Oce lol stvarno bit u 3D, ili je to bila sala za 1. april?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to ti je ono s naucalama onim... ugl ak nisi nikad to vidio pre jbno je xD
Trea sam stavit naočale ili kupit 3d grafičku itd......
Ma to je sranje i glupost, umjesto da trose vrjeme i resurse na nesto sto ce "mozda" koristit 2-3% igraca, mogli su zasukat rukave i odradit davno obecano poboljsanje textura i refresh starih championa, od cega bi na kraju imali koristi svi. Ako ste zaboravili slike govore 1000 rjeci. . .
Ma to je sranje i glupost, umjesto da trose vrjeme i resurse na nesto sto ce "mozda" koristit 2-3% igraca, mogli su zasukat rukave i odradit davno obecano poboljsanje textura i refresh starih championa, od cega bi na kraju imali koristi svi. Ako ste zaboravili slike govore 1000 rjeci. . .
Istina, nije toliko korisno za sve igrače, jer nemamo svi prave 3D naočale itd.
ali nemoj zaboraviti da je League of Legends potpuno besplatna igra i oni svejedno svaka 2 tjedna izdaju novog lika
i patch kojim balansiraju igru, a 90% igrača nije uplatilo ni lipe na njihov račun
Istina, nije toliko korisno za sve igrače, jer nemamo svi prave 3D naočale itd.
ali nemoj zaboraviti da je League of Legends potpuno besplatna igra i oni svejedno svaka 2 tjedna izdaju novog lika
i patch kojim balansiraju igru, a 90% igrača nije uplatilo ni lipe na njihov račun
Oni će održavat igru dok god zgrću pare, a zgrću gomilu para. Svejedno je jel igra besplatna ili nije, ako je financijski model isplativ. Sumnjam da 90% nije platilo, al dok onih (po tvom) 10% daje dovoljno bit će i nadogradnji i patcheva i novih champova... Ne dajte se zavarati "free"-to-play modelom, kolko god se ovaj Riotov činio korektnim. (u LoL-u keš ipak ne utječe direktno na gameplay)

Hejjjj!!!!
Magma chamber is real!!!!
xD
Obožavam imbecilne kretene koji odmah lockaju lika i onda sole pamet i kenjaju ko šta da uzme, Odmah bježim ća od takvih imbecila!
imas negdje upute
Je*eš 3D, o tome bi trebali razmišljati za par godina kad ljudi počnu kupovati te naočale.
Nego, zašto pobogu ne naprave novu mapu.
Kolki ti je upload speed?
0.60Mbps
Jos me jedna igra dijeli od 20-og lvla pa cu pocet kupovat rune. Imam 10k IP-a pa bi mi trebala neka preporuka sta da kupim. Najcesce igram AP Master Yia, Ryzea ili nekog support Alistaira.
Jos me jedna igra dijeli od 20-og lvla pa cu pocet kupovat rune. Imam 10k IP-a pa bi mi trebala neka preporuka sta da kupim. Najcesce igram AP Master Yia, Ryzea ili nekog support Alistaira.
Kupuj champione, rune kupuj polako
1. Crvene arpen, armor žute, mr

Mr plave i quint ad
2.. Magic pen, crvene, zelene quint ap i ostalo sve isto :D

Skupilo se 8k IP, pa da vidimo
12 | Ahri |
---|---|
12 | Cassiopeia |
7 | Kennen |
5 | Renekton |
3 | Shyvana |
0.60Mbps
Ispod 5.0 ni ne probaj ...
Je*eš 3D, o tome bi trebali razmišljati za par godina kad ljudi počnu kupovati te naočale.
Da ali koliko znam nisu ti samo potrebne naocale,nego i grafa i monitor koji to podrzava,a sto je dosta novaca cak i ona najjeftinija rijesenja su skupa,mada ja mislim da je jos ovo neki troll za 1 aprili od njih.
Da ali koliko znam nisu ti samo potrebne naocale,nego i grafa i monitor koji to podrzava,a sto je dosta novaca cak i ona najjeftinija rijesenja su skupa,mada ja mislim da je jos ovo neki troll za 1 aprili od njih.
najjaci mi je bio urf za prvi april hahahahha
0.60Mbps
Moze se streamat bez problema s 1.0, al onda imas mali hendikep zbog odaziva
Preporuceno bi bilo barem 2.0
0.60Mbps
Moze se streamat bez problema s 1.0, al onda imas mali hendikep zbog odaziva
Preporuceno bi bilo barem 2.0
Ja s 2.0 upload speedom imam uber teamfight laggove s streamanjem na 800x600 rezi ......

kolko b net ima upload? razmisljam si da ga uzmem posto mi je tcom doso na k... a i isteko mi je ugovor... samo nezz el u moji zabiti opce mogu imat bnet xD
znam da je "malo" out of topic.. al kaj bi mu ja ;)
kolko b net ima upload? razmisljam si da ga uzmem posto mi je tcom doso na k... a i isteko mi je ugovor... samo nezz el u moji zabiti opce mogu imat bnet xD
Frende ja sam u Zagrebu pa ga nemrem dobit.. A kaj je najbolje covjek koji je jedan od vecih direktora u B-Netu zive 2 kuce od mene... I isto je na T-Comu ko i ja..
GL with that..
Mnogo bolji nego t com :P slobodno prijeđi na b net :) http://www.bnet.hr/internet/superbrzi_flat_paketi#?of=tab1&p1=bh-item-1