Igra li tko San Andreas Multiplayer i ako igra na kojem stv, kako vam se cini igra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa nije loše, ovisi na kojem si serveru...
počeo sam igrati taj multiplayer prije 5 dana, samo ne kužim kako ući s frendom u auto tako da on vozi a ja pucam(drive-by)
ako netko može reći please...
Igra jedan moj frend.
ja igram multiplayer na playstationu 2
počeo sam igrati taj multiplayer prije 5 dana, samo ne kužim kako ući s frendom u auto tako da on vozi a ja pucam(drive-by)
Ja igram na serveru Awsome stuntages.Evo ip i port: 94.23.16.120:7777 .
RePlaY i krle hvala na odgovoru... posjetit ću servere kad budem imao vremena
igrao i nikad vise, toliko se covjek iznervira, jednom sam zapeo za kamen u zemlji i morao izac pa uci
jedini server koji je valjao je littlewhitey's deathmatch
ovako ja večinom igram deathmach servere, e sad sam poče igrati role play servere...
regam se, logiram i odaberem čovjeka ali ne kužim kako zaraditi novac jer na početku imam jako jako malo novaca
molim pomoć, danas sam tek počeo s tim RP
EDIT: sad igram na role play serveru 62.212.74.90:8089
skužio sam dosta toga ali neznam kako dobiti license za avione i sl.
evoga već sam skužio 90% komandi itd, čuo sam da ima jedan server Balkan Stories ali nikako ne mogu naći njegov IP
dajte recite ako znate...
kako je SA bezveze bolje je gta4
evoga već sam skužio 90% komandi itd, čuo sam da ima jedan server Balkan Stories ali nikako ne mogu naći njegov IP
dajte recite ako znate...
Evo za ljubitelje RolePlay servera -78.46.79.68:3022-croherza-uskoro dolazi i novi mod....vise o tom serveru mozete naci i na stranici--http://croherzegovina.org/forum/forum.php--
Evo za ljubitelje RolePlay servera -78.46.79.68:3022-croherza-uskoro dolazi i novi mod....vise o tom serveru mozete naci i na stranici--http://croherzegovina.org/forum/forum.php--Croherza
Croherza 4 Life...Btw: Santiago Rodriguez :D