- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još jednom poznato pitanje :D
4 | Xerath |
---|---|
10 | Cassiopeia |
25 | Nešto drugo |
a dobro.. lik samo probao, ali svejedno, mislim da bi trebao pokoji novi item
zapravo nije ni los item :O
Trebaju novi itemi, mehanike na ovim su zastarjele, buildovi su dosadili.
Lothar's edge i kalen's dagger bi bili pun pogodak.
Mislim znam da ih nikad nece stavit.
Trebaju novi itemi, mehanike na ovim su zastarjele, buildovi su dosadili.
Lothar's edge i kalen's dagger bi bili pun pogodak.
Mislim znam da ih nikad nece stavit.
Windwalk iz lothara ti je već ghost a blink dagger ti je flash ;)
Baš prolazim danas i gledam plakat^^
Nvm
Koji problemi eee, prije dva dana LoL mi se počeo crashat kad loading dojde blizu kraja, al to samo na custom games sam primijetio, al nisam htio ici probati normalno da ne zahebem bezveze match, pa ajde reinstalirao sve na novo lijepo i sad opet isto mi se događa, idem probat normal kud pukne da pukne -.-
Edit: Da, čini se da problem samo sa custom
Kada se mijenja izgled mape,vidio sam da moze biti zima(snijeg)??
Kada se mijenja izgled mape,vidio sam da moze biti zima(snijeg)??
Kod sljedeceg nerfa Irelie, tj. kad se RIOT-u sprdne...
a zaš bi trebalo nerfat ireliu?
Pa toooooooo i searched dat meme for 2 lonkkkkkkkkkk
@dariusX look at da pic
Najgore mi kad svi na ranked počnu plakat kad uzmem Teema.
Najgore prvih 10 minuta dok ne vide da ipak nije sve tak crno.
S ovim malcem uvijek ide sve bez problema. Ima šugavi BLIND, tak da je protiv drugog AD champa 1vs1 pobjednik, tu su i gljive koje uvijek čekaju oko mene, nema šanse da me gankaju, plus W boost za trčanje i prokleti poison kojem treba masan nerf.
i ja uzeo malog teemo i uživam. zahvaljujući njemu i gljivama opet sam u plusu nekih 14 win. najdraže mi je kad napljujem gljive po cijeloj mapi, idemo u team fight i netko zbriše na low hp. kojih 10-15 sec kasnije kill jer neko naleti na gljivu hahaha.. build mi je više ap jer gljive rade ogroman damage a i poison napravi preko 300 u par sekunda + blind sa kojim svakome uništiš dan. počnem s dorans blade pa na berserk, nashors tooth, rylais scepter, 2 rabadon a zadnji ni ne uzmem jer game ne traje dugo nakon što netko crkne 2,3 puta radi mojih gljiva pa polude svi. primjer je lik sa shaco koji mi je psovao majku cijeli match nakon što iz fighta zbriše sa q i kasnije uvijek naleti na gljivu
http://i.imgur.com/ANGE6.jpg Dem buggs so funny
@ mad_badger
sad misliš da si pemetan il šta?
Ne kužim lika kud je baš ireliu spomenul,zato sam pito...
Da, najjače oružje su mu trololol gljive, čim nekog ubiješ GLJIVOM 2 puta odma rage quit=WIN!!!
Najgore mi kad svi na ranked počnu plakat kad uzmem Teema.
Najgore prvih 10 minuta dok ne vide da ipak nije sve tak crno.
S ovim malcem uvijek ide sve bez problema. Ima šugavi BLIND, tak da je protiv drugog AD champa 1vs1 pobjednik, tu su i gljive koje uvijek čekaju oko mene, nema šanse da me gankaju, plus W boost za trčanje i prokleti poison kojem treba masan nerf.
Predobar heroj u rukama dobrog igrača. U rukama lošeg igrača taj heroj je jednostavno KATASTROFA...
Za teemu kao sto rekoh
''Teemo ti je pro disabler i tako ga moras i igrati npr. ako imaju Cho-a i njihovom teamu ti odes na 1 lvl-u do njega da te feasta posto je Cho uvijek gladan ali kad te pojede onda ce nastati problemi dobiti ce grceve u trbuhu od otrovnih gljiva i biti ce jedno 10 min van funkcije dok se ispovraca,onda ako imaju WW-a u protivnickom teamu obuces se u komad nekoga slasnog mesa(Riot je najavio taj skin za njega) i dignes prvi skill W onaj speed i kad te WW vidi cijelo vrijeme ce trcati za tobom ali posto ces uzeti bootse i W skill biti ces brzi od njega i nikako te nece moci sitici i tako ce za tobom trcati jedno pola partije.Onda ako protivnici team ima nunu ti ces se obuci i minona(ionako su iste velicne) i kada nunu htjedne iskoristiti consume na nekom minonu ti uleti nece moci iskoristi zato sto to funkcionira sam na pravim minonima, onda dalje ako tvoj team ima Jarvan u teamu onda teemo moze sluziti kao projektil sa high dmg.Znaci teemo se namjesti i na poziciju(znas ono kao ragbi lopta) i onda se Jarvan zaleti i nabije ga nogom koliko god moze i ciljan udarac u medunozje protivnickoga champa moze oneshotati na prvom lvl.
Edit:Ovo su samo neke funkcije teeme kao Disablera ima ih jos mnogo.''
yeah, i love my teemo
vidiš koliko načina za igranje sa njim....
26 | AD |
---|---|
1 | AP |
0 | AP/AD |
AD all day all night
eh i sa ezom sam se igrao. ad je bolji, više damage radiš. 3 ap quint, 9 ap marks, 9 seal za mana regen po levelu, 9 glyph cd po levelu tako da spammaš q skoro svake sekunde i u fightu držiš bonus na attack speed stalan. berserk čizme, trinity, phantom, mallet, infinity, bloodthirster
edit: trinity mi je nekako obavezan radi bonusa: nakon svakog ability koji iskoristiš, sljedeći basic attack radi dodatni damage jednak 150% tvog base ad. cd je samo 2 sec pa jako dobro dođe
banshee uzmem obično ako rade puno magic damage ili imaju karthusa. dupe spašava
meni se phantom dancer cini nepotreban na ezu, ima blink i dosta movementa iz bootsa i trinity-a. bolje uzet last whisper npr.