- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tema vec postoji i nije zakljucana:
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/la-noire/76039.aspx
Tema vec postoji i nije zakljucana:
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/la-noire/76039.aspx
to je tema za verziju igre za konzole,ovo je pod PC igre.
Tako je, ovo je za PC ono je za konzole.
Posto je problem sa temama jer ova igra vec ima 10 tema ovo je 11. mislim da ce se moderator sloziti da nije potrebna jos jedna. Ako vec hocete PC temu imate ovde:
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/la-noire-stize-pc/105281.aspx?page=1
Jer stvarno se stvara nepotrebna pometnja sa milion tema. :D
Onda nek se spoje sve temu i neka budu pod PC igrama onda.
Igra je službeno potvrđena za PC, izlazi krajem godine! YEA :)
Napokon!!!
Ozbiljno sam razmisljao o konzoli samo radi L.A. Noire te sam se vec polako pomirio sa time da nista od verzije za PC kada ono bar jedna lijepa vijest danas!
Po meni će ova igra biti igra godine :)
Nema baš takvih igara, koncept igre je dosta zeznut, ali po recenzijama igra je predobra. Mogli bi se razočarat oni koji očekuju Mafiu ili GTA, ovdje je akcija u drugom planu, fokus je na rješavanju zločina koje je maestralno odrađneo.
Čak se po izrazima faca može procijenit osoba. Sam grad je vjerno napravljen, dakle isto kako je Venecija super u AC2, tako je i Los Angeles u La Noire. Još samo da rockstar ne zezne optimizaciju i imamo hit od igre.
Po meni će ova igra biti igra godine :)
Nema baš takvih igara, koncept igre je dosta zeznut, ali po recenzijama igra je predobra. Mogli bi se razočarat oni koji očekuju Mafiu ili GTA, ovdje je akcija u drugom planu, fokus je na rješavanju zločina koje je maestralno odrađneo.
Čak se po izrazima faca može procijenit osoba. Sam grad je vjerno napravljen, dakle isto kako je Venecija super u AC2, tako je i Chicago u La Noire. Još samo da rockstar ne zezne optimizaciju i imamo hit od igre.
radnja se odvija u Los Angelesu,a ne u Chicagu.
Imam samo jednu zamjerku na igru.. vozni model je katastrofalno napravljen, konstantno sam davao partneru da vozi do lokacija..
Sve ostalo je više manje savršeno, po meni uz Portal 2 kandidat za igru godine za sad (ne računam igre koje su u dolasku, o tom potom)..
Nadam se da će port bit kvalitetan da i ekipa na PC jednako uživa u ovoj igretini..
Da Los Angeles je moja greška hvala na infu antimadridista.
Jel igra koristi baš isti engine ko GTA 4, jer meni La noire izgleda ljepše dosta?
Da zeznuo sam se, hvala na infu.
Jel igra koristi baš isti engine ko GTA 4, jer meni La noire izgleda ljepše dosta?
Nije isti, GTA koristi Euphoriu + RAGE a L.A domaći Team Bondi-ev engine + Havok za fiziku..
da,nešto ljepše izgleda nego GTA IV,još su najavili dodatno poboljšanu grafiku na PC-u,i to bi trebalo izgledati odlično,ali bez obzira na grafiku,ovo je igra koja se mora zaigrati,jer ovakvih igara nema na tržištu,samo neka je portaju kako treba i biti će odlično.
Sta bi trebalo? Za svaku igru 3 teme otvarati?