bia nesto ovako:

Early game - boots, 2 doransa, vamp. scepter i bf sword.

Mid game - boots, 2 doransa, inf. edge, phantom dancer i vamp. scepter

Late game - boots, inf. edge, phantom dancer, last whisper, bloodthirster i qss (GA)

Naravno za neke carrye tipa corki uzima se trinity force i inf edge sa vamp scepterom za nekakav solidan mid game. Za kog-a, vayne i kennena pametno je rushat phantom i wriggles + par doransa jer npr. vayne ima true dmg na w, kog %hp-a na w i kennen ima pasiv na e + stun.

Nikad se ne uzima frozen mallet jer bi ad carry u mid i late gameu treba imat red buff i odlicno pozicioniranje. Ako vas bas STALNO fokusiraju onda se rusha QSS da counterate WW-a, malzu itd.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ekipa skupio 7300 IP{#}. Kog da uzmem? Nemojte mi govorit za ove nove jer neam strpljenja!

17 Ahri
4 Fizz
8 Fiora
11 Shyvanna
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ekipa skupio 7300 IP{#}. Kog da uzmem? Nemojte mi govorit za ove nove jer neam strpljenja!

wow jesi mocan toliko IP,ja imam 15k pa cekam {#}

14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Bera kaže...

wow jesi mocan toliko IP,ja imam 15k pa cekam {#}

kak mozete tak dugo izdrzat? xD ja cim skupim 6300 odma u shop ...

14 godina
neaktivan
Bera kaže...

fiora je op ;D
ahri i fizz su isto vrlo jaki.. 
odaberi sto ti se najvise svida ;) 

Now you see me, now you don't :D
14 godina
neaktivan

Ima netko neki lagan editor za video... treba mi da si recordove s lola malo editam ^^

14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ima netko neki lagan editor za video... treba mi da si recordove s lola malo editam ^^

Sony vegas? Treba ti oko sata da naucis sve osnove 

EUW. KaiseRxy
17 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
Tkalle kaže...

Za ovakve stvari je dovoljan bilo koji video editror. Vegas definitivno nije za početnike.

LoL EU: Ferinus
15 godina
zv'jer2 kaže...
xKaiseRx kaže...
Tkalle kaže...

Za ovakve stvari je dovoljan bilo koji video editror. Vegas definitivno nije za početnike.

Windows movie maker {#}

Shazbot !
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
xKaiseRx kaže...
Tkalle kaže...

Vegas nije tolko kompliciran, a meni je najlaksi render tamo

Ako mu se neda oduzet sat vremena da nauci par stvari nek ide u WMM

EUW. KaiseRxy
16 godina
League Of Legends

Dali netko zna za kakav giveaway ili one free RP fore koje su stvarne. Imam Tristanu i Alistaira sto dijele free. Jbg nema se para, a IP mi je sad potrebniji za rune nego champove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
buco2 kaže...

Dali netko zna za kakav giveaway ili one free RP fore koje su stvarne. Imam Tristanu i Alistaira sto dijele free. Jbg nema se para, a IP mi je sad potrebniji za rune nego champove.

idi sam sebi radit referale za svaki acc lvl5 ili više dobiješ 4win ip boost :D ja imam jos 20 komada onda idemo ponovo derat referale :D

Vrane nebom šestare
14 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
buco2 kaže...

idi sam sebi radit referale za svaki acc lvl5 ili više dobiješ 4win ip boost :D ja imam jos 20 komada onda idemo ponovo derat referale :D

ja imam 11 ^^ a ljen sam to radit... uff

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta se tiče svih tih RP fora, refferala, puno lakše je izgrindat RP u RL-u. Nakon 1000 partija LoL-a, najmanja stavka mi je tih 50 eura šta san potrošia. Da san te sate radia u McDonaldsu, a kamoli poso kojim se bavim, fina je to svotica.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Šta se tiče svih tih RP fora, refferala, puno lakše je izgrindat RP u RL-u. Nakon 1000 partija LoL-a, najmanja stavka mi je tih 50 eura šta san potrošia. Da san te sate radia u McDonaldsu, a kamoli poso kojim se bavim, fina je to svotica.

Nebi bio problem dat te pare, nego je veci problem da to igraju ljudi koji nemaju kartice, a s tim ni nacin placanja RP-a

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

Nebi bio problem dat te pare, nego je veci problem da to igraju ljudi koji nemaju kartice, a s tim ni nacin placanja RP-a

Svi koji imaju 18 god mogu u banci uzeti Visa gift card,sama kartica kosta oko 20 kn sa uplatom do 2000 kn(bar kod mene u BiH),nadalje kosta vise,npr. uzmete si tu karticu koju platite 20 kn na nju uplatite 200 kn i mozete uzimati RP,kada potrisite novac na kartici moze je slobodno baciti jer samo za to jedno koristnje ne mozte vise nadoplacivati na tu karticu.

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
xKaiseRx kaže...

Svi koji imaju 18 god mogu u banci uzeti Visa gift card,sama kartica kosta oko 20 kn sa uplatom do 2000 kn(bar kod mene u BiH),nadalje kosta vise,npr. uzmete si tu karticu koju platite 20 kn na nju uplatite 200 kn i mozete uzimati RP,kada potrisite novac na kartici moze je slobodno baciti jer samo za to jedno koristnje ne mozte vise nadoplacivati na tu karticu.

ali onda bih morao ustati sa pca,i otici u stvarni svijet {#}

17 godina
neaktivan
Za sve kroejsns punoljetne ima u hypo alpe smeće banci Mastercard refresh relodable prepaid card :D

Karticu platite 25kn s tim da prva uplata mora bit 100kn i kartica traje 3god.... A tim kupujem na ebayu i lol i svašta nes jer prolazi svagdje :D bas za net poslovanje dušu dala :D

Pa eto svi punoljetni trk u hypo :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Za sve kroejsns punoljetne ima u hypo alpe smeće banci Mastercard refresh relodable prepaid card :D

Karticu platite 25kn s tim da prva uplata mora bit 100kn i kartica traje 3god.... A tim kupujem na ebayu i lol i svašta nes jer prolazi svagdje :D bas za net poslovanje dušu dala :D

Pa eto svi punoljetni trk u hypo :D

A oni koji nisu punoljetni?? (kao ja?)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Reci roditeljima da otvoren na svoje ime.... Mislim da ima i za maloljetne ta kartica ali ne znam točno jer ima sve mogućnosti kao ova za punoljetne.... Anyway svejedno nju moraš s roditeljima otvarati to znam što posto :D

Saznanja ti danas tokom dana čim se gužva u banci mal smiri haha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
13 godina
League Of Legends

ajte help imam tu jednu sičuejšn sa fiorom.

počeo sam fejlati zadnjih dana i teško mi je spojiti dobre akcije u lejnu. većinom pušim lejn do mid gamea skupim 3-4 deatha, jbg, mislim da sam nepobjediv čim napravim kill.

gledam ovaj build: http://solomid.net/guides.php?g=19232 i mislim si load of crap što se itema tiče.

kada počnem igru uzimam doran blade radi DMG+100health. poslije uzimam bootse koje nadogradim na neke od bers ili merc. onda uzimam wriggle radi lifesteala kojeg dobivam ultijem te warda radi ganka, a i nešto armora nije naodmet, premda mi se kod fiore čini da ni 120 armora koje imam late game ne znače ništa. poslije toga obično sjeda crit/lifesteal build (phantom+inf.edge) + eventualno last whisper ako se tučemo protiv volibeara/munda i sl. ne znam gdje tu griješim. jako mi je teško farmati, ali kad me genkaju to obično završava smrću jer nemam nikakav escape ni cc. kako se izvlačiti iz toga? kako uopće igrati fioru, a da to bude pametno i korisno za tim?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...

ajte help imam tu jednu sičuejšn sa fiorom.

počeo sam fejlati zadnjih dana i teško mi je spojiti dobre akcije u lejnu. većinom pušim lejn do mid gamea skupim 3-4 deatha, jbg, mislim da sam nepobjediv čim napravim kill.

gledam ovaj build: http://solomid.net/guides.php?g=19232 i mislim si load of crap što se itema tiče.

kada počnem igru uzimam doran blade radi DMG+100health. poslije uzimam bootse koje nadogradim na neke od bers ili merc. onda uzimam wriggle radi lifesteala kojeg dobivam ultijem te warda radi ganka, a i nešto armora nije naodmet, premda mi se kod fiore čini da ni 120 armora koje imam late game ne znače ništa. poslije toga obično sjeda crit/lifesteal build (phantom+inf.edge) + eventualno last whisper ako se tučemo protiv volibeara/munda i sl. ne znam gdje tu griješim. jako mi je teško farmati, ali kad me genkaju to obično završava smrću jer nemam nikakav escape ni cc. kako se izvlačiti iz toga? kako uopće igrati fioru, a da to bude pametno i korisno za tim?

žuto: suze su mi idu {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice