League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.493.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
skajzak kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...
Don Strongtoni kaže...

AAAAAAAAAAAA Odigram partiju(win ofc) i istu sekundu season closed, cak ni statse nisam mogo vidjet -.- Pa koji k riot dela?

Isto to se i meni desilo u ovom trenutku -.- Samo sto je lose :)

gadljivo..ista stvar se i meni sad desi :D i sada cekat cca 44min :/

Hahaha, eto baš sada poslije partije otišo na trenutak, sad kad sam se vratio piše season closed i ugasi se. Ajd da je to prvi put, ali u zadnje vrijeme se to često dešava, nemreš više nit do vecea otići...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 23:33 (vgetik).
15 godina
neaktivan
#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
15 godina
munjovoz kaže...

momci gdje da bacim moj report na 4 buga? mozete me uputiti?

http://eu.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=9

Uputnicu ti nemrem napisat, nisam jos diplomiro xD

LoL nick: Strongtoni
15 godina

Eto i ja sam nes odgovoria :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
hari85 kaže...

Ja dobia ban na 2 sata xD  javio support dobio sam ban jer sam dobio report od mog tima koji je izgleda bio 4 man premade jer sam  reka nasoj  1/15 ashe da uninstallira igru  . I da nikad vise igra video igre xD 

Sumnjam da si zato dobio ban, ako si samo to napisao to nije ni verbar harrasment, a posto znamo da si sklon povremenom trollanju i namjernom feedanju mozda je doslo tvojih 5 minuta tribunala ;)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

eh evo napisah bugove.. nemožeš ni normalno kupovat iteme kak hoćeš jer se zbuga

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=244317

#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio sam Jarana, isuse boze lik nije normalan :D ma kakav xin ili garen ili itko Jaran je must have u timu ^^, proporucam svima, ovo mi je najbolje utrosenih 4800ip-a do sad

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

Kupio sam Jarana, isuse boze lik nije normalan :D ma kakav xin ili garen ili itko Jaran je must have u timu ^^, proporucam svima, ovo mi je najbolje utrosenih 4800ip-a do sad

Istina. Jarvan je trenutno prejak.

Čak ga i na dreamhacku koriste puno.

xfire: immortal5555
17 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
Ner0 kaže...

kada bude evropski tim bude pobjedio zbog njega u timu ocekujte nerf masni u roku tjedan dana :D

Evo nesto dok cekate u kjuu

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 1:03 (Keiichi).
14 godina
neaktivan

Mislim da sam se razvalio od smeha za ceo zivott :DD

15 godina
League Of Legends

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=244519

Aha, Balkan spam u onoj temi je uspio, odma popravljaju servere samo da nas vise ne vide ni cuju xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

pa jbt europski server :S

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TheGamemaker kaže...
Ner0 kaže...

Jel težak Jarmander za igrat ?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi moji šta je ovo, vec dva dana ulazim u lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nemogu omg pa sta im je sa tim serverima ono prođe queue i dođe: Server is curenttly busy!!!! pa sta je ovo omg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ljudi juce sam oko 9 gledao EGvsFN i doublelift je igrao blitza,al nisam pogledo do kraja jer sam izasao van i sad dođem da vidim kako su odigrali i piše mi da je Fn pobjedio 18/2.....niti skor nije isti a niti je double igrao soraku pa koji je sad to ku*ac

LoL nick:CroDino(EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna dobra sa mundom. Taman san isa napravit FoN.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Taman me krenulo, winning streak i idem odigrat jednu s Ez-om jer nisam davno.. I normalno carryam kad odjednom akali se dc-a i spusimo. :@

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

Ja dobia ban na 2 sata xD  javio support dobio sam ban jer sam dobio report od mog tima koji je izgleda bio 4 man premade jer sam  reka nasoj  1/15 ashe da uninstallira igru  . I da nikad vise igra video igre xD 

Sumnjam da si zato dobio ban, ako si samo to napisao to nije ni verbar harrasment, a posto znamo da si sklon povremenom trollanju i namjernom feedanju mozda je doslo tvojih 5 minuta tribunala ;)

je dobio je isto ko i ja... lik imal 0-24 i ja mu da ide livat i onda me ovi svi i njihov i moj tim reportaju :D

LoL acc TkaŁŁe(pro gamer imam 4kh na xf-u ali od svih igrica koje sam igro)
16 godina
Tkalle kaže...

je dobio je isto ko i ja... lik imal 0-24 i ja mu da ide livat i onda me ovi svi i njihov i moj tim reportaju :D

neide to baš tako, neće te bannat odma nakon šta se to desilo i sigurno nebi dobia ban samo zato šta si nekome reka da leave-a isto tako haris nebi dobia ban samo zato šta je reka nekome da uninstallira igru...

14 godina
neaktivan
League Of Legends

moze li se idalje refundat ip od champova? maloprije sam poslao da refundam..

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroDino kaže...

ljudi juce sam oko 9 gledao EGvsFN i doublelift je igrao blitza,al nisam pogledo do kraja jer sam izasao van i sad dođem da vidim kako su odigrali i piše mi da je Fn pobjedio 18/2.....niti skor nije isti a niti je double igrao soraku pa koji je sad to ku*ac

A da stisnes game 2?

16 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

mozes ja sam isto mail slao pa su mi rekli to kao nikom minace ne radimo ali evo vama cemo samo ovaj put xD

Vrane nebom šestare
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta su ovi iz Fnatica naradili ovima :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
CroDino kaže...

A da stisnes game 2?

probao sam al ku*ac ne mjenja

LoL nick:CroDino(EU)
15 godina
Tkalle kaže...
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

Nvm  nisam dobro procita .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 14:44 (hari85).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da sam ih posutao za narednih godinu dana :D

... ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

znate sa nekim drugim osim sa yi-em -.-"

League of Legends (EU):Joza is immortaL PLAY 4 FREE http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4db5951a84dbd764677505
14 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

znate sa nekim drugim osim sa yi-em -.-"

Igram i sa Mordeom i sa Evelynn,Yia nisam igrao skoro mesec dana i evo sad sam ga uzeo:)

14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

wow jako tesko s yi-e samo cekas late game da dode na svoj build i critas po 1k i penta samo tako zato nemoj stavljat slike sa yiem :P

LoL acc TkaŁŁe(pro gamer imam 4kh na xf-u ali od svih igrica koje sam igro)
14 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
iMaestro kaže...

mozes ja sam isto mail slao pa su mi rekli to kao nikom minace ne radimo ali evo vama cemo samo ovaj put xD

ok, hvala :)

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice