Ime igre

poruka: 29
|
čitano: 4.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ime igre???!!!

Davno prije sam imao jednu igricu, ali sam mjenjao komp pa je vise nemam, a nema sanse da se sjetim kako se zove, u igrici ti kupis svemirski brod i ubijas aliene i skupljas sve vise i vise para i naravno kupujes nove brodove oruzja motore i slicno! Igrica je vrlo slicna Dark Orbitu, samo sto ne gledam onako, nego vidim brod ispred sebe, i on sam putuje ravno, a prema meni dolaze alieni, meteori i svemirski pirati! Ti imas health i energy(mozda i power, ugl tako nesto),  energy ti se trosi kako ti pucas iz oruzja, ali se ponovo puni, tako da ako ti stalno drzis tipku za pucanje energy nestane i onad moras cekati da se ponovo napuni! Znam da opis nije nesto, ali to je sve cega se mogu sjetiti! Dajem bubreg za pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ime igre???!!!

Da nije Freelancer?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ime igre???!!!
xxxxx kaže...

Da nije Freelancer?

Hm, na forum.hr su mi vec 5 puta rekli freelancer, ali nije, svejedno hvala, hm, ako se niko ne moze sjetiti te, ima li neka slicna, ali da nema vise od 300 mb-a!?

16 godina
neaktivan

Chicken Invaders 3

Ultra-zabavna pucačina i ima sve karakteristike koje si opisao.. uz malu razliku.. glavni alieni protiv kojih se boriš su ...  (bubnjevi u pozadini) ... KOKE!

A glavni negativac je ... (DAM-DAM-DAM-DAM-DAM) ... vrlo zločesto jaje !

16 godina
neaktivan
Zura kaže...

Chicken Invaders 3

Ultra-zabavna pucačina i ima sve karakteristike koje si opisao.. uz malu razliku.. glavni alieni protiv kojih se boriš su ...  (bubnjevi u pozadini) ... KOKE!

A glavni negativac je ... (DAM-DAM-DAM-DAM-DAM) ... vrlo zločesto jaje !

Haha, nije to, imao sam i to, dobra zajebancija, ali nije, ova je bolja!

17 godina
Ime igre

OK, otprilike od kad je igra? Da li je 3D ili 2D? Shareware ili neka Full igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ime igre

uništavaš li kokoši, svemirske brodove ili nekaj slično pčelama na 3 nivou. Zatim dali ti brod može ići gore dolje i čime se krečeš mišem ili tipkovnicom

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime igre

Igra je 3-D, nije to zajebancija, nego ozbiljna, ti se mrdas lijevo desno, mozes ici i naprijed, ali brod sam napreduje, pa kako ti napredujes(ides ravno) prema tebi dolaze svemirski brodovi i ti pucas i unistavas ih i dobijas pare, ja sam igrao samo demo, instalirao sam ga sa nekog cd-a, mislim da je Enter, ili mozda cag i BUG! Nije shareware, igra je normalna, samo sto sam ja igrao demo! Nisam siguran od kad je, ali kad sam trazio cheatove ili trainere za nju, nisam mogao nigdje naci, cak ni u Cheatbook-u, pa onda pretpostavljam da je malo novija, ali ja sam je igrao prije mozda nekih godinu dana, tako da vise sad(najvjerojatnije) nije tako nova! Nisam siguran cime se krecem, mislim da je misem, jeste, ja mislim! Vrlo zanimljiva igra, grafika nije losa! Vrlo je slicna DarKOrbit-u(ne u igri vec kad opremas brodove, isto imas mjesta za engine, oruzja i slicno!)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ime igre
NESHO kaže...

Igra je 3-D, nije to zajebancija, nego ozbiljna, ti se mrdas lijevo desno, mozes ici i naprijed, ali brod sam napreduje, pa kako ti napredujes(ides ravno) prema tebi dolaze svemirski brodovi i ti pucas i unistavas ih i dobijas pare, ja sam igrao samo demo, instalirao sam ga sa nekog cd-a, mislim da je Enter, ili mozda cag i BUG! Nije shareware, igra je normalna, samo sto sam ja igrao demo! Nisam siguran od kad je, ali kad sam trazio cheatove ili trainere za nju, nisam mogao nigdje naci, cak ni u Cheatbook-u, pa onda pretpostavljam da je malo novija, ali ja sam je igrao prije mozda nekih godinu dana, tako da vise sad(najvjerojatnije) nije tako nova! Nisam siguran cime se krecem, mislim da je misem, jeste, ja mislim! Vrlo zanimljiva igra, grafika nije losa! Vrlo je slicna DarKOrbit-u(ne u igri vec kad opremas brodove, isto imas mjesta za engine, oruzja i slicno!)

Enter je nije Bug ali sad nedem iskati koj ali znam igru i igra je stara bar godinu i pol ili više

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
NESHO kaže...

Enter je nije Bug ali sad nedem iskati koj ali znam igru i igra je stara bar godinu i pol ili više

Znas igru? Pa kako se zove???

16 godina
protjeran
NESHO kaže...
filip avril_fan kaže...

neznam naziv igre ali sam ju igrao

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
NESHO kaže...
filip avril_fan kaže...

neznam naziv igre ali sam ju igrao

Aha, pa imas li jos taj cd, mozes li nekog pitati, plizzzz, stvarno mi se igra ta igrica!!!

16 godina
neaktivan
NESHO kaže...

ti se mrdas lijevo desno, mozes ici i naprijed, ali brod sam napreduje, pa kako ti napredujes(ides ravno) prema tebi dolaze svemirski brodovi i ti pucas i unistavas ih

Hmmm, to što si ti opisao je shmup (žanr), ali nikad nisam igrao neki gdje možeš upgradeat brod (a da nije sa jačim pucanjima ili bombama koje dobiješ kad ubiješ neprijatelje)...

Evo google mi je izbacio hill project, starscape, i isotope kao shmupove sa upgradeanjem izvan levela.

A ako ti upgradenje nije toliko važno, a hoćeš vrhunsku igrivost pogledaj na youtube-u neke od ovih igara: ikaruga, dodonpachi, progear, guwange. sve su igrive (i lako dostupne) na pc-u putem emulatora, a zadnje 3 su debelo ispod 300mb. Treba malo da se navikneš na brzinu i način igre (ja nisam ni jednu od ovih igara uspio riješiti sa jednim creditom, najdalje mi je na progearu bilo vidit zadnjeg bossa :P), al stvarno su odlične. A ako si stvarno mazohist onda baci oko na mushihime sama (ps2) ili ibara (također ps2) :)

17 godina
neaktivan
Ime igre

i meni to vrlo zvuci kao Freelancer,jer imas na njemu power,shield i energiju broda samog...single player zavrsava porazom nomada,spasis onu predsjednicu,dobijes par miliona kesa i to je to,onda lindras svemirom kako hoces...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm, hvala na preporukama, ali izgleda da nije nijedna od ovih sto si ti nabrojao, ja stvarno neznam kako se zove, i mislim da je malo novija igrica, ali to zapravo i nije toliko vazno, nego niko tu igricu ne zna vjerojtano zato sto nije bas nesto poznata! Ali svejedno hvala, pogledacu neke od ovih, pa mozda skinem! Hvala puno!!! Namigiva

15 godina
neaktivan
Ime igre

Da nije možda Mass Effect.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jok, svejedno hvala!

16 godina
neaktivan
Ime igre

Znas li otprilike kako idu slova ime igre?

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne, ne mogu se sjetiti ama bas nicega sto se tice imena!

16 godina
protjeran
Ime igre

mislim da ima veze ime igre s alice ali nisam siguran

ako si igrao demo opiši način zbog čega je demo npr. jer možeš igrati samo prve 2 misije ijako nisam niti 10% siguran i imaš li različita oružja(crveno zeleno plavo ili tak nekaj) i još dodatne raketice ili nekaj

????

pa malo nam više pomogni opisivati

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 1:24 (filip avril_fan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
minko kaže...
NESHO kaže...

ti se mrdas lijevo desno, mozes ici i naprijed, ali brod sam napreduje, pa kako ti napredujes(ides ravno) prema tebi dolaze svemirski brodovi i ti pucas i unistavas ih

Hmmm, to što si ti opisao je shmup (žanr), ali nikad nisam igrao neki gdje možeš upgradeat brod (a da nije sa jačim pucanjima ili bombama koje dobiješ kad ubiješ neprijatelje)...

Evo google mi je izbacio hill project, starscape, i isotope kao shmupove sa upgradeanjem izvan levela.

A ako ti upgradenje nije toliko važno, a hoćeš vrhunsku igrivost pogledaj na youtube-u neke od ovih igara: ikaruga, dodonpachi, progear, guwange. sve su igrive (i lako dostupne) na pc-u putem emulatora, a zadnje 3 su debelo ispod 300mb. Treba malo da se navikneš na brzinu i način igre (ja nisam ni jednu od ovih igara uspio riješiti sa jednim creditom, najdalje mi je na progearu bilo vidit zadnjeg bossa :P), al stvarno su odlične. A ako si stvarno mazohist onda baci oko na mushihime sama (ps2) ili ibara (također ps2) :)

Aaa, ne ne, kuzim ja kakav je to zanr shmup, ne ne, nije to tako, ovo je 3-D, i bas je prava igrica, shmupovi su nekako, ne znam kako bi to objasnio, vise kao zajebancije, igrice koje nisu napredne ili tako nesto! Ova ne izgleda tako, ovo ti je trece lice, ti vidis brod ispred sebe, otprilike kao u freelanceru! Dobra je grafika, zapravo je dosta cudna igrica, dosta je dobra grafika i sve dobro izgleda a ti upravljas misem(poprilicno sam siguran), a SIGURAN sam da nema bas puno takvih igrica, i najvjerojatnije da su rijetki culi za nju, mislim da sam je instalirao sa enter-a!

17 godina
neaktivan
NESHO kaže...
minko kaže...
NESHO kaže...

Aaa, ne ne, kuzim ja kakav je to zanr shmup, ne ne, nije to tako, ovo je 3-D, i bas je prava igrica, shmupovi su nekako, ne znam kako bi to objasnio, vise kao zajebancije, igrice koje nisu napredne ili tako nesto! Ova ne izgleda tako, ovo ti je trece lice, ti vidis brod ispred sebe, otprilike kao u freelanceru! Dobra je grafika, zapravo je dosta cudna igrica, dosta je dobra grafika i sve dobro izgleda a ti upravljas misem(poprilicno sam siguran), a SIGURAN sam da nema bas puno takvih igrica, i najvjerojatnije da su rijetki culi za nju, mislim da sam je instalirao sa enter-a!

Da nije X3 mozda ?

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
Ime igre

Mogla bi biti AstroMenace - pogledaj sliku ispod.

Usput, shoot 'em up (shmup) je žanr u kojem sam napucavaš horde neprijatelja, izbjegavajući njihove metke. Žanr seže u same početke računalnih igara (prvi je bio Spacewar! iz 1961, iako se prvim "pravim" shmupom smatraju Space Invadersi iz 1978.) i najpopularniji (zlatno doba) je bio tijekom 1980tih i ranih 1990tih - Raptor: Call of the Shadows (pogotovo) i Tyrian 2000 su mi ostali u lijepom sjećanju - zadnji kojeg sam igrao je Jets'n'Guns. Shmup je izrazito popularan u Japanu, dok je u ostatku svijeta pao u drugi plan pojavom FPSova i RTSova. Kako su izgledali neki od starih shmupova možeš vidjeti ovdje.

AstroMenace AstroMenace
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 10:05 (hrx).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
hrx kaže...

Mogla bi biti AstroMenace - pogledaj sliku ispod.

Usput, shoot 'em up (shmup) je žanr u kojem sam napucavaš horde neprijatelja, izbjegavajući njihove metke. Žanr seže u same početke računalnih igara (prvi je bio Spacewar! iz 1961, iako se prvim "pravim" shmupom smatraju Space Invadersi iz 1978.) i najpopularniji (zlatno doba) je bio tijekom 1980tih i ranih 1990tih - Raptor: Call of the Shadows (pogotovo) i Tyrian 2000 su mi ostali u lijepom sjećanju - zadnji kojeg sam igrao je Jets'n'Guns. Shmup je izrazito popularan u Japanu, dok je u ostatku svijeta pao u drugi plan pojavom FPSova i RTSova. Kako su izgledali neki od starih shmupova možeš vidjeti ovdje.

JEEEEEESTEEEEEE, bravo care, hvala punooooooo, ako treba ista samo reci!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

16 godina
neaktivan
NESHO kaže...

shmupovi su nekako, ne znam kako bi to objasnio, vise kao zajebancije, igrice koje nisu napredne ili tako nesto

ma sram te bilo :), isprobaj jednu od navedenih igara i vidjet ćeš koliko truda ulazi u izradnju jednog, to su itekako ozbiljne igre, ali istina da na prvi mogu pogled (osobito ove sa hrxovog linka) izgledati kao nešto čisto za zajebanciju.

ovo šta je hrx rekao je živa istina, žao mi je šta samo u japanu shmupovi još žare i pale, jer iskreno, na dodonpachi npr. sam potrošio više vremena nego na crysis, far cry 2, dawn of war II i cod5 zajedno i usput se više zabavio (i isfrustrirao). shmupovi su definitivno "acquired taste" ali svakako preporučam svima da probaju neku shmupericu od nastanka bullet hell žanra (evo, one koje sam naveo su odlične).

anyways drago mi je šta si našao igru, uživaj!

16 godina
neaktivan
hrx kaže...

Raptor: Call of the Shadows (pogotovo) i Tyrian 2000 su mi ostali u lijepom sjećanju - zadnji kojeg sam igrao je Jets'n'Guns.

Tyrian 2000 sam tražio veoma dugo i zaboravio na njega-sve do sad :D

Nekad davno sam igrao demo (koji je bio iznenađujuće velik) i veoma se zabavio tom igrom. :D

Još se sjećam one leteće mrkve haha

Idem ju sad potražit! Smijeh

Hvala lega!

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
minko kaže...
NESHO kaže...

shmupovi su nekako, ne znam kako bi to objasnio, vise kao zajebancije, igrice koje nisu napredne ili tako nesto

ma sram te bilo :), isprobaj jednu od navedenih igara i vidjet ćeš koliko truda ulazi u izradnju jednog, to su itekako ozbiljne igre, ali istina da na prvi mogu pogled (osobito ove sa hrxovog linka) izgledati kao nešto čisto za zajebanciju.

ovo šta je hrx rekao je živa istina, žao mi je šta samo u japanu shmupovi još žare i pale, jer iskreno, na dodonpachi npr. sam potrošio više vremena nego na crysis, far cry 2, dawn of war II i cod5 zajedno i usput se više zabavio (i isfrustrirao). shmupovi su definitivno "acquired taste" ali svakako preporučam svima da probaju neku shmupericu od nastanka bullet hell žanra (evo, one koje sam naveo su odlične).

anyways drago mi je šta si našao igru, uživaj!

Nisam bas mislio zajebancije, to i govorim, neznam kako da objasnim, svaka njima cast, ali jbg, ko bi pokraj cod 5 i slicnih FPS i RTS igara radje igrao shmup!? Cool

16 godina
neaktivan
Ime igre

@minko

Ne znam jesi li probao koji shmup od ABA Gamesa - preporučam Torus Trooper (za speed freakove :) ) i TUMIKI Fighters (zanimljiv koncept nadograđivanja letjelice uništenim neprijateljima).

Shmupovi obično na kraju staze imaju bossove, a kako izgleda kada izbacimo staze i ostavimo samo bossove (koji se prilagođavaju stilu igranja igrača), lijepo se vidi u Warning Foreveru.

@Gunner

Jest, leteća mrkva. Zaboravio sam ime, ali se sjećam Banana Blasta i ostalih Banana gunova. Imam Tyrian 2000 i Raptora negdje na nekom CD-u, mislim da ću ih malo otprašiti.

@NESHO

Ima ljudi koji više vole shmupove nego FPS i RTS - rekli bi da predstavljaju čistu zabavu - mozak na paši i brzi refleksi. Uz to, staze obično traju po par minuta, ne zahtijevaju jake računalne resurse (čitaj brzo učitavanje), pa se može na brzinu baciti par staza. Probaj demo Jets'n'Gunsa - odlična grafika, ludi protivnici i okruženje, puno eksplozija i dobar soundtrack.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 16:18 (hrx).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime igre

kako doooobro izgleda tumiki fighters shmup meets katamari lol! nikad nisam ni čuo za nju, definitivno ću je isprobat! thx hrx

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice