neprocjenjivo http://i40.tinypic.com/154zj34.png
To ti je kazna zato što kupuješ Doran's Shield.
mah, trebal sam iti solo top, al sve pobrkali sa lockima u zadnju sekundu retardi i na kraju jedino cait bila bot line kak treba :D pa ja onda uzeo bezveze da malo tankam kad sam vec moral biti s Cait u laneu.
Al dobro pobijedili smo, talon i vlad se nafeedali ko ludi pa ih pogazili :P
Ah taj East server
Evo još jedna penta, ovaj puta s novom Fiorom :)
OP je :D
http://screenshot.xfire.com/s/122303919-4.jpg
Evo još jedna penta, ovaj puta s novom Fiorom :)
OP je :D
http://screenshot.xfire.com/s/122303919-4.jpg
ne nije
Ah taj East server
Jel moze mod izbrisat ovo?
Ah taj East server
Lol, zas bi izbriso? Kaj najbolje da nis ne pisemo nek samo ss-ove lupamo...
Ah taj East server
Zato jer ce naletit neko i opet ce pocet EAST vs WEST.
Ah taj East server
Tommy je na Westu huehuehue
nez gdje da ucim supportat,normal neide,vecinom dobijem noob ad carrya,nemogu ja supportat nekog ko nezna igra,nit farma,nit ih udera,a iz nekog razloga junglera se neboji,a opet ranked nebi,jer nisam doboljno dobar za to fkt nez gdje da to uvjezbam
Ovaj ranked je pre ocajan... nemogu vjerovat.... nafeedam se sve super sve ok, al noob team nafeeda yi-a :S i jos se drzimo dobro radi mene i onda se team razidje odu oni "pushat" bezveze svi krepamo i lose :S
EDIT:SLIKA
Bitno da ti tražiš report sviju. OMG, report, noob team. Takvi su mi najdraži. Iako to obično kaže Twitch sa 2/12/10.
Ne znan ja šta ti očekuješ od solo que 1200 ELO.
a nebi nis ni govorio da nisam bio pomalo zivcan jer sam prije toga loso 4 zaredom zbog loseg tima :S
Ako ja izađem iz 1000 elo pa nadalje,častim cijeli forum eto.Kakvi debili sve igraju pa to nije normalno.Imamo čisti win,ubiju nas u 1 teamfightu i ja igram nafidanog Olafa znači mogu obranit da nesruše ni 1 turret i budale se surrenderaju.Neznam šta da kažem,nek naprave neki drugi sistem sastavljanja teama za igru ili prestajem igrat više mi na živce idu loware koje neznaju igrat.
Ako ja izađem iz 1000 elo pa nadalje,častim cijeli forum eto.Kakvi debili sve igraju pa to nije normalno.Imamo čisti win,ubiju nas u 1 teamfightu i ja igram nafidanog Olafa znači mogu obranit da nesruše ni 1 turret i budale se surrenderaju.Neznam šta da kažem,nek naprave neki drugi sistem sastavljanja teama za igru ili prestajem igrat više mi na živce idu loware koje neznaju igrat.
istina... treba neki novi sistem... a i glupi smo sto smo nakon reseta odma svi ranked ranked sacu si dic elo ovo ono... trebali smo cekat da noobovi popadaju na 900 i manje tako da mi krecemo s dobrima...
Ah taj East server
Opusti se, napisano je kao sala i niko nista ne pocinje, osim na neki nacin tebe jer umjesto koristenja "prijavi" opcije pises bezveze off topic post.
Svi su rekli 10tak puta misljenja o W/Nordic, nek igra gdje ko hoce ali sam se nasalio jer kad je tek bio spisak nacija, neke divlje su spale pod Nordic. . . A u ostalom Haris kaze da je covjek na West tako da. /chill pill
Upravo deinstaliram LoL....
3 ranked igre zaredom izgubio sa scorovima +5 +7 +6 i s hrpom assistova... Vise mi je pun racku tih debila i da ja gubim vrijeme na takve maloumnike.. Idem fino igrat CoD ili nešto di ti je scor onakav kakav si ti....
3 ranked igre zaredom izgubio sa scorovima +5 +7 +6 i s hrpom assistova... Vise mi je pun racku tih debila i da ja gubim vrijeme na takve maloumnike.. Idem fino igrat CoD ili nešto di ti je scor onakav kakav si ti....
Dam se okladit, da ćeš ju već sutra ponovno instalirat
bravo tako sam i ja........3 puta
Samo zato jer vam je skor u plusu ne znači da ste zaslužili pobjedu. Skor u ovoj igri je totalno ne bitna stavka.
HAhah, puno bolji izbor, u CoDu ce ti se bar sjetit mame na materinjem jeziku, ne Eng ili Poljskom...
Anyway ako trebas savjet oko deinstalacije pitaj Harisa, on je nekih 12-13 puta "odusto i nikad vise upalio LoL" xD
vratit ces se ti vec sutra hahahahahahah... vjeruj mi tako smo svi 100% ;)
ja sam danas izgubil 7 rankeda za redom xD
svaka runda ili jungler feda ili ad carry i suport
ama baš svaka
malo sam po*izdil al oke je sad :P
danas izgubio 100 elo-a i nadam se da budem sutra vratil barem dio
tak da se nemoj previše živcirat radi toga
vračaš se ti sutra na lol
tak sam i ja prije nekih mjesec - dva
totalni raspad sistema nakon ke sam izgubil jedno 1o partija za redom radi raznoraznih trollera/federa al več drugi dan natrag na lol
i bilo je bolje, valjda bude i tebi :D
EDIT: better nerf Irelia^^
Ovak se diže elo :D
feed amumu jungler gg
Niti nisam stigo farmat junglu od gankova, panth ama svaki put popuši gank top lolz
Strava što amumu radi, 3 vs 1 np, kill two lure third for gank :D
Znam da će svi reći joj pa to low elo noobi, al jbg što sad, meni paše
Kako da napravim vise stranica za Rune ili samo 2 moguce??
do sad se nisam zamarao s tim posto sam imao za ap i ad a sad kupio tank rune za 10k poena pa bi napravio i 3 a ne vidim tu mogucnost
do sad se nisam zamarao s tim posto sam imao za ap i ad a sad kupio tank rune za 10k poena pa bi napravio i 3 a ne vidim tu mogucnost
Mozes u store kupit dodatne rune page
Ima mozda neka zenska da igra lol?
Ima mozda neka zenska da igra lol?
imam ja
Mozes u store kupit dodatne rune page
A imam samo 310 tih govancica:) moram vidit koliko dode to cudo XD
Ako želi tko na EU Nordic neka me doda, netko ko razumje da ne treba ići 1 protiv svih i ko neće namjreno fidat. Nick: 8ZujO8