Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

ja na 24 paketica 3 legendary i oko 6 epica xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

55 paketica 1 legendary .. i to jos bogeyman -.-'

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Otvorio 13 free packova i kupio jos jedan pack..
Dobio 3 legendarya, Golden Fandrala, Nat the Darkfisher i Soggotha, i jos 4 epica od toga 2 zlatna..
Sve u svemu nije lose s obzirom kad vidim ostale haha

0 0 hvala 0
16 godina

Bemti jeste vas dva sretnici.

Inače nova warlock karta ona za 3 mane 1/5 je broken. Podsjeća me na undertaker-a sam što ovaj tirggera na sve živo. Zoo uopće nije problem stavljat svaki krug po 2-3 miniona na polje i taunte koji će ovog štitit. I još oni tentacle-i 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 21:46 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

finalna kolicina packova za mene je 45, od toga 1 legendary, ok broj epic karti (cini mi se 6-7) i nekoliko zlatnih od kojih ce velika vecina zavrsiti kao dust.

It's not who you are, it's who you know.
16 godina

Zadnji 5 packova, odma u prvom shaman legendary 

Znači sve ukupno:

-5 legenday

-19 epic

-12 golden (rare i commoni)

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 22:08 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Bemti jeste vas dva sretnici.

Inače nova warlock karta ona za 3 mane 1/5 je broken. Podsjeća me na undertaker-a sam što ovaj tirggera na sve živo. Zoo uopće nije problem stavljat svaki krug po 2-3 miniona na polje i taunte koji će ovog štitit. I još oni tentacle-i 

Bbut 3 mana 1/5 is weak and so much tokens are gone- Blizzard HQ

Releases Forbidden tentacles

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan

hehehe, u drugih 5 besplatnih packova jedan lijepi Deathwing sletio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

3 free nista + 50 kupljenih 4 legende. Racunao sam s 1-2 ovo je bilo vise nego ugodno iznenadenje.

Par epic, nesto zlatnih.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 22:41 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ja sam na 100 muka, sutra ću imati 8k golda i "13 besplatnih boostera" iz nove edicije. Fali mi karata iz classica, kako kupovat?

Kupuj "pomalo" - igraj arene.

Najgora stvar ti je goldima kupit boostere.

Pogotovo sad jer...

Prva arena, imao sam jednu pobjedu - dobio sam dva boostera. Classic, god i nula dusta (baš pisalo, dust, količina 0).

Ovo je druga.

16 godina
EU server 65 paketa - 1 legendary Mukla. Paaaa mogu rec i više od ocekivanog :D
Vinchix#2942
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo što mene smeta, gore lik 24 paketa 3 legende, Rhodin 92 paketa 3 legende. Enough said.

Ne velim da nisu dobre, po svemu dobio sam ponajbolju legendu iz edicije i hoggara koji... a nije igriv ali po nekim tablicama nije totalna katastrofa i sylvanas iz classic koja je maltene autoinclude u dosta deckova. Činjenica da mi je falila od prije i da sam ju htio jučer craftat nakon što sve pootvaram govori za sebe.

Ali ovakav random je po meni katastrofa, da ima likova doslovce da dobivamo 1 legendu na 40ak boostera u prosjeku, a ima likova koji dobivaju 1 na 15. Ja se slažem sa randomom, ali ovo je presmiješno.

Jučer gledam malo forume i komentare, random je toliko sheban da su neki dobili po 3-4 legende i SVE su bile iste. Jedan lik je na 70 boostera otvorio 3 nova nat paglea... Gdje je tu logika? Što takav lik može osjećat nakon što je blizzu iskipao 45€ za 3 debelo najbora legendary moba, a sa druge strane ima F2P igrača koji su na minimalni effort sa tek nešto besplatnih boostera dobili po 3-4 bolesno dobre legende?

Ja se slažem, sreća, ali jaaaaaaaaaaaaako loše postavljeno sve skupa i očito da taj "random" nije baš skroz dobro postavljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Na 40 boostera blizzard garantira 1 legendu, uvijek ćeš u 40om boosteru dobiti legendu ako do tada nisi.

Po meni je ok omjer bez obzira što se i meni zna desiti da dočekam 40i booster za legendu.

Igram godinu i po hs.

Imam sve karte što mi trebaju, iz svih edicija (a da ih igram).

Imam sve avanture otključane i završene.

Imam 8.710 dusta viška i 2.340 golda (trenutno) - jučer sam izkraftao par legendi.

Nikada nisam kupio pack, niti sa goldom niti sa parama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

samo kad se sjetim, prije 2 godine kad sam kupio 50 boostera classic, dobio sam 9 legendary i to 3 zaredom, imam osjecaj da su smanjili dobitke legendarya na veliko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To ti pokušavaš opravdat poštenje nekog modela time što imaš sve što ti treba? Slaba je to utjeha kolega kad si stalno blizu 40. packa kad dobiješ legendu. Ja sam jučer u 92 paketa dobio 3 komada, ali imaj na umu da prije jučer ne pamtim kad sam dobio legendu, a juče koliko se sjećam u prvih 50 packova nisam dobio nijednu. Ili eventualno pretkraj, pa onda u dodatnim boosterima odmah još jednu. Nisam ti ja baš siguran u tu tvoju tvrdnju da je svaki 40. booster autolegendary. Možda svaki 50. al opet mi ne štima sa onim kako ih ja dobijam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 10:22 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A to ti je tak :-)

Ja sam dobio 4 legendarya pa mi je poslje bilo žao što nisam uzeo i preorder (50 boostera), al opet, moglo me potrefit 0 legova u tih 50.

Doduše, dok se ne ustabili meta, ne znamo još koji su sigruno dobri leg-ovi (i karte općenito).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najbolja karta ikad je Yogg, onaj koji baca random spellove, svi koji su ga isprobali su odusevljeni,  cak i kad je nepovoljno zabava je zagarantirana.

Jucer je Hotform sa njim u Tempo Mageu dogurao do 98 legend ranka.

Sto se tice mete, dominira Face Shaman, Mid range Shaman i Cthun Druid. Jedino je dobro kaj Cthun Druid je favorit protiv oba Shamana, tako mi se barem cini po streamovima i mojoj igri, dobio sam ih 4 puta za redom sa Druidom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 10:23 (walentkane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam jučer na večer malo igrao, 90% su mi bili druidi, dobio sam 4 komada za redom, izgubio od jednog, sve sam igrao s ZOO lockom.

Izgubio sam od onog koji je izvadio C'thuna naravno :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod mene je situacija da sam u 128 packova dobio 7 legendi, 27 epica i sve rare i common. Jos imam i dusta za 2 legende (govorim o dustu dobivenim disenchantanjem novih duplica).

Free packove sam zaradio sa cthun druidom... :-)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može li mi netko dati dobar lock/priest/druid deck sa kojim se mogu popesti na ladder ? Imam sve avanture osim zadnjeg winga BrF. Nikad nisam pokušavao rankat, nego samo obavim q i to je to :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Evo što mene smeta, gore lik 24 paketa 3 legende, Rhodin 92 paketa 3 legende. Enough said.

Tako je to s srecom. Ovu ekspanziju sam imao srece, zadnji puta nisam.

walentkane kaže...

Najbolja karta ikad je Yogg, onaj koji baca random spellove, svi koji su ga isprobali su odusevljeni,  cak i kad je nepovoljno zabava je zagarantirana.

Jucer je Hotform sa njim u Tempo Mageu dogurao do 98 legend ranka.

Sto se tice mete, dominira Face Shaman, Mid range Shaman i Cthun Druid. Jedino je dobro kaj Cthun Druid je favorit protiv oba Shamana, tako mi se barem cini po streamovima i mojoj igri, dobio sam ih 4 puta za redom sa Druidom.

Igrao par puta protiv Yogga i svaki puta se obilo o glavu. Ali da je zabavno gledati i iscekivati sto ce se dogoditi, JE!

15 godina

54 paketa do sada, samo jedan legendarni al imam nekoliko epic karata. Legendarni je neki tip šta se dupla, nisam ni gleda, ne virujem da će se ikad igrat...

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Legendarni je neki tip šta se dupla, nisam ni gleda, ne virujem da će se ikad igrat...

Twin Emperor?

15 godina
Chaky kaže...
1.Lovac kaže...

Legendarni je neki tip šta se dupla, nisam ni gleda, ne virujem da će se ikad igrat...

Twin Emperor?

Taj, da :) Al 1 legenda na 54 paketa mi se niti malo ne sviđa...

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

54 paketa do sada, samo jedan legendarni al imam nekoliko epic karata. Legendarni je neki tip šta se dupla, nisam ni gleda, ne virujem da će se ikad igrat...

LOL, svaki C'thun deck će ju koristiti, sad ovisi hoće li C'thun deck biti competetive to je drugi par rukava.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 14:55 (Blizek).
17 godina
neaktivan

Blizek je u pravu. Taj ti je u skoro svakom CThunu.

Bolje 1 nego niti jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Twin emperor je novi dr.7 iako nije toliko OP kao bivša legenda 

Danas imao prilike ga odigrat sa brannom, 3x 4/6 taunt miniona sa 7 mana, ludilo 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo da i ja podnesem izvješće hehe, otvorio ukupno 122 paka i dobio 8 legendary, od toga 3 duple , prijatelj otvorio 100 pakova i dobio 9x/ od toga i 1 zlatnu, dok je drugi frend dobio 1x legend na 50 pakova. Sve u svemu , zadovoljan sam, nije loše s obzirom kad vidim kakvih slučajeva ima na forumu i reddit/hs...

Well met !
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 16:48 (Likkkk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neznam jeste li ovdje upoznati, postoji "pity timer" za izvuci legendary kartu... Navodno ako te bas nece sreca, nakon 40 paketa je 100% garantirana 1 legendary karta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo na alt accountu 50 + 3 free paketa.

Dva legendarna Cho`gall (Warlock) i Hallazeal (Shaman).

11 epic. 7gold karti common i rare.

Losije nego na main accountu, jer mi nedostaju neki popularni epici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice