League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.493.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
burner9 kaže...

Evo jedno, pomalo glupo pitanje...sto ste svi poceli na svakom champu buildat wit's end? To je zbog magic ressista ili...? A vidim i ove bolje igrace (GuardsmanBob, Occelote) da u svakom hebenom run pageu imaju magic resist...onak gledam Bob ima rune page, nazove ga "anti AD" na kojem ima 13 armora i 24 magic ressista per level...wtf? {#}

Pusti ti pro igrace, igraj kako tebi paše.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

Obrambene rune su jos najbolje. Zašto? Zato što kak ti veliš dobije se 13 armora i 24 magic resista, dodaj na to 6 armora i 6 magic resista iz masteries-a i racunaj kao pocetni item dorans shield ako netko igra kakvog tenka. Takav lik u startu ima otprilike 60 armora i 55 magic resista, što je puno za lvl 1 heroja. Kasnije još ako se misli planirat kupovat šuze

boots of tenacity(mislim da se tako zovu), one daju jos 20 magic resista(stvarno neznam napamet al tu negdje) i tada lik ima oko 80 magic resista na recimo lvl 5. I sad ti meni reci kaj ti recimo jedan Veigar može napravit jednom Noctrunu s ovakvim resistima?

Možda nisu svi podatci točni, al mislim da shvacate sto sam htio reći

Uračunaj nocturnov spell shield i smanji veigarov dmg za 50%, teoretski imaš onda 160 mr na lvl 5, jer si blokao jedan spell

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

@NSrkić Ok...sve kaj si rekao stoji...ali lik si napravi "ANTI AD" rune page na kojem ima vise magic ressista nego armora... {#}

...I am just a child...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 12:02 (burner9).
16 godina
burner9 kaže...

@NSrkić Ok...sve kaj si rekao stoji...ali lik si napravi "ANTI AD" rune page na kojem ima vise magic ressista nego armora... {#}

ovisi koji je to heroj točno, možda je samo ostavija ime rune pagea "ANTI AD", a prominija je rune, a može bit da su to rune za supporta ili nekoga osin AD carry-a ko će ić bot jer uglavnon bot dosta supporti harrasaju, nekad i češće od AD carrya (sona, alistar, soraka)

13 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

Obrambene rune su jos najbolje. Zašto? Zato što kak ti veliš dobije se 13 armora i 24 magic resista, dodaj na to 6 armora i 6 magic resista iz masteries-a i racunaj kao pocetni item dorans shield ako netko igra kakvog tenka. Takav lik u startu ima otprilike 60 armora i 55 magic resista, što je puno za lvl 1 heroja. Kasnije još ako se misli planirat kupovat šuze

boots of tenacity(mislim da se tako zovu), one daju jos 20 magic resista(stvarno neznam napamet al tu negdje) i tada lik ima oko 80 magic resista na recimo lvl 5. I sad ti meni reci kaj ti recimo jedan Veigar može napravit jednom Noctrunu s ovakvim resistima?

e to sam se i ja pitao.. da rađe stavljaju žute runeve armor umjesto health

je li armor per lvl bolje nego hp per lvl ?

je testirao ko ovo, stvarno bi htio znati...

16 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
NSRkić kaže...

e to sam se i ja pitao.. da rađe stavljaju žute runeve armor umjesto health

je li armor per lvl bolje nego hp per lvl ?

je testirao ko ovo, stvarno bi htio znati...

Armor per level nema baš smisla, armor je jako dobar na mjestu žutih runa, hp i hp per level su solidne, ali ja preferiram armor radi early gamea.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Pa gledaj ima flat armor rune znaci uzeo ih je zato sto ce laneati protiv negoa bruisera,a uzeo mr rune zato sto cemu to pomoci u late game protiv njihovoa ap carrya.Sto se tice wits enda to je odlican idem pogotvoa na WW zbog ultia i na Ireli zbog W,onda na Sivir zbog W itd itd.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

Saint na 20.5k gledatelja, mozda stigne HSGG-a dns...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo posto sam vidio da dosta ljudi WW kada igra u laneu pogresno builda odlucio sam staviti mali guide za njega koji ce obuhvatiti rune,masteries,te par buildova.

Par napomena:

-99.99 % slucajeva krecem sa ringom

-Ako mislite da vam ne trebaju mana regen rune za Battlewick A stavite mr/lvl plave,a za Battlewick M stavite flat armor zute,

- Wits end uvijek idem zbog dmg sa ultiem,zbog mr i as, 

-Glacial shroud tj.frozen heart zbog cd koji je IZNIMNO dobar na WW pogotovo zbog ultia koji bude na jako malo cd,i mane da stlano mozete spamati Q,naravno da ne napominjem +99 armora

-Za summoner spellove uvijek koristite flash+ignite,i kada pokusavate nekoga ubiti uvijek pokusajte uraditi Q prije ultia tako kad zavriste sa ultiem imati cete brzo Q za sto veci dmg output 

-Sto se tice spellova max prvo Q,pa E,pa W, R naravno kada god je dostupan

-Sto se tice bootsa mozete uzeti merc treads ako bas ima hardcore CC team,ali ja preferiram sorcerer's boots zato sto Q radim magic dmg,R,wits,madres,sunfire sve ovdje navedeno radi magic dmg

-Hextech gunblade tek sam nedavo krenuo korsiti i mogu reci da nije los veci Q dmg,veci heal,veci ulti dmg,AD i lifesteal za autoattack

-Ako imate problema na top lane mozete slobodno uzeti wriggels nije los

-Masteries koristite od ova dva page koji vam se vise svidi

Nadam se da ce vam ovo pomoci gl na field of justice 

Protiv AD na topu Protiv AD na topu
Protiv AP na midu Protiv AP na midu
Core build za WW Core build za WW
Build sa dosta MR i Armor Build sa dosta MR i Armor
Build sa dosta armora Build sa dosta armora
Build focusan na dmg sa Q+R uz ogroman heal Build focusan na dmg sa Q+R uz ogroman heal
Dosta dobar build za dmg sa R Dosta dobar build za dmg sa R
Build sa dosta hp-a+dobar dmg Build sa dosta hp-a+dobar dmg
LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:39 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

ajooj scarov prvi guide :')

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:34 (slimyyy).
15 godina
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

ajooj scarov prvi build :')

Ne zaboravi ovo ;)

http://solomid.net/guides.php?g=5844

Shazbot !
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

ajooj scarov prvi build :')

Guide slimyyy ne build :P

@harise sam me ti trollaj :P

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:34 (scarface797).
16 godina
hari85 kaže...

to je OP {#}

btw. prijatelj mi je da njegov stari account koji ima 987 ELO-a, a on na svome isto tako nešto, reka san mu da ću ga pokušat izvuć iz ovoga, izvještavat ću vas o divljin buildovima ako bude kojih {#}

EDIT: ispravljeno ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:35 (slimyyy).
15 godina
League Of Legends

Gotta love "normal" que...

EDIT: I naravno kata se nece maknut s mida...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 19:26 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo Bob vam igra Warwicka!(neka vam pokaže kako se to radi {#})

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina

Trolanje te partije zajedno s Katom = success

Trolanje bez da dobijem report = success

Shvatiti kaj mi je Haris reko prije 2 sata = failed

Nikad vise stisnuti "normal, blind pick" = next mission

xD

15 godina
neaktivan
League Of Legends
http://www.own3d.tv/live/6416/TSM_TheOddOne

WTF? oddone ima 500k RP i IP-a

hax?
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ma taj su acc dobili od riota da bi igrali protiv ostalih timova koji nisu iz SAD-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
http://www.own3d.tv/live/6416/TSM_TheOddOne

WTF? oddone ima 500k RP i IP-a

hax?
Gligo kaže...

ma taj su acc dobili od riota da bi igrali protiv ostalih timova koji nisu iz SAD-a

To je na tournament realmu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

evo moj prvi izlet u 900 elo, sad san bija prvi pick onda možete mislit koliki ELO imaju oni ispod mene, uglavnon imat ćemo sad jednog afk jer je on španjolac i svima koji ne pričaju španjolski su matere ku*ve... di su oni koji govore da ELO hell ne postoji? {#}

1 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...

evo moj prvi izlet u 900 elo, sad san bija prvi pick onda možete mislit koliki ELO imaju oni ispod mene, uglavnon imat ćemo sad jednog afk jer je on španjolac i svima koji ne pričaju španjolski su matere ku*ve... di su oni koji govore da ELO hell ne postoji? {#}

Cek, igras sam ili duoq?

Btw: Malo prije u normal last pick insta lock akali s 5 dorana i boots of mobility...

@Haris bez koga igram solo q? S kim bi trebo ic solo q? Pises nepovezane stvari na nekom losem Eng...

16 godina
League Of Legends

trenutno sam, španjolac ipak nije afk nego je top sa gragason, sad su se sprijateljili {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Don Strongtoni kaže...
slimyyy kaže...

Cek, igras sam ili duoq?

Btw: Malo prije u normal last pick insta lock akali s 5 dorana i boots of mobility...

@Haris bez koga igram solo q? S kim bi trebo ic solo q? Pises nepovezane stvari na nekom losem Eng...

Zajebavam se :D  

Shazbot !
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja vise neznam dal da placem,il da se smijem eto zadnju partiju brand sa thornmailom,pa Boze dragi kazni,al sto u tolikoj mjeri

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo ipak gubimo, gragas nema ništa dmga i uvik baci ulti na početku fighta i sve odgurne haha koji nered od partije

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

dajte ljudi neki build za nasusa

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

New support soon tm (not next patch but soon !)

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

New support soon tm (not next patch but soon !)

sauce? {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Viktor pre pre pre dobar, uzivia san se!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice