Hitman serijali

poruka: 70
|
čitano: 14.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hitman serijali

Evo baš sada prelazim četvorku, super igra, najviše mi se sviđa što se level može preći na više načina... Namigiva

17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Je li itko od vas pokašao cijelu igru proći kao silent assasin? Znaći ubiješ samo mete i nikog drugog i ne aktiviraš ni jedan alarm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam probao u prvom prolasku, ali nisam uspio. Čim nađem vremena za drugi put prelaziti, potrudit ću se malo bolje.

Što se tiče dizanja iz lijesa, i na kompu se da to napraviti, pošto sam ja to napravio, a igrao sam na kompu. Ako se dobro sjećam, da bi srce počelo raditi brže treba mišem micati lijevo-desno do kad se ne digne iz lijesa.

E6750 2,66 GHz | MB Gigabyte P35C-DS3R | 2 GB RAM | ECS GeForce 8500 256 MB | Seagate 500 GB + 250 GB
17 godina
Hitman serijali

ja sam igrao blood money u nekoliko navrata ali sam imao problema sa savevovima, naime kad sam prosao neki dio i saveao kad su me ubili mogo sam loadat al kad izadjem iz igre i opet udjem u nju savevova nije bilo!!

zna mozda tko za kakav patch?

PC RULES!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

blood money definitivno najbolji dio genijalan je!!! jedva čekam novi dio...

pitanje on ostane živ na kraju je tako???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maha kaže...
dolazi i 5 nastavak sam cuo
 Ako dođe ja sam prvi koji će ga kupiti!

http://bux.to/?r=budi5875
17 godina
neaktivan
Lord Angel kaže...

Pa koliko ja znam, on se "digne iz mrtvih" na svom sprovodu i sve ih poubija...

17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
Lord Angel kaže...

Pa koliko ja znam, on se "digne iz mrtvih" na svom sprovodu i sve ih poubija...

ma da samo sam htio si to potvrdit... znači živ je toooooo....

a to sa 5 nastavkom jedva čekam!!!
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
Maha kaže...
dolazi i 5 nastavak sam cuo
 Ako dođe ja sam prvi koji će ga kupiti!

Neces neg cu ja :P

->Łegend<-danusic|JM|
16 godina
neaktivan
Hitman serijali

Ma ono 'dok se digne iz mrtvih' to vam ide ovako:

onda diana ga nije otrovala (ak ste gledali filmiće) neg mu dala sedative... i on se kasnije probudi i sve ih pokolje dok su to najmanje očekivali.

Ja jednostavno nisam mogao prihvatit da je 47 crko pa sam malo lupao po tipkovnici (mozda se nekaj dogodi xD) i gle fakat.. nekaj se dogodilo!Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Ma ono 'dok se digne iz mrtvih' to vam ide ovako:

onda diana ga nije otrovala (ak ste gledali filmiće) neg mu dala sedative... i on se kasnije probudi i sve ih pokolje dok su to najmanje očekivali.

Ja jednostavno nisam mogao prihvatit da je 47 crko pa sam malo lupao po tipkovnici (mozda se nekaj dogodi xD) i gle fakat.. nekaj se dogodilo!Smijeh

Ja sam to otkrio tek u drugom prelasku, bio sam sretan ko malo dijete kada sam vidio kako oni jadni novinar grebe po vratima a 47 se približava sa vrtlarskim škarama... EPIC!

&quot;The harder the battle the sweet of jah victory.&quot;
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 8:37 (thuglife).
16 godina
neaktivan

ha ha pre dobra scena, jedna od luđih u cijeloj igri!!!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
Hitman serijali

koji nastavak je najbolji?? i ako moze napisite koje sve imamo ..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
IlijaM kaže...

Svi skoro...

1. i pogotovo 2. je zakon..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
IlijaM kaže...

Hitman  Codename 47

Hitman 2- Slient assassin

Hitman Contracts

Hitman 3 Blood money

Meni je najbolji Contracts. Najnoviji ti je Hitman 3- Blood Money 

15 godina
neaktivan
Hitman serijali

skino sam ovaj hitman- blood money i bi mi trebali ti neki patch-evi..napisite samo koji  mi trebaju link nemorate

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1.2

/\Lying on my bed, thinking were to die, or to mastrubate/\
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Uz serijal Commandose, NOLF, Max Payne i Tomb Raider (da, dobro ste čuli), serijal Hitman mi je vjerojatno najomiljenija igra koja nije avantura, a možda i najomiljenija igra uopće.

Prvi Hitman (Codename 47) igrao sam još 2000-te, i u početku mi se nije svidio. No kad sam uhvatio strpljenja i po prvi put završio igru, postao sam apsolutni fan. Sve dosadašnje nastavke sam igrao više puta, i još ima tona pristupa koje nisam pokušao, tako da mi (još) nisu dosadili. Ne samo zbog sjajnog i napetog gameplaya, već ponajprije zbog atmosfere. Tome puno pridonose zanimljive i nesvakidašnje lokacije koje se susreću u "Hitman" igrama, kao i sjajna ambijentalna glazba Jespera Kyda. Međutim, da bi se Hitman iskusio kako treba, potrebno je puno živaca i strpljenja. Oni koji samo žele puškarati, neka radije traže drugdje. This is Hitman, not Rambo!

Kao višegodišnji član www.hitmanforum.com, sve ove godine iskušavam različite nove pristupe Hitman-u, i svaki put se iznova čudim koliko različitih strategija ljudi uspiju smisliti a i koliko ova igra zapravo daje "kreativnog prostora". Tako da čovjek na trenutke zaboravi da je zapravo prošlo već dobrih par godina od posljenjeg nastavka. Naravno, veselim se idućem Hitman-u i vjerujem da me kao i dosadašnji nastavci, neće razočarati. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:28 (terhardp).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
IlijaM kaže...

Hitman  Codename 47

Hitman 2- Slient assassin

Hitman Contracts

Hitman 3 Blood money

Meni je najbolji Contracts. Najnoviji ti je Hitman 3- Blood Money 

Kao istinskom fanu, teško mi je reći koji mi je nastavak najbolji, ali mogu reći što mi se kod svakog najviše sviđa.

Hitman: Codename 47

Unatoč kritikama, za svoje vrijeme u mnogočemu revolucionarna igra. Gameplay je nešto restriktivniji od novijih nastavaka, ali se itekako može igrati stealth pristupom. Zapravo, to je često veći izazov nego kod nekih misija u novijim igrama.

Hitman 2: Silent Assassin

Veliki korak naprijed u smislu grafičkog enginea i gameplaya. Meni posebno omiljen zbog raznovrsnosti i broja misija (najveći broj, od svih dosadašnjih nastavaka). Također, ima najrealističniji AI od svih Hitman igara, no to, naravno, znači i najviše frustracije pri igranju (ako se igra igra onako kako bi trebala, naravno).

Hitman: Contracts

U osnovi, ovo je remake jedinice, no vjerojatno car što se tiče atmosfere.

Hitman: Blood Money

Donio puno novih i zabavnih tehnika i poboljšanja. Grafika je također dosta unaprijeđena. Ono što je (bar meni) pomalo razočaravajuće, je slabiji AI u odnosu na dvojku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:29 (terhardp).
16 godina
protjeran
terhardp kaže...

Uz serijal Commandose, NOLF, Max Payne i Tomb Raider (da, dobro ste čuli), serijal Hitman mi je vjerojatno najomiljenija igra koja nije avantura, a možda i najomiljenija igra uopće.

Prvi Hitman (Codename 47) igrao sam još 2000-te, i u početku mi se nije svidio. No kad sam uhvatio strpljenja i po prvi put završio igru, postao sam apsolutni fan. Sve dosadašnje nastavke sam igrao više puta, i još ima tona pristupa koje nisam pokušao, tako da mi (još) nisu dosadili. Ne samo zbog sjajnog i napetog gameplaya, već ponajprije zbog atmosfere. Tome puno pridonose zanimljive i nesvakidašnje lokacije koje se susreću u "Hitman" igrama, kao i sjajna ambijentalna glazba Jespera Kyda. Međutim, da bi se Hitman iskusio kako treba, potrebno je puno živaca i strpljenja. Oni koji samo žele puškarati, neka radije traže drugdje. This is Hitman, not Rambo!

Kao višegodišnji član www.hitmanforum.com, sve ove godine iskušavam različite nove pristupe Hitman-u, i svaki put se iznova čudim koliko različitih strategija ljudi uspiju smisliti a i koliko ova igra zapravo daje "kreativnog prostora". Tako da čovjek na trenutke zaboravi da je zapravo prošlo već dobrih par godina od posljenjeg nastavka. Naravno, veselim se idućem Hitman-u i vjerujem da me kao i dosadašnji nastavci, neće razočarati. Namigiva

U potpunosti se slažem s obom. Hitman Blood Money mi je najbolja igra ikad. Stvarno nisam naišao na igru koja bi me oliko okupirala. Ne mogu opisati svoje isčekivanje ovog novog nastavka. Ako tko ima informavciju kakvu nek molim napiše ovdje...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Koliko mi je poznato, zasad još nema nekih preciznih datuma, ali po svemu sudeći, radi se na novom nastavku.

http://www.hitmanforum.com/ je vjerojatno najveći autoritet za sve što se tiče Hitman igara; ima i par tekstova koji se tiču nove igre.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

Dobiti Silent Assassin u svim misijama u svim nastavcima na najtežim postavkama... neprocjenjivo.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Dobiti Silent Assassin u svim misijama u svim nastavcima na najtežim postavkama... neprocjenjivo.

IMO, to je jedini način da čovjek spozna pravu vrijednost ovih igara.

15 godina
neaktivan
Hitman serijali

jako teska igra..svaki lev prelazim po vise od pola sata jbm..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hitman serijali

joj, eto sad sam se  sjetio ove legendarne igre, pa zna li netko ima li kakav nastavak u planu???

Prvo sam igrao silent assasin, i to sam poceo krivo igrati, kao i svaki fps, uletim u guzvu i pocnem pucnjavu, dok nisam skuzio neke finese, koje samo ovaj serijal ima...

Kad sam shvatio nba koji se nacin ova igra mora igrati, bio sam odusevljen, suljanje, planiranje, taktika...  ma sjajno...

Bloodmoney je za mene najbolji dio serijala, stvarno je izvrstan...  I uvijek se moze igrati na drugaciji nacin...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prava igrica ... dobro zamisljena i solidno ostvarena ... =)
Kybe Morgan
15 godina
neaktivan
Hitman serijali

ee raja kako radim zum na snajperu ..?hitman blood money

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 16:13 (IlijaM).

0 0 hvala 0
16 godina
Hitman serijali

Nekad davno sam odigrao hitman codename 47 i bio je odličan.

Sad sam isprobao Blood money i obrisao nakon prve misije.

Neznam gdje je problem, u igri ili u meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Prva misija? Ona gdje trebaš ubiti vlasnika luna parka (Joseph Clarence). Ta je misija tu čisto da upozna igrača sa mogućnostima unutar igre, pa i nije toliko zanimljiva. Inače odigrao sam sve serijale i Blood Money mi je najbolji nastavak, jer pruža igraču daleko više sadržaja koje možeš iskoristiti unutar igre.

Meštar od Hardvera :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 16:24 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Prva misija je i mene skoro natjerala na brisanje, no nasilu sam nastavio igrati, kad sam došao do kraja, Hitman Blood Money mi je bila jedna od najboljih igara koje sam ikad odigrao.

Odigraj bar 2-3 misije, ako ti se ni nakon toga ne svidi, igra jednostavno nije za tebe, stvar ukusa.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice