Kako natjerati igru na window mode?

poruka: 7
|
čitano: 3.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, instalirao sam igru Aghata Christie - And Then There Were None (jer volim takve igre), ali na moje zaprepastenje, u igri se nemoze mjenjati rezolucija, nego je igra stalno na 800x600. Posto imam 24" monitor (1920x1200) igra u fullscreenu izgleda grozno i svi su mali i debeli. Probao sam u putanju na shortcutu dodati

-fullscreen 0

-window

-windowed

-w

-windowd

(ta "rjesenja" sam nasao na netu) Ali niti jedno nije radilo, a ako u igri pritisnem Alt + Enter, nista se ne dogodi. Vidio sam na netu da postoje neki programi koji forsiraju igru da se pokrene u prozoru, ali nemogu naci nista o njima.

Naravno, ako netko zna kako u igri namjestiti neku vecu rezoluciju (barem da bude 16:9 omjer) to bi bilo savrseno, ali ne vjerujem da se moze, jer sam pregledao cijeli game folder i nisam nasao nikakvu config datoteku u kojoj bi to mogao rucno namjestiti.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i ja sam sad pokušavao napraviti isto s istom igrom i vidim da nigdje nema opcije za mjenjanje rezolucije!Ali znam kako pokrenuti igru u windowed mode-uNamigiva.

Skini 3d-analyzer!Instaliraj i pokreni ga.

Odi na "Select" i odaberi "ac.exe"(slika 1).Zatim označi "force windowed mode"(slika 2).Klikni "Run" i to je to(slika 3).Nadam se da sam pomogaoSmijeh.

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
slika 3 slika 3
Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Kako natjerati igru na window mode?
Tomislav95 kaže...

Evo i ja sam sad pokušavao napraviti isto s istom igrom i vidim da nigdje nema opcije za mjenjanje rezolucije!Ali znam kako pokrenuti igru u windowed mode-uNamigiva.

Skini 3d-analyzer!Instaliraj i pokreni ga.

Odi na "Select" i odaberi "ac.exe"(slika 1).Zatim označi "force windowed mode"(slika 2).Klikni "Run" i to je to(slika 3).Nadam se da sam pomogaoSmijeh.

Idem probati pa javim jel uspjelo.

17 godina
neaktivan

Svaka cast! Radi, samo kad bi jos otkrio kako da pomicem prozor, bilo bi super... Ali u svakom slucaju, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Svaka cast! Radi, samo kad bi jos otkrio kako da pomicem prozor, bilo bi super... Ali u svakom slucaju, hvala!

Nema na čemu!Drago mi je da sam pomogaoNamigiva.

Također ni ja nemogu micat prozor,ako uspijem javim ti!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
18 godina
neaktivan

Evo sve pokusavam. I sa -window i sa dxwnd.exe. Evo sada instalirao ovaj 3D, uradio isto ali.. nista. Full screen.

Radii se o Need for Speed: Porsche Unleashed. Kako god, ide u full screeen ili nece da strata ako joj odredim na DX7 ili DX8.

Imal jos kakva mogucnost ?

http://system-storage.com
18 godina
neaktivan
Imal jos kakva mogucnost ?
http://system-storage.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice