Igra ne podržava 64 bitni XP

poruka: 53
|
čitano: 8.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Molim vas pomozi te mi

Kupio sam novi racunar:AMD Phenom(tm)8450 Triple-Core processor 2.10 Ghz, 4 Gb of ram; MSI NX9600 GT (nVIDIA Ge Force 9600 GT) i 250 Gb HD

I instalirao sam igru assassins creed i crackovao,ali kada je pokrenem sve ide normalno(filim intro i tako to) ali kada hocu da napravim novi profil ili startujem igru pc se zaledi i restartuje,gledao sam u read me i nasao da igra ne podrzava 64 bitni xp i vistu(sto je i kod mene 64 bit xp )pa sam trazio po netu i raznim forumima da li ima verzija za 64 bit xp i nasao sam patch 1.02(jer sam vidio u opisu patcha da uspjeva i na 64 bitnon xp i visti) i instalirao ga ali opet mi se isti problem desava,da li mi iko moze pomoci.Treba mi hitno umirem od dosade :)

Hvala unaprjed

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Molim vas pomozi te mi

Vidim da si novi pa ti želim dobrodošlicu na Bug Online Forum, a ne bi ti ni škodilo da pročitaš pravila (usput pročitaj i druge teme) jer već radiš prijestupe: piratstvo je zabranjeno.

A glede igre, to se vjerojatno događa zbog toga što imaš piratsku verziju igre, nabavi punu verziju pa probaj opet Namigiva

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
Molim vas pomozi te mi

kao prvo na forumu nemoj spominjati crackiranje :)

a sto se tice zaledjivanja probaj staviti 32 bitne win,ili drugi driver od graficke,kako ti rade druge igre?

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim vas pomozi te mi

hvala na dobrodoslici

ali interesuje me kako drugi nemaju problema sa ovim sto ja imam ipak nemaju svi punu verziju(orginal)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim vas pomozi te mi
crozoki kaže...

kao prvo na forumu nemoj spominjati crackiranje :)

a sto se tice zaledjivanja probaj staviti 32 bitne win,ili drugi driver od graficke,kako ti rade druge igre?

druge igre i rade normalno,igram jos neke zahtjevne igre a da li postoji verzija igre za 64 bit xp kod mene je service pack 3 xp
17 godina
Molim vas pomozi te mi

nema veze  jel igra original ili nije.kako ti rade druge igre?

stavi najnoviji driver od graficke

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 22:51 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim vas pomozi te mi

kao sto sam vec i rekao,druge igre mi rade savrseno,a  da li trebam imati directx 10 ili noviji da bi igrao assassians creed

a ovaj moj racunar je star tek 2-3 sedmice pa vjerujem da ima najnovije drivere za graficku a ima li neki nacin da to provjerim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim vas pomozi te mi

Klikneš desni klik na shorcut i klikneš properties, u prozorčiću target: na kraju teksta pisati će ti dx i broj dx-a ako ti piše dx10 zamjeni 10 za 9 i tebalo bi ti sve raditi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim vas pomozi te mi

Vjerojatno je igra u ku**u..sory na izrazu..orginal mora radit bez problemaŠutim

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Klikneš desni klik na shorcut i klikneš properties, u prozorčiću target: na kraju teksta pisati će ti dx i broj dx-a ako ti piše dx10 zamjeni 10 za 9 i tebalo bi ti sve raditi

na shortcut assasin creed-a ili?
a meni je vec dx9
i jos jednom ponavljam u read me igre sam nasao da igra ne podrzava 64bitni xp da li ima niki patch za to ili verzija igre za 64 btini xp
da li je iko od vas igrao ovu igru a da mu je 64 bit
jednostavno sam bezpomocan molim vas treba mi pomoc
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 23:34 (kako).
17 godina
moderator

Igrao sam ja na Visti x64, nikakvih problema. Dal 64-bitni XP stvara probleme, to ne znam.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan

ozbiljno mi treba pomoc nije mi do za****ncije

0 0 hvala 0
17 godina

stavi 32 bitne win,pa tko jos koristi 64 bitni xp

previse zajebavanja a ne dobijes nist posebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ali nesto mi nije jasno,znam da win moze biti 32 i 64 bitni a da li procesor moze biti 32 i 64 bitni?i ako moze sta mislis koji je moj jel 32 ili 64 (amd phenom)?

i kako vidjeti sve informacije o svom racunaru osim onog properties na my com

da li ima sp3 xp a da je 32 bitni?slabo se razumijem u te bite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igra ne podržava 64 bitni XP
kako kaže...

i kako vidjeti sve informacije o svom racunaru osim onog properties na my com

da li ima sp3 xp a da je 32 bitni?slabo se razumijem u te bite

Nabavi si programčić Everest,tamo ti sve piše.
17 godina

instaliraj tu igru sa tog dvd-a na neki drugi komp kod prijatelja pa vidi hoce li njemu ici igra ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe ok ali evo da vam svima objasnim sta mi se tacno desava,udjem u igru odgledam ubisoft intro i onaj odlican film na pocetku igre,i pojavi mi se create new profile(nekada cim mi se to pojavi pc mi se zaledi i restartuje)napravim profil,kliknem na new game i odma se zaledi i restartuje

jao neznam sta cu ne mogu vise umirem od dosade,jos cekam gta iv ali valja cekat jos 3 mjeseca,ako nista ,ako mi nema pomoci u vezi assassin creed-a imate li bar neku dobru igru da mi preporuciti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

instaliraj tu igru sa tog dvd-a na neki drugi komp kod prijatelja pa vidi hoce li njemu ici igra ili ne

moj prijatelj ima isto 64 bit xp,pa nije ni njemu mogla,ali on kaze da ima verzija igre za 64 bitni ali nije sasvim siguran,da li mi moze to neko od vas potvrditi 100%
a imam jos jedno pitanje kada bi instalirao dx 10.1 da li bi to skodilo starijim igrama kao sto su splinter cell double agent ili call of duty 4
17 godina

Zaboravili ste jednu stvar u vezi Assassins Creeda. Prva verzija se rusila u Jeruzalemu a meni kad sam isprobavao tu igru i u samom tuotorijalu, isto tako i na profilu.

Tako da moze biti da je to ta verzija. Uglavnom izasla novija verzija koja je radila bez problema. Ali dotad sam vec izgubio volju da je predjem i ostavio u pola zavrsenu.

Ili sebi nadji noviju reloaded verziju ili kupi original (valjda ce me ovo spasit od zutog kartona)...Nevinašce

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Zaboravili ste jednu stvar u vezi Assassins Creeda. Prva verzija se rusila u Jeruzalemu a meni kad sam isprobavao tu igru i u samom tuotorijalu, isto tako i na profilu.

Tako da moze biti da je to ta verzija. Uglavnom izasla novija verzija koja je radila bez problema. Ali dotad sam vec izgubio volju da je predjem i ostavio u pola zavrsenu.

Ili sebi nadji noviju reloaded verziju ili kupi original (valjda ce me ovo spasit od zutog kartona)...Nevinašce

da cuo sam da je bio bug na jeruzlemu,ali nije mi jasno ja jedva pokrenem igru,cak ni ne udjem u tutorial,
hvala ti a da li slucajno znas gdje mogu naci reloaded verziju na netu neki link ili nesto?
17 godina

dx 10.1 je kompatibilan sa svim prijasnjim igrama

ako igras igru koja je npr.dx 9 igrica ce raditi pod dx 9 iako je instaliran dx 10.1

i sto ce ti dx 10.1 na xp-u

17 godina

Tu ti ne mogu pomoci, jer ne skidam igre preko neta.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

dx 10.1 je kompatibilan sa svim prijasnjim igrama

ako igras igru koja je npr.dx 9 igrica ce raditi pod dx 9 iako je instaliran dx 10.1

i sto ce ti dx 10.1 na xp-u

pa bas zbog ovih situacija sa assassin cred
a kada bi stavio xp 32 bit da li bi poslje bilo nekih komplikaciju u buducnosti ili to nema nikakve veze?
i znas li slucajno dali procesor moze biti 32 ili 64 bit ili je to samo win
17 godina

nece biti  nikakvih komplikacija ako stavis 32 bitne xp,naprotiv.

tvoj je proc 64 bitni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

tvoj je proc 64 bitni

a moj procesor 64 bitni nema nikakve veza ako stavim win 32 bitni?
i da li procesor posto je 64 bitni utice na igre kao sto je ova?
17 godina
neaktivan

a da li slucajno znas gdje mogu naci reloaded verziju na netu neki link ili nesto?
 Pa,torent naravno.Ili Rapidshare.
17 godina

Svi procesori danas su 64-bitni. Covjek ima XP, kakav directx 10.1?

17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Svi procesori danas su 64-bitni. Covjek ima XP, kakav directx 10.1?

pa najnoviji dx ako se ne varam i ako su svi procesori danas 64 bitni zasto onda assassin creed ne podrzava to
mora postojati neka verzija ili nesto
ali treba mi odgovor na prethodno pitanje
gamer for life
17 godina
kako kaže...
crozoki kaže...

tvoj je proc 64 bitni

1. Nema veze...može vrtit 32 bitne windowse
2. 64 bitne aplikacije bolje rade sa 64 bitnim procesorom
CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan
unique83 kaže...
kako kaže...
crozoki kaže...

tvoj je proc 64 bitni

1. Nema veze...može vrtit 32 bitne windowse
2. 64 bitne aplikacije bolje rade sa 64 bitnim procesorom
 ali assassin creed nepodrzava 64 btini xp da li ce biti problema jer je 64 bitni procesor

gamer for life
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice