Hoce li izaci Star Wars force unleashed za PC????

poruka: 5
|
čitano: 1.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

SAM me to zanima, ajde dajte neke informacije o tome.....

Strvinar,muuhahahah

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hoce li izaci Star Wars force unleashed za PC?

Ja sam već bio tu temu pokrenuo prije koji mjesec, no za sada još nema nekih solidnih informacija, ali vjerujem da bude kroz neko vrijeme. Najprije da poberu lovu kroz konzole, pa će se za nekih 6 mjeseci do godinu dana nakon izlaska za konzole dogoditi i konverzija za PC (to smo vidjeli i sa Gears of War-om i sa Fable-om itd.)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

A...nisam znao da si ti vec pokreno temu..da sam znao nebi ja onda pokretao..al uzasno me zanimalo jer inace sam veliki fan SW <3

Strvinar,muuhahahah

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hoce li izaci Star Wars force unleashed za PC?

Igra lijepo izgleda i ima dobar engine - ali mi se pari da je riječ o tipičnoj konzolaškoj akciji zamotanoj u star wars ruho... Ono maksimalno pojednostavljenoj tako da se ne bi mozgići za konzolama previše umorili... Mass Effect izlazi za kojih 15-ak dana - tako da me do sljedećeg KOTOR 3 ne zanimaju uopće konzolaške prerade Star Wars svemira.

Šta je najluđe - da igra izađe usporedno i na PC platformu - zaradili bi neku lovu, a ovako će proći godina, godina i po - i onda će doći na PC totalno nezamijećeno i popušit će, odnosno neće biti ništa posebno. Kao uostalom šta je to bilo i sa Gears of War, Halo i sličnima...

Na kraju svega "mudri programeri" će osuditi cjelokupnu pc platformu kao izvor kompletnog zla i piratluka i u tome baš naći razlog zašto njihova igra nije uspijela... Tragedija.

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
17 godina
neaktivan

Svi pricaju o tom Mass efectu ko da je pocetak neke nove generacije igranja..moram si to nabavit ak je tolko dobro ... a sto se tice KOTOR 3 uuuuuu i can't w8

Strvinar,muuhahahah

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice