L.A. Noire zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 4.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Pošto su moderatori zaključali temu, otvaram novu. Ovo će biti igretina i igra zaslužuje svoju temu.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L.A. Noire
http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: L.A. Noire

to je tema za verziju igre za konzole,ovo je pod PC igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Tako je, ovo je za PC ono je za konzole.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
L.A. Noire

Posto je problem sa temama jer ova igra vec ima 10 tema ovo je 11. mislim da ce se moderator sloziti da nije potrebna jos jedna. Ako vec hocete PC temu imate ovde:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/la-noire-stize-pc/105281.aspx?page=1

Jer stvarno se stvara nepotrebna pometnja sa milion tema. :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Onda nek se spoje sve temu i neka budu pod PC igrama onda.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra je službeno potvrđena za PC, izlazi krajem godine! YEA :)

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Napokon!!!

Ozbiljno sam razmisljao o konzoli samo radi L.A. Noire te sam se vec polako pomirio sa time da nista od verzije za PC kada ono bar jedna lijepa vijest danas!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Po meni će ova igra biti igra godine :)

Nema baš takvih igara, koncept igre je dosta zeznut, ali po recenzijama igra je predobra. Mogli bi se razočarat oni koji očekuju Mafiu ili GTA, ovdje je akcija u drugom planu, fokus je na rješavanju zločina koje je maestralno odrađneo.

Čak se po izrazima faca može procijenit osoba. Sam grad je vjerno napravljen, dakle isto kako je Venecija super u AC2, tako je i Los Angeles u La Noire. Još samo da rockstar ne zezne optimizaciju i imamo hit od igre.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 15:15 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Po meni će ova igra biti igra godine :)

Nema baš takvih igara, koncept igre je dosta zeznut, ali po recenzijama igra je predobra. Mogli bi se razočarat oni koji očekuju Mafiu ili GTA, ovdje je akcija u drugom planu, fokus je na rješavanju zločina koje je maestralno odrađneo.

Čak se po izrazima faca može procijenit osoba. Sam grad je vjerno napravljen, dakle isto kako je Venecija super u AC2, tako je i Chicago u La Noire. Još samo da rockstar ne zezne optimizaciju i imamo hit od igre.

radnja se odvija u Los Angelesu,a ne u Chicagu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Imam samo jednu zamjerku na igru.. vozni model je katastrofalno napravljen, konstantno sam davao partneru da vozi do lokacija..

Sve ostalo je više manje savršeno, po meni uz Portal 2 kandidat za igru godine za sad (ne računam igre koje su u dolasku, o tom potom)..

Nadam se da će port bit kvalitetan da i ekipa na PC jednako uživa u ovoj igretini..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Da Los Angeles je moja greška hvala na infu antimadridista.

Jel igra koristi baš isti engine ko GTA 4, jer meni La noire izgleda ljepše dosta?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 15:16 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Da zeznuo sam se, hvala na infu.

Jel igra koristi baš isti engine ko GTA 4, jer meni La noire izgleda ljepše dosta?

Nije isti, GTA koristi Euphoriu + RAGE a L.A domaći Team Bondi-ev engine + Havok za fiziku..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
L.A. Noire

da,nešto ljepše izgleda nego GTA IV,još su najavili dodatno poboljšanu grafiku na PC-u,i to bi trebalo izgledati odlično,ali bez obzira na grafiku,ovo je igra koja se mora zaigrati,jer ovakvih igara nema na tržištu,samo neka je portaju kako treba i biti će odlično.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L.A. Noire
Tema vec postoji. Iako se nalazi u drugom podforumu igre su identicne i dovoljna je jedna tema.
Sta bi trebalo? Za svaku igru 3 teme otvarati?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 5 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice