molim vas možete mi predložiti neku dobru igru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislis flash igre ili nesto sto downloadas za download preporucujem earth eternal i league of legends
mislis flash igre ili nesto sto downloadas za download preporucujem earth eternal i league of legends
ne flash a ovako za downland
što se tiče igrica multiplayer (online) najbolja je igrica cod2 predobro je kad ratuješ s drugima
Netko je onda loše preimenovao temu.
Ako misliš na full igre, onda te moram razočarati jer se ovdje ne smije govoriti o piratstvu i sličnim stvarima. A ako hoćeš freeware, upiši u google freeware games i vidi što ćeš naći.
što se tiče igrica multiplayer (online) najbolja je igrica cod2 predobro je kad ratuješ s drugima
hvala ali ga već imam
League of legends besplatno a dobro to ti je kao nova DOTA
League of legends besplatno a dobro to ti je kao nova DOTA
evo sad ga idem skinut s interneta
ahha ok a koji server koristiš ja koristim A.R.E.N.U,np toujane i onaj s vampirima to su strava serveri
od multiplayer igara imaš još gta san andreas mp,Dota i imaš ih još na milione malo pročačkaj po googlu i nači češ sve što tražiš
što se tiče i dote i leage of legends-a meni je od takvih vrsta igara najbolji heros of newerth ali on se sad plača bio je bolji dok je bio besplatan 
ahha ok a koji server koristiš ja koristim A.R.E.N.U,np toujane i onaj s vampirima to su strava serveri
od multiplayer igara imaš još gta san andreas mp,Dota i imaš ih još na milione malo pročačkaj po googlu i nači češ sve što tražiš
hvala ti puno ovo će mi pomoći
molim vas možete mi predložiti neku dobru igru.
evo predlažem ti saw