League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.510.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
makaweli kaže...

Ja sam razmišljao da uzmem Morde-a . Kakav je on? :)

Cujem da je uboica.. ljudi se zale da mu ulti radi prevelik dmg i da je skoro pa nemoguce pobjec pri low hp-u.. nesto kao garenov samo ovaj radi dmg over time a ovaj instant dmg..

Uglavnom po meni je najjaci tank skupa sa chogathom u igri. Mozda je i nunu tu negdje..

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Eh za sada ownam samo Fiddlesticksa, i kako igram sa vecim levelima vidim da je sve slabiji :'( Morat cu nekog dps heroja uzet :/

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
puls4R kaže...
makaweli kaže...

Ja sam razmišljao da uzmem Morde-a . Kakav je on? :)

Cujem da je uboica.. ljudi se zale da mu ulti radi prevelik dmg i da je skoro pa nemoguce pobjec pri low hp-u.. nesto kao garenov samo ovaj radi dmg over time a ovaj instant dmg..

Uglavnom po meni je najjaci tank skupa sa chogathom u igri. Mozda je i nunu tu negdje..

pa onda ako je taj OP onda pola championa bi trebalo nerfat ulti npr karthus global damage kako sam se znao kod frenda zajebavat sa njim cim prode CD cekam da je neko na low hp i killstealam :) naravno to vise ne radim

EDIT :nakon ovoga sto ne mozes sad igrat zbog maintenca pa je normal ,ranked itd grayed out moraju nam dati IP boost napravt cu peticiju :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 22:41 (hari85).
15 godina
League Of Legends

kad igras protiv karthusa, onda treba paziti na VIŠE na sebe i svoje hp-ove, ja takvog heroja nebi nikad kupio jer me ne privlaci, da pazim ko kad nema hp-a ili slicno.

server ih j3bu to je sigurno, dobio si ip boost prije 2 tjedna, nemoze bas stalno :S.

Sad se samo orijentiram na Ez-a, kupujem rune za njega i uzimam masterise.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

null kaže...

kad igras protiv karthusa, onda treba paziti na VIŠE na sebe i svoje hp-ove, ja takvog heroja nebi nikad kupio jer me ne privlaci, da pazim ko kad nema hp-a ili slicno.

server ih j3bu to je sigurno, dobio si ip boost prije 2 tjedna, nemoze bas stalno :S.

Sad se samo orijentiram na Ez-a, kupujem rune za njega i uzimam masterise.

ja sam poceo igrat dan poslije ip boosta :S

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sad instalirao LOL. ali sad na kraju stalno skida neke patcheve i updejte. jel to mora tolko? nikad kraja

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

o jurluce, :) koja ti je brzina interneta, ako imas dsl svi patchevi se skinu za oko 1 h , mislim da treba skinuti nekih 53 tako nesto

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

kolkoooo?! do sad je skinulo mislim 8 patheva, trenutno skida nešt LOL.air Neodlucan

u gradu sam pa hvatam umts, brzina downloada mjerena speedtestom mini iznosi 548 kbps Neodlucan

Atomska bubamara
15 godina
League Of Legends

Najskuplji bild do sada sto sam napravio s ez-om.

POZOR!

danas ce biti djeljenje IP DOUBLE BOOST na ALIENWARE stranici, tako da pogledate, i napravite se dodani acc, da svi mi date jedan key sto sam vam rekao :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

kolkoooo?! do sad je skinulo mislim 8 patheva, trenutno skida nešt LOL.air Neodlucan

u gradu sam pa hvatam umts, brzina downloada mjerena speedtestom mini iznosi 548 kbps Neodlucan

punooo..pretjerali su, igra ima 3 gb

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

punooo..pretjerali su, igra ima 3 gb

omg. odustajem. nemam ja flat. ja skino onu glavnu instalaciju i mislio to je dovoljno, instaliraj i ožeži. malo morgen. nikad gotovo... možda neki drugi puta Mrsti se

Atomska bubamara
15 godina
League Of Legends

To apologise for the excessively long down time we had today, as well as for all of the confusion around the account problems, we have decided to add 1000 IP to every account that has played a game in the last two weeks, leading up to today’s patch.

hiljadarka bu pala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

To apologise for the excessively long down time we had today, as well as for all of the confusion around the account problems, we have decided to add 1000 IP to every account that has played a game in the last two weeks, leading up to today’s patch.

hiljadarka bu pala :D

Lol ja sam odigrao jednu u ova 2 tjedna! Koja sreća... Ali sada dolazi Miss Fortune koju moram probat ovog vikenda!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
Pa dosla je vec :O il sam ja to fantazirao ova dva dana da igram snjom :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
League Of Legends

Koja prevara,meni soma ipa nije doslo.Neodlučan

Anyway,sutra se ubijam negdje 3 runde odjedanput cu odigrat napokon u ova 3 tjedna Cool

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

meni isto jos nije dosli ip-ovi, ali valjda budu kroz dan, ili ovaj tjedan, istoa kako je bilo i za IP boost svi smo dobili u razlicito vrijeme , neki poslje neki prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da će 1000 IP-a dijelit početkom idućeg tjedna

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Jedna napomena/zamolba,kada govorite neku obavijest o patchu/ipu (ko sada) i slicno pa da samo u zagradu stavite dali je US ili EU jer ja sad neznam dali vi govorite o EU Ip-ovima ili US(mozda je neko napisao pa nisam vidio,ali ipak red da radi).

Hvala!

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Jedna napomena/zamolba,kada govorite neku obavijest o patchu/ipu (ko sada) i slicno pa da samo u zagradu stavite dali je US ili EU jer ja sad neznam dali vi govorite o EU Ip-ovima ili US(mozda je neko napisao pa nisam vidio,ali ipak red da radi).

Hvala!

Prilikom postavljanja patcha standardno EU verzija je bila zasrana (99% rasprave ovdje je iskljucivo o EU verzij a US se spominje samo kad EU neradi) US verzija je radila kako treba, pa ce nama s EU servera poturit 1k IP-a zato sto nismo mogli igrat sinoc etc

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
Et da ne gube igrace daj marvi Ipa i svi zadovoljni xD vise bi bio sretn da su objavili da su banali 1k leavera neg ip sto su dali :/
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
League Of Legends

da sam znao mogo bi skupit za vlada :S

EDIT :bilo bi bolje da su rotacije na pola sedmice ovako vvec dosadi

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 13:13 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...
Et da ne gube igrace daj marvi Ipa i svi zadovoljni xD vise bi bio sretn da su objavili da su banali 1k leavera neg ip sto su dali :/

Lol, svaka čast na ovome.... slažem se....

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan

Molim da mi objasnite šta znaci mana,ability pover,ability i ono ostalo(ako moze sve)

15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Molim da mi objasnite šta znaci mana,ability pover,ability i ono ostalo(ako moze sve)

Mana: a nema konkretnog objasnjenja, vecina heroja to ima i da iskoristis ability mora ti oduzet mane. Neki nemaju nista i ability im kosta dijela healtha dok treci imaju energy.. e sad stvar je sto energy-a uvijek imas 200 i on se puni 50 ener. po 5 sekundi. Mane imas na pocetku 250-300 al uglavnom bez itema ti dode do 900 i sporo se puni..

Ability power - ako imas ability-e tj one skillove pod q-w-e-r koji rade magic damage onda kupujes ability power iteme koji povecavaju dmg koji radis sa svakim abilityjem.

Imas neke abilityje koji su ovisni o critical strikeu, dmg-u itd.

Lifesteal - npr. imas 15% lifesteala i attack damage ti je 100, svakim hicem uzimas 15 hp-a kad udres.

Dmg - Osnovni damage koji radis sa udarcima..

Attack speed - brzina udaranja

Health - to valjda kuzis..

Spell vamp - isto kao lifesteal samo sto umjesto dmg-a uzimas porciju healtha preko abilitija koje koristis.

To ti je glavno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 15:24 (puls4R).
15 godina
neaktivan

Hvala Smijeh

15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Eh za sada ownam samo Fiddlesticksa, i kako igram sa vecim levelima vidim da je sve slabiji :'( Morat cu nekog dps heroja uzet :/

Master Yi

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
neaktivan

iam ti ja i ryze ti je vec kupljenn

skandalouz

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 19:02 (CroDino).
15 godina
League Of Legends

kupio singeda best tank ever moram reci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ubo sam IP boost s one stranice, steta sto je samo na 4 pobjede. . ., da je 44 pa da covejk kaze hvala Cool

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ubo sam IP boost s one stranice, steta sto je samo na 4 pobjede. . ., da je 44 pa da covejk kaze hvala Cool

Odakle si dobio IP boost za 4 pobjede? ja sam automatski dobio 1000 IP-a, ako ima jos to za 4 pobjede moze link il nesto? :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice