MGS4, GTA4, GT5, FFXIII, Alan Wake, novi ICO ili SofC
MGS4, GTA4, GT5, FFXIII, Alan Wake, novi ICO ili SofC
Mass Effect
Starcraft 2
Brutal Legend (sa umlautom)
Baš ih i nema.
Što se tiče Fallouta 3, tu sam lagano pesimističan. Fallout serijal mora biti 18+, a Bethesda se u zadnje vrijeme prilično ublažila za razliku od starih dana Daggerfalla.
Mass Effect
Starcraft 2
Brutal Legend (sa umlautom)
Baš ih i nema.
Što se tiče Fallouta 3, tu sam lagano pesimističan. Fallout serijal mora biti 18+, a Bethesda se u zadnje vrijeme prilično ublažila za razliku od starih dana Daggerfalla.
Definitivno Duke Nukem Forever
GTA i sljedeci NFS (da vidim sranje koje ce sljedeci put napravit)
novi GTA definitivno
Starcraft 2, Starcraft 2 i samo jedan i jedini Starcraft 2- ako bude dobar kao i što je bio prvi to će biti najprodavaniji i najigraniji RPG svih vremena
Starcraft 2, Starcraft 2 i samo jedan i jedini Starcraft 2- ako bude dobar kao i što je bio prvi to će biti najprodavaniji i najigraniji RPG svih vremena
Starcraft 2 RPG?
Ocito ne znaš niti za što je kratica RPG
RPG - Role-Playing Game, Starcraft je daleko od toga.
Starcraft je strategija i nema nikakve veze sa RPG i njemu slicnima.
Možda je lapsus, a mi smo picajzle.
GTA IV, Far Cry 2, Mafia 2, Final Fantasy XIII, Rainbow Six Vegas 2...
diablo 3:)
GTA IV,WOW:WotLK,Far Cry 2....Jos trebam probati i ove što su izašli :D
GTA 4 ....
Mafia 2, Far Cry 2, GTA 4, The witcher i neki strašno dobar RTS.
GTA IV - bez dileme.
Dosadnjasni su bili zakon.
Nekuzim samo jednu stvar- zasto se zove gta iv
san andreas je bio peti dio
MAFIA 2 ako ikada izade bit ce ubitacna igra. Mafiu sam presao 4 puta i mogu reci da je igra odlična što se tiče fizike, AI te igrivosti.
Ako je itko probao godfather the game vidjeti ce koliko je mafia bolja.
Spore dolazi 5.9...jos cemo cekat do tad, ali duboko se nadam da nece razocarat. Do tada SC2
Elite 4, Crayon Deluxe, Alan Wake- nadam se da ću moći bar ovu drugu pokrenuti :-(
Izgleda da me iskustvo sa Half life 2 naučilo da više ne iščekujem previše neke ige. I to se isplatilo, u posljednje vrijeme me je par naslova ugodno iznenadilo bez da sam prije toga iščekivao svaki screenshot, svaki intervju, preview... To su COD4, The Witcher i HL EP2.
Veselim se nekolicini naslova (STALKET: Clear sky, Mass Effect, Spore, FarCry 2...), ali ništa neću fanatično pratiti prije izlaska.
BTW, Far Cry 2 ima velike šanse biti ili veliki uspjeh ili veliko razočarenje. Sve ono što su developeri nabrojali da su ubacili u gameplay ili će teći kao urica, ili će im eksplodirati u facu.
p.s. Da ne bude zabune, Half life me nije razočarao, samo što se agonija iščekivanja razvukla u nedogled. I kad je igra izašla na Steam-u skidao sam je punih dva dana preko ISDN-a. Po meni, vrijedilo je.
Battlefield 3, Starcraft 2 a ako me nešto treće ugodno iznenadi, tim bolje
1. Army of Two
2. Starcraft 2
3. Gears of War 2
4. Mass Effect 2
5. Frontlines: Fuel of War
6. Grand Theft Auto IV
7. Guild Wars 2
8. Assassins Creed 2
9. KOTOR 3 (?)
10. Tiberium
Sve nekakvi nastavci
GT 5
GTA 4
Red Alert 3
Wrath of the Lich King
Diablo 3, Hexen 3, KOTOR 3, Star Wars Force Unleashed, Starcraft 2.
primjetio sam da mnogi govore GTA 4, a stoposto nemaju svi PS3 ili x-box 360