League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.432.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja na ezu večinom idem sheen-ionian boots(il eventualno mercury u iznim slučajevima)-brutalizer(može i bez njega al dalje lijep CD reduction)-trinity-bloodthirster(ak mi slabo ide il je neko od protivnika nafidan nabavim prije negatron clock il nešt armora)-banshe/guardian/last whisper

mnogi buildaji poslije sheena wrigle što je isto dobro.

Itemi poput phantom dancera ili infinity su loši za eza jer ez ne napada toliko puno sa auto-attackom koliko spama spellove.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: League Of Legends

whisper je super ako imaju par heavy armor-a no phantom mi je spasio dupe previše puta. baš taj attack speed i crit koji dobijem od njega su 1 na 1 pomogali u kombinaciji s bloodthirster- veći attack speed je više hp-a koji dobijem nazad napadima

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

whisper je super ako imaju par heavy armor-a no phantom mi je spasio dupe previše puta. baš taj attack speed i crit koji dobijem od njega su 1 na 1 pomogali u kombinaciji s bloodthirster- veći attack speed je više hp-a koji dobijem nazad napadima

PD na Ez-u? TROLOLOLO

LoL EU : pr1mus
15 godina
skullscar kaže...

Phreak says...

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
14 godina
protjeran

možete reć što hoćete ali sa onim buildom na ez-u nabijem i po 20+ killova u match... meni radi super 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:27 (skullscar).
15 godina
skullscar kaže...

možete reć što hoćete ali sa onim buildom na ez-om nabijem i po 20+ killova u match... meni radi super 

HHUEHEUHEU I TRISHOT the enemy carry from 700 range WIth Q cause im a baws.

14 godina
protjeran

da, hari možeš toliko napucat... probaj ako ne vjeruješ haha

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

možete reć što hoćete ali sa onim buildom na ez-u nabijem i po 20+ killova u match... meni radi super 

da kad dođeš na malo veći ELO probaj ić sa PD na ezom...

solo top?

11 Riven
14 Irelia
LoL EU West: Juky844
15 godina
entertainer kaže...
skullscar kaže...

solo top?

Pa pitanje je hoces malo tanky assassina ili bruisera ??:d

/Trollmode ON Btw. to show off my 1337 skillz and the only real way of playing Ezreal( Metagolem atmogs l0l) i  present to you  2 leet screeenzzz (both screenz are old  at least 5 months ) /Trollmode OFF

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:38 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
entertainer kaže...
skullscar kaže...

solo top?

Pa pitanje je hoces malo tanky assassina ili bruisera ??:d

/Trollmode ON Btw. to show off my 1337 skillz and the only real way of playing Ezreal( Metagolem atmogs l0l) i  present to you  2 leet screeenzzz (both screenz are old  at least 5 months ) /Trollmode OFF

A neznam fakat volim Riven ali jeli Irelia bolja za Low Elo(1300-1400)

LoL EU West: Juky844
14 godina
protjeran

atmog je ok ako igra traje i traje pa treba malo extra health-a.. ali zar ću sa ez-om radit tank pa da uzimam thornmail itd? uzmem pd za više damage. zašt onda kog vraga ima 50% brži attack speed kao pasiv? dodam još više, infinity i bloodthirster i melji sve redom

15 godina
skullscar kaže...

atmog je ok ako igra traje i traje pa treba malo extra health-a.. ali zar ću sa ez-om radit tank pa da uzimam thornmail itd? uzmem pd za više damage. zašt onda kog vraga ima 50% brži attack speed kao pasiv? dodam još više, infinity i bloodthirster i melji sve redom

14 godina
protjeran

hari jesi probao tako igrati sa ez-om?

15 godina
skullscar kaže...

hari jesi probao tako igrati sa ez-om?

Yeah and it sucks for a lot of reasons ( Mystic shot cant crit , doesnt affect your mystic shot dmg at all, Crit on Ezreal trolololol , Att speed on ezreal trololol , takes up an item slot ) /End of discussion

14 godina
protjeran

e vidiš, meni odgovara tako. znači razlika nam je uglavnom samo taj 1 items i moj način igranja je sad fail, moram puno toga naučiti i bla bla bla.. you ok in the head od silnog trollanja? 

15 godina
skullscar kaže...

e vidiš, meni odgovara tako. znači razlika nam je uglavnom samo taj 1 items i moj način igranja je sad fail, moram puno toga naučiti i bla bla bla.. you ok in the head od silnog trollanja? 

U jelly ? 

On topic :IE gives crit chance l0l ( never saw it coming ) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:05 (hari85).
14 godina
protjeran

totalno o topicu: nope, nemam naviku biti ljubomoran na emo trollove koji su so pro like you {#} {#}

i ne volim glavobolje, užas.. teško tebi svakoga dana

a sad kissy, kissy.. iznesite cvijeće, mlade žene da ih izljubimo, hranu i piće... mi pričamo i pričamo i pričamo ali ja još uvijek volim svoj fit {#} ragers gonna hatte

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:10 (skullscar).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Frende igraj ga ti kako hoćeš, činjenica je da je taj build ne valja :) Ez je ad caster, kojem q ne proca crit. Čemu onda PD? Mobility ima (blink+flash), att.speed mu therefore nije potreban (nije main autoattack champ, nego se bazira na skillshotove, a imas dovoljno att.speeda od zeala u trinity-u) a o crit chancu da ne pricamo.

Badass! Badass!
LoL EU : pr1mus
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Daj nije moguce, daj kako pa nemoze biti odem jednu zapaliti i onda ovo AHRHgrrrgrgrrrrrrrrrrrrrgrgrgrgrgrgrr{#} {#}{#}

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEMOGUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

I sada napisem to na chatu od streama  Bob vidi i kaze na streamu da je ovo dokaz da je pusenje stetno za mene  DAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 4:09 (scarface797).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Jao da mi je bio vidjet/cut tvoju reakciju kad si to vidio...

Al bar mozes rec da si od*bo G.Bob-a ahahah

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Daj nije moguce, daj kako pa nemoze biti odem jednu zapaliti i onda ovo AHRHgrrrgrgrrrrrrrrrrrrrgrgrgrgrgrgrr{#} {#}{#}

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEMOGUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

I sada napisem to na chatu od streama  Bob vidi i kaze na streamu da je ovo dokaz da je pusenje stetno za mene  DAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Puši i dalje, pa ćeš u dogledno vrijeme opet popušiti k****** {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel imo ko problem(bug) da nakon Garenovog silenca nemoze ukljucit ni jedan ability, spell ni recall? Ko da je cjelo vrijeme silence? Isla sam se i reconnectat al nije pomoglo...

Bring It On!

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Morde , tf buffs next patch {#}  i drop-in spectator mode na PBR-u http://i.imgur.com/JtVk9.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 14:26 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Morde , tf buffs next patch  {#}  i drop-in spectator mode na PBR-u  http://i.imgur.com/JtVk9.jpg

Link ?

15 godina
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nice, i Morde i AP TF su mi dragi champovi, lijepo je vidjet da ću ih opet moći zaigrati bez da mi ljudi QQaju da su previše slabi :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako lik moze imat 147 odigranih normal i lvl 30, i jos 1600 elo? EXPLAIN THAT!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Luxy2501 kaže...

Hacker xD

Postoji nesto sto se zove Co-op vs. AI

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Luxy2501 kaže...

Hacker xD

Postoji nesto sto se zove Co-op vs. AI

Nije to ali lik ama bas svaki game ima win, bilo ranked ili normal, samo tanky dpsove igra, valjd je do tog :S

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
scarface797 kaže...

AHRHgrrrgrgrrrrrrrrrrrrrgrgrgrgrgrgrr{#} {#}{#}

ko ovo nije čua uživo nije doživija jednu božanstvenu audio ekstazu {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice