League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.511.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

Poceo sam igricu igrat.I neide mi bas.Iso sam na ono ucenje u igirici.Jel ima neko link da vidim kako se igra?

15 godina
D3ViL kaže...

Iako pokusavam naucit igrat Olafa ide dosta sporo i nije mi nesto, ali zato kad uzmem Pantheona. . .

kak dobivas tako puno ip ja na 5 vs 5 dobijem pobjedomo oko sto sa tolikim bi vec imao 6300 :p

15 godina
Dolu kaže...

Poceo sam igricu igrat.I neide mi bas.Iso sam na ono ucenje u igirici.Jel ima neko link da vidim kako se igra?

ak igras sa odredenim championom 

https://www.youtube.com/user/coldturkey49?hl=en#p/u/15/MQH7zseiHiA

vidi ako ga ima pa pogledaj cijeli vid

15 godina
League Of Legends

200 mb Oo sta  je ovo

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima koji je po vama najbolji lik(od onih osnovnih)i  zanima me kad krene igra šta je najbolje uzeti od opreme?

15 godina
Dolu kaže...

Zanima koji je po vama najbolji lik(od onih osnovnih)i  zanima me kad krene igra šta je najbolje uzeti od opreme?

pod osnovnih mislis besplatne ili jeftine meni je od jeftinih najjboljy master yi 450 ip

15 godina
neaktivan

Mislim na Osnovne.Kad skupim para da si kupim novog lika ili za nesto drugo da cuvam

I na koji tip da idem Noram ili Pratic

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 15:09 (Dolu).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova nidalee je odlican heroj.. kakav masivan dmg radi na AP buildu sa Q skillom to je cudo.. pogotovo iz daljine, pa skine trecinu hp-a tenku ako ima dosta AP-a xD

Build sa njom mi je ovakav:

Lich Bane

Nashor's Tooth 

Rylai's Scepter

Zhonya's Ring

Sorcerer's Shoes

Jednostavno mi pase, harrasanje sa Q skillom je prejako i odlicno je sta joj abilitiji ne trose manu dok je puma..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Riot gg opet,launcher experienced an error,please restart the application pri kopiranju

datoteka iz patcha,kazu da rade fix...pretpostavljam da cu/cemo se nacekat poznavajuci 

Riot :/

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

Riot gg opet,launcher experienced an error,please restart the application pri kopiranju

datoteka iz patcha,kazu da rade fix...pretpostavljam da cu/cemo se nacekat poznavajuci 

Server unavailable

Pa ima li jednog normalnog patcha nakon kojeg sve radi normalno??

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Server unavailable

Ne.

***Dont mess with the best or die like the rest***
15 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Server unavailable

gore dolje lijevo desno gore gore dolje dolje.. meni je proradilo al moras cekat posto svi skidaju patch i serveri su im prepuni.. sad se ocito stabiliziralo.

Sta uopce ocekujete od besplatne igre, koja je ionako odlicna sama po sebi.. sat-dva strpljenja ne znace nista.. iako su stvarno pretjerali u zadnje vrijeme sa busy/unavailable..

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Cobanac kaže...

Server unavailable

gore dolje lijevo desno gore gore dolje dolje.. meni je proradilo al moras cekat posto svi skidaju patch i serveri su im prepuni.. sad se ocito stabiliziralo.

Sta uopce ocekujete od besplatne igre, koja je ionako odlicna sama po sebi.. sat-dva strpljenja ne znace nista.. iako su stvarno pretjerali u zadnje vrijeme sa busy/unavailable..

Vidim da pola vas ne kuzi svrhu toga gore dole lijevo desno gore gore dole dole. To sluzi kada se radi o nekoj vrsti buga ili slicnome pa vam pise busy ili unavailable, a server radi i moze se igrat. Jedino sto to radi jest ulazi u igru bez launchera (drito samo ga preskoci). Ako je server down ili stavljaju patch, nece to pomoci. Tako da nemojte mislit da ste u nekoj prednosti ili imate vece izglede za brzi ulaz u igru ako u ovakvim situacijama to koristite.

btw.

odigro protiv sone sa garenom prije nego ovih problema na serveru i mogu reci da je lik jako, jako lagan za ubit. Izgleda mi jako tezak champ posto je ugodna za killanje i treba dobar lane partner. Osmijeh

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Mislim na Osnovne.Kad skupim para da si kupim novog lika ili za nesto drugo da cuvam

I na koji tip da idem Noram ili Pratic

???

Ak mislis na normal ini parctice, onda odi na normal jer ti daje tipove tvog lvla, i vise golda i exp-a dobis

15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.Sada kako da preskocim to kad mi pise Unvaible.Jel moram posebno neki petch skinut?

15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Hvala na odgovoru.Sada kako da preskocim to kad mi pise Unvaible.Jel moram posebno neki petch skinut?

Ne.

Trenutno je svima unavailable jer stavljaju patch novi patch. I uvjek ce biti tako dok se stavlja patch. Kad zavrsi, samo ce se updejtat i moci ces igrat.

17 godina
Cobanac kaže...
Dolu kaže...

Ne.

Trenutno je svima unavailable jer stavljaju patch novi patch. I uvjek ce biti tako dok se stavlja patch. Kad zavrsi, samo ce se updejtat i moci ces igrat.

Ne stavljaju novi patch, jer su ga već stavili, ja sam ga skinuo danas oko 13 h, ima 180 mb, i bio sam u igri i sve je bilo u redu tad, a koji k..... je ovo sad nemam pojma. Opet im je server unnavailable za razliku od američkog koji je jučer još dobio patch i radi bez problema.... Riot se ne brine za EU ni blizu kao za US, a dok je GOA bila zaslužna za EU barem su nastojali držati korak s US-om, i mi smo im bili prioritet na EU.

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas sam u teamu imo Sonu i tijekom sto me healala proso sam kroz zid, neznam jel to neki bug ili je to neka njena sposobnost..

Da li netko mozda ima acc na EU serveru da mu netreba i  da bi htjeo dat barem da ima IP-a da si Ryzea kupim?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ma jebo im ostavio log on sat vremena i jos nece 

a j**** im

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Još piše  UNAVAILABLE Šutim

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

a kad utipkas kombinaciju udes log on i onda kaze da nemoze logg onat

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

hari85,molim te prestani radit duple postove i pisat gluposti

Hvala!

Bolje da ja kazem neg da prijavljujem beveze

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 20:44 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Serveri su up konačno! Ide past jedna partija odmah :)

Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
League Of Legends

Tako je, igra se :D!!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

za mene neradi jos :(

EDIT : RIJESENO :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 21:29 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Iam problem.

Lol, pokusam se spojiti u igru 5vs5 i moze mi se odbrojavati do beskonacnosti...omgf

Kako je vama?

EDIT

proradilo ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 21:30 (Cobanac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo popis heroja.. oni s kojima sam dosada ownao, tj. carry-ao skoro svaki match su:

Akali

Ezreal

Xin

Garen

Ryze

Anivia

Miss F.

Twitch mi je nov :D davno sam igrao sa njim, ima 4 mjeseca mozda.. sad se vracam na njega :D i jos planiram kupit morda i to je to sto se tice heroja.. iza morda samo ako izade dobar novi heroj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam razmišljao da uzmem Morde-a . Kakav je on? :)

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

A podosta pasivan champ ako ne igraš na midu. Spor, trom i slabašan damage burst prvih 10 levela. Kasnije je nezaustavljiv tenk koji nosi tim na leđima i pije damage od 3 neprijatelja dok oni ne poginu. Sam spamaš abilitie i onaj shield se puni, nabiješ 250 armora i 200 magic defensa i nepobjediv si, pogotovo u kombinaciji s warmog armorom, masa HP-a i svega. Stroj!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
makaweli kaže...

Ja sam razmišljao da uzmem Morde-a . Kakav je on? :)

nije los dobro tanka a dps mu isto nije los a njegov passiv :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice