Ubo sam IP boost s one stranice, steta sto je samo na 4 pobjede. . ., da je 44 pa da covejk kaze hvala
a koliko ti daje po matchu
Ubo sam IP boost s one stranice, steta sto je samo na 4 pobjede. . ., da je 44 pa da covejk kaze hvala
Recu ti dok pobjedim :) Nesto sve rage quit i slicne pizd*rije vec 4 partije. . .
Imam
620 para kak se vec to zove.KOji je najbolji lik za te pare?
Imam
620 para kak se vec to zove.KOji je najbolji lik za te pare?
620 samo
master yi ili skupi 1350 i kupi sebi ryzea ili tryndamerea
Igram sada sa nekom zenskom koja baca neke kugle i dobra je.A šta neigram pravo LOl 2 h sta oceš?A levl 3 sam jos malo pa 4
http://grid.alienwarearena.com/giveaway/lol-boost/
UGRABITE KEY
jedan acc napravite pa da meni date :D
UGRABITE KEY
a spora im stranica ko k******
UGRABITE KEY
Pa kreiras si acc sam u cemu je problem xd
Btw meni uspjelo al evo kaze mi lega da mu laga sad uzasno :S
MOZETE SAMO JEDAN KEY UZET, ako kreirate acc novi, pojavit ce vam se da nema vise keyeva- neki vraski sistem :D
ja ugrabio ali nisam ugrabio od riota hiljadicu ip-ića
MOZETE SAMO JEDAN KEY UZET, ako kreirate acc novi, pojavit ce vam se da nema vise keyeva- neki vraski sistem :D
ja ugrabio ali nisam ugrabio od riota hiljadicu ip-ića
evo i ja ugrabio key, takoder mi dosli ip od riota.. sad mi fali jos nesto sitno da upotpunim kolekciju - mordekaiser :D
a j****** stranica sa chromeom nemogu join a sa firefox nemogu ugrabit key
EDIT :zbog j *** lagga na stranici pokazuje mi da sam uzeo key a nemam ga ni na emailu ni nigdje drugo m***** im
pa jel to moguce da su vec svi ugrabili ?
evo mene nako tjedan dana....xDD
kupio sonu....super suporter
i ip boost sam uspio dobit
imam problema ping mi je 70 a kad nesto uradim to se tek nakon 5 sekundi registrira ja moram klikat po deset puta da koristi abillity
jos nisam dobio 1000 ip :(
koristi tipke na tipkovnici
koristi tipke na tipkovnici
pa i koristim
al i kad dam move commandu stoji lik 5 sekuni pa se tek onda pokrene
Ryze je po meni najjednostavniji heroj za igrat. S njim sam uvik na midu i ownam protivnika
Samo abillity power i W Q E, ako je jači protivnik onda R W Q E
Ryze je po meni najjednostavniji heroj za igrat. S njim sam uvik na midu i ownam protivnika
Samo abillity power i W Q E, ako je jači protivnik onda R W Q E
Ma sta ako je jaci
Uvjek ;)
eto ga na :/ pocelo je :/ idem igrat malo solo 5vs 5 i nis prvu vladimir feeda aniviju i ode u 10 min :/ druga svi feedaju i ode runda :/ pa ovo se ne isplati ako nemas arrange team igrat :/
Prije sat vremena igrao s hRayom...uzeo Twisteda, nabio skoro 300AD i attack speed preko 2.3 s 20% lifesteala. U sekundi pojeo bilo kojeg heroja, score 26/10/11, s tim da pola smrti je bilo od turreta i miniona na koje sma išao s jako malo HP-a :D :D . zaebancija...
Prije sat vremena igrao s hRayom (null)...uzeo Twisteda, nabio skoro 300AD i attack speed preko 2.3 s 20% lifesteala. U sekundi pojeo bilo kojeg heroja, score 26/10/11, s tim da pola smrti je bilo od turreta i miniona na koje sma išao s jako malo HP-a :D :D . zaebancija...
WTF double post?
hehe, dobar meč, ako se ja napocetku ne nafidam na minionima poslje sam u laganowm "zaostatku", ma me nije bas islo, sve u svemu dobro si na carryal i pusher :D
odakle ste dobili 1000 IP-a?
procitaj od CIJELOG dana (23.9) postove pa bdues znao.
Moze mi neko dati neki build za jaxa? Neki odlican build.Evo ovaj build sam igrao sada i imao sam score 17:2:nesto sada,neznam dali je to radi njihovog noob teama ili jer sam ja imao dobar team jer imali smo score 34:5
OMG, odigram match, i cekam 5 min statse i nece se pojavit, i zatvorim, i dodjem nakon 45 min i dalje nema nigdje zapisane pobjede i ip-ova (ip-ov nisam ni dobio), omg.
procitaj od CIJELOG dana (23.9) postove pa bdues znao.
jeli stvarno bilo teško napisat da će ih riot podilit zbog problema sa serveron?
a za one koji kažu da ih još nisu dobili, napisali su na stranici da će početkon sljedećeg tjedna server bit down i da će onda svima dat IP-ove
Hari mislim od osnovih likova koji je najbolji??
Hari mislim od osnovih likova koji je najbolji??
oni "osnovni " likovi su samo besplatni za ovu sedmicu pa je sljedeca drugi a od ovih sada uzmi miss fortune ili vladimira zavisi koji ti je lik bolji